Aslıcım bence böylesi ( kih kihh çerçevelisi ay aklıma bi fıkra geldi de))) daha iyi olur filimleri bulma bakımından hiç aramadan şıp diye bulup çıkartırsın sana kolaylık olur
ama bunları düzene sokmak zor tabi yine de sen bilirsin .
Ablacığım hoşgeldin.Hay Allah senin bu doktorun niye yerinde durmuyorki hiç. Ama bak diğer doktor umutlu konuşmuş.Bence denemekte yarar var.Sen soğasn suyuna da devam et derim ama ilaçla olmaz.Bu doktorlara da ameliyat demek ne kolay geliyor.Bazıları sırf para için ameliyat diyormuş.Burda bir hastane var.Her gidene ameliyat diyor.Ben umutluyum,ya küçülecek ya küçülecek o kist.
Ana, yazdığımı sanıyordum, yazmamış mıyım ayol, ben iyice bunadım. Eski hali daha iyi. Onu diyorsun demi.Günaydın.
Emel birşey sordum fikrini yazmamışsın.Siteyi sevmediniz mi?Bende çıkıyor simgeler.Ben bayılıyorum bu siteye.
Bana kolay gelsin gidiyorum.
Anam, ee duyunca bişey demedi mi adam?Bundan birkaç ay önce çamaşır makinemiz bozulmuştu.Tamire gelen servisten de memnun kalmayıp şikayet etmiştim netten.Devamlı benden film alan ve sevdiğim bir müşterim vardı.Konu açıldı ne iş yaptığına dair.Ben şu servisin müdürüyüm demesin mi? Meğer müşterimi şikayet etmişim.
Mukaddesim,ilaçla küçültüyorlarsa, o ilacın da yan etkileri var diye biliyorum. İyice bir sor da doktora. Sen benim otu iç deyorum sana yahu. Testere dişli aslan pençesi. Aynı çay tadında. 1 sabah, 1 akşam tatlı kaşığı kadar. Ölmezsin ya.( Herkese merhabalar=)))
Yavrum ancak gelebildim. perşembe emar sonucunu alıp doktora çıktım baktım yerinde yeller esiyo ekreteri iki hafta sonra burda olacak dedi.
Dün de ikinci gittiğim doktora gittim . Sınırda bir kistiniz var kesin çözüm isterseniz bu alınır yok uğraşırım derseniz ikinci bir emara kadar ilaç veririm belki küçültebiliriz çümkü kistiniz sert değil dedi bende küçülme ihtimali var mı dedim bunu şimdiden söylemek doğru olmaz takipte anlayabiliriz ancak dedi. Ha şimdi bende bi umut belirdi tabi .Şansımı denemekte fayda var diye düşünüyorum. Ama asıl benim kesici doktor ne diyecek . Beklemedeyim şu an anlıyacağınız.
Senin patronun sevglisi Ankara'da değil miydi? O önceki patron muydu? Seni alsın. Yanındaki mis gibi kızı bırakıp köylü kızını ne yapacak. Kız da kızmış akıllı bıdık. Öyle olmak lazım. İstemesini bilmek. Onlar kazanıyor hep. Harcıalem olmayacaksın bu hayatta.Benim patronum bekar ya bu evdekilerin zoruyla kız bakmaya gitmiş.Kız buna beni gezdireceksin,benim ruh halimden anlayıp ona göre davranacaksın,beni hafta da bir balıkçıya götüreceksin falan demiş.Kız da köy kızı.Dedim ki ee ne var götürürsün.Ben diyor zaten utangacım götüremem.Diyecektim gezme aşamasında utanırsan yatakta napacaksın.
Mukaddesim,ilaçla küçültüyorlarsa, o ilacın da yan etkileri