Hoş Geldin Kayganam :))

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
41
İstanbul
selam kızlar ben kaynana mağduru 27 yaşında bir bayanamım konuyu anlamanız için acık bır sekılde anlatayım benım 2.ci evliliğim 3 ayda bitti kayınvalıde yuzunden sımdı cok mutluyum huzurluyum fakat kayınvalıdem bıraz dırdırcı akıllı olduğumu idda edemem ama zekiyım dıyebılırım ama tıkandığım durumlar oldu bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum açıkçası sımdı kayınvalıdem baska bır sehırde kızının cocuğuna yanı torununa bakıyo bız tatıl dönusu uğradık cok sıkılmıs kızıda ısten cıktığı ıcın ıstanbula gelmek ıstıyodu bende cok zekıyım ya hanı esıme cok sıkılmıs gelsın bıraz bızde bıraz ablanlarda kalır dedım neyse esım tamam dedı bu gun geldı esım dırek alırız ablamlara gecerız dedı daha orda laf sokmaya basladı kızımla alakalı daha 2 yasında yok su yok bu söyle yap böyle yap benden önce görümcemler gırdı devreye haşladılar bır guzel eve geldık yastık alcak gelırse sert yastık verım anne dedım ben ıstersem alırım yabancısı deyılım dedı bende nerde yastıklar bılıyomusunkı dedım sustu kaldı esımde kızdı scısıonra kızım tuvaletını öğrendı cısı var dıyo dıyorum yok olsa söyler böyle bır takım sacmalıklar ama gel gelelım bunların bırde belden asağı olanları var yanı bazı konuları acıp hem tırsıyo oğlundan hem bana las sokuyo o yokken verıyorum ağzının payını fakat sınır olduğumlada kalıyorum sabrımda yok aynılarını zaten yasamısım sımdı asıl konu Eşim mükkemmel bır ınsan allah herkeze huzur nasib etsın sımdı onu süreklı böyle dedı şöyle dedı demek ıstemıyorum ama aynı zamanda unutmamam gerek o bir erkek ben bu duruma alısmıs görunursem en ufak bir şeyde aman bosver der vermez ağzının payını dıye korkuyorumda SORUM ŞU 1 . CİSİ = ONU SIKIP BUNALTMADAN YAPTIKLARINI KIRILMIŞ GİBİ ANLATSAMMI 2. CİSİ DİREK MASUM MORALİM BOZUK BİR TAVIRMI SERGİLESEM ABARTMADAN 3.ÜNCÜSÜ GÖRMEZDEN GELİP ONU HİÇ ALINMADIĞIMA ALIŞTIRSAMMI SİZİ SIKMADAN OYLAMAYA GİTTİN :)) OKUYAN YAZAN HERKEZE TŞKRLR :))

Acikcasi ben konunuzdan hic bir sey anlamadim..

Kızımı emzırıyorum bıraz karısık yazmıs olabılıırımde acıkcası neresını anlamadığınızıda yazsaydınız keske kaynanam 1 2 aylığına bana geldı esım ağzının payını verıyo ama benım alındığımı görduğu zaman dah nasıl anlatım bende onu sıkmak bunaltmak ıstemıyorum ama aynı zamandada alınmadığımı görurse bosvermesındende korkuyorum cunkı ağzının payını vermese daha cok ustume gelır anladınızmı ?

ben önce 2. şıkkı uyguladım eşim neyinvar diye sormaya başladı yok bişeyim falan deyip geçiştirdim
sonra 1.şıkka geçtim
anneni seviyorum ama o beni sevmiyor sanırım sana dert yanmak istemiyorum ama senden başka kimim var şeklinde girdim olaya
bikaç şey anlatıp arayada yine
-bak dinlemek istemiyosan anlatmıyayım annen sonuçta
-anneme anlatsam sinir olur aileler arasında dargınlık olur
-arkadaşıma anlatsam gider biyerde dedikodusunu yapar yerin kulağı var
cümlelerini sıkıştırdım ve ne varsa içimde döktüm
ama şunuda söyliyeyim rol yapmadım bu cümlelerin hepsini gerçekten içimden gelerek söyledim

