- Konu Sahibi pamukprensesim_
selam kızlar ben kaynana mağduru 27 yaşında bir bayanamım konuyu anlamanız için acık bır sekılde anlatayım benım 2.ci evliliğim 3 ayda bitti kayınvalıde yuzunden sımdı cok mutluyum huzurluyum fakat kayınvalıdem bıraz dırdırcı akıllı olduğumu idda edemem ama zekiyım dıyebılırım ama tıkandığım durumlar oldu bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum açıkçası sımdı kayınvalıdem baska bır sehırde kızının cocuğuna yanı torununa bakıyo bız tatıl dönusu uğradık cok sıkılmıs kızıda ısten cıktığı ıcın ıstanbula gelmek ıstıyodu bende cok zekıyım ya hanı esıme cok sıkılmıs gelsın bıraz bızde bıraz ablanlarda kalır dedım neyse esım tamam dedı bu gun geldı esım dırek alırız ablamlara gecerız dedı daha orda laf sokmaya basladı kızımla alakalı daha 2 yasında yok su yok bu söyle yap böyle yap benden önce görümcemler gırdı devreye haşladılar bır guzel eve geldık yastık alcak gelırse sert yastık verım anne dedım ben ıstersem alırım yabancısı deyılım dedı bende nerde yastıklar bılıyomusunkı dedım sustu kaldı esımde kızdı scısıonra kızım tuvaletını öğrendı cısı var dıyo dıyorum yok olsa söyler böyle bır takım sacmalıklar ama gel gelelım bunların bırde belden asağı olanları var yanı bazı konuları acıp hem tırsıyo oğlundan hem bana las sokuyo o yokken verıyorum ağzının payını fakat sınır olduğumlada kalıyorum sabrımda yok aynılarını zaten yasamısım sımdı asıl konu Eşim mükkemmel bır ınsan allah herkeze huzur nasib etsın sımdı onu süreklı böyle dedı şöyle dedı demek ıstemıyorum ama aynı zamanda unutmamam gerek o bir erkek ben bu duruma alısmıs görunursem en ufak bir şeyde aman bosver der vermez ağzının payını dıye korkuyorumda SORUM ŞU 1 . CİSİ = ONU SIKIP BUNALTMADAN YAPTIKLARINI KIRILMIŞ GİBİ ANLATSAMMI 2. CİSİ DİREK MASUM MORALİM BOZUK BİR TAVIRMI SERGİLESEM ABARTMADAN 3.ÜNCÜSÜ GÖRMEZDEN GELİP ONU HİÇ ALINMADIĞIMA ALIŞTIRSAMMI SİZİ SIKMADAN OYLAMAYA GİTTİN :)) OKUYAN YAZAN HERKEZE TŞKRLR :))