Amin, sağolasın Mukaddes abla.
Hava yine çok soğuk. Ben kış mevsimini hiç sevmiyorum Allah'ın gücüne gitmesin. Hareketsiz, halsiz oluyorum. Hareketsizlikten iyice sıkıntı basıyor. İyi hissetmiyorum yani kısaca
Günaydın Aslı'cım
Rica ederim Selen'cimİşte ara ara geliyorlar bana.
Aslı senin tarifini verdiğin fırında beşamel soslu kıymalı karnabaharı geçen gün yapmıştım güzel olmuştu ya, dün yine yaptım, bu sefer havuç ve patates de haşlayıp koydum. Daha da güzel oldu.
Aslıcım, işe geri döndü mü senin patron, yoksa fazla mesailere devam mı?
buyur hacım Aslı duymasın ama bu linki kapabilmek hiç kolay olmadı.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...-yemekler.html (Yöresel Yemekler)
Geçmiş olsun Aslıcım. Nasılsın, iyi oldun mu şimdi?
Yine olmamış. Ana sayfa çıkıyor. Oradan yemeklere girdim.hani oy vernece yeri yok. Niye Aslı duymasın?
Aslı, oy verdim eyi hatırlıyom. Ama sen link vereceğinde print screenle kopyala sayfayı. yoksa o sayfaya gitmiyor link.
Yine olmamış. Ana sayfa çıkıyor. Oradan yemeklere girdim.hani oy vernece yeri yok. Niye Aslı duymasın?
Aslı, oy verdim eyi hatırlıyom. Ama sen link vereceğinde print screenle kopyala sayfayı. yoksa o sayfaya gitmiyor link.
Muko abla cok guzel siirler.cok anlamli cok manidar.senin bu siirlerinle bu sefer yolu bulucam insallah
kizlar bir tarif vereyim size.bana cok lezzetli geliyor ama sizi bilmem tabii.
Pilic kemiksiz but.bimde pilic pirzola diye var hazir paket.hemen soylece bi calkalayip islakken tepsiye diziyorsun.tepsiyi yaglamayin.sonra kabak ve havuc rendeleyip bi paket hazir kremayla karistirin.icine hazir mantarli corbayi da ekleyin karistirin.malzemeyi tavuklarin ustune bolca dokun.isterseniz siz baharat ekleyin nane kekik biber filan.tuz koymayin.c.orbada var..firina verin 180 derecede.cok lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?