sonuç;
eşim ailesi ve benim aramdaki dengeyi hep çok iyi kurmuş bir insandır ama annesinin laf sokmalarını duymazdan gelirdi -artık gelmiyor
kayınvalide çocuğa karışmaya kalktığında izin vermiyor
gittiğimizde çok uzun düre otururduk artık oturmuyor

ve ben artık daha huzurluyum

Son düzenleme:
canım daha kadın bugün gelmiş hemen şikayetlere başlıyosun.zaten kaynananın gelmesini de sen istemişsin. ilk evliliğin de kayınvalidenle ilgili sorunlar yüzünden bitmiş.yani o kadar problem yaratacak sorunlar da göremedim ortada...ayrıntılara takılma bence ...eşinlede mutluysan hoşgör...her gülün dikeni var unutma...

sımdı yazmanızı görüşlerinizi ben istedım ayrıca saygım var fakat orda belirtim belden asağıya gırıyo dıye yanı eskılerı acıyo yuzume vuruyo bu arada kızmayın ne olur ama gulun dıkenı var ama dıkensı yerlerınden tutar herkez kımse bıle bıle kanatmaz elını ustelık kımsede dert cekmeye gelmedı demek ıstedığım o dıyomukı ılk gun daha dur çenemi tutuim yarın başlarım :)not söyledıklerını burrda yazmam uygun olmaz :(

sımdı yazmanızı görüşlerinizi ben istedım ayrıca saygım var fakat orda belirtim belden asağıya gırıyo dıye yanı eskılerı acıyo yuzume vuruyo bu arada kızmayın ne olur ama gulun dıkenı var ama dıkensı yerlerınden tutar herkez kımse bıle bıle kanatmaz elını ustelık kımsede dert cekmeye gelmedı demek ıstedığım o dıyomukı ılk gun daha dur çenemi tutuim yarın başlarım :)not söyledıklerını burrda yazmam uygun olmaz :(

mutlaka kırıldığın noktalar vardır ben görüneni söylüyorum herkes yaşadığını bilir tabi...ama ilk günden konuları eşine taşıma demek istiyorum.oğlunun yanında bahsederse eşinin tepkisine bak önce..hiç birşey söylemeden

anlıyorum canım esım ağzının payını verıyo sert bır sekılde bır bakım haklısın aslında dırek tepkımı hazırlamısım gıbı olucak daha ılk gunden kızım 2 ncı yanı sımdıkı evlılığımden

yani demek istediğim buydu...kötü gelin, kötü eş moduna düşersin ilk günden...zaten ne kadar kalacak ki yanında.

Anladıysam camdan bakan arap kızı olayım.

Noktasız yazıdan anladığım yanlışsam düzelt lütfen. Kaynananı çok seviyorsun, evine davet ettim. Nasıl rahat ettirsem diye soruyorsun.

Bence sırtına yastık koy , kahve yapınca fal bak, arada da öpücüklere boğ.

keşke azıcık noktalama işaretleri koysaydınız hem siz yazarken zorlanmazdınız hem de biz okurken....bana bir evlada annene ağzının payını ver gibi bir cümle kurmak çok itici geldi..ne haddine,kime ağzının payını verecek annesine mi? anladığım kadarıyla ben olsam 3.şıkkı tercih ederdim..görmezden gelirdim,eğer söyleyecek şeyler varsa da laf vurmak yerine açıkça rahatsız olduğum neyse söylerdim.

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla eşin zaten annesini uyarıyormuş.bence kayınvalidenin bazı sözlerini duyma umursama çok kırıldığın durumlarda eşinle konuş ama annesini kötüleyerek değil de üzüldüğünü belirterek ondan annesini uyarmasını iste.eşin anlayışlı biriyse tatlı dil mutlaka işe yarar:34:ama her söze tavra bakışa takılma sürekli kocana annesini şikayet eden kadaın durumuna düşme gerçekten gereken durumlarda eşinden destek bekle:31:

benim anladigim konu sahibinin kv bunlara gelmis
2 ay kadar kalacakmis
herseye karisiyormus cocuguna fln
durmadan laf sokuyormus
hatta belden asagi bisiler diyormus
ilk evliligini yüzüne vuruyormus
konu sahibinin eside annesine gereken cvbi veriyormus
ama sorusu su anladigim kadariyla:
kayinvalidesinin laf vurmalarini esine söylesinmi, eger söylerse esi bunalirmi durmadan sikayet durmadan sikayet
yada söylemesinmi, eger söylemezse umursamazsada, bu sefer esi iyice alisir annesinin vurdugu laflara karsilik vermez
korkusu bu anladigim kadariyla
bizlere soruyor nasil yapsam diye

selam kızlar ben kaynana mağduru 27 yaşında bir bayanamım konuyu anlamanız için acık bır sekılde anlatayım benım 2.ci evliliğim 3 ayda bitti kayınvalıde yuzunden sımdı cok mutluyum huzurluyum fakat kayınvalıdem bıraz dırdırcı akıllı olduğumu idda edemem ama zekiyım dıyebılırım ama tıkandığım durumlar oldu bu konuda görüşlerinizi almak istiyorum açıkçası sımdı kayınvalıdem baska bır sehırde kızının cocuğuna yanı torununa bakıyo bız tatıl dönusu uğradık cok sıkılmıs kızıda ısten cıktığı ıcın ıstanbula gelmek ıstıyodu bende cok zekıyım ya hanı esıme cok sıkılmıs gelsın bıraz bızde bıraz ablanlarda kalır dedım neyse esım tamam dedı bu gun geldı esım dırek alırız ablamlara gecerız dedı daha orda laf sokmaya basladı kızımla alakalı daha 2 yasında yok su yok bu söyle yap böyle yap benden önce görümcemler gırdı devreye haşladılar bır guzel eve geldık yastık alcak gelırse sert yastık verım anne dedım ben ıstersem alırım yabancısı deyılım dedı bende nerde yastıklar bılıyomusunkı dedım sustu kaldı esımde kızdı scısıonra kızım tuvaletını öğrendı cısı var dıyo dıyorum yok olsa söyler böyle bır takım sacmalıklar ama gel gelelım bunların bırde belden asağı olanları var yanı bazı konuları acıp hem tırsıyo oğlundan hem bana las sokuyo o yokken verıyorum ağzının payını fakat sınır olduğumlada kalıyorum sabrımda yok aynılarını zaten yasamısım sımdı asıl konu Eşim mükkemmel bır ınsan allah herkeze huzur nasib etsın sımdı onu süreklı böyle dedı şöyle dedı demek ıstemıyorum ama aynı zamanda unutmamam gerek o bir erkek ben bu duruma alısmıs görunursem en ufak bir şeyde aman bosver der vermez ağzının payını dıye korkuyorumda SORUM ŞU 1 . CİSİ = ONU SIKIP BUNALTMADAN YAPTIKLARINI KIRILMIŞ GİBİ ANLATSAMMI 2. CİSİ DİREK MASUM MORALİM BOZUK BİR TAVIRMI SERGİLESEM ABARTMADAN 3.ÜNCÜSÜ GÖRMEZDEN GELİP ONU HİÇ ALINMADIĞIMA ALIŞTIRSAMMI SİZİ SIKMADAN OYLAMAYA GİTTİN :)) OKUYAN YAZAN HERKEZE TŞKRLR :))

2. şık canım. eşine k.validenin yaptıklarını hissettir ama şikayet ederek değil, mağdurum çok mağdur halleriyle. zaten mağdursun, baksana daha önce k.v. yüzünden yyuvan yıklımış:( allah sabır versin cnm

gecenin bir yarısı kızımı emzırırken ağlayarak yazdım belırttım yazıdan öturu özur dıledımde arkadasım dalga gecıp kınayelı konusunca tatmın oluyomusun.....................................................................

Back
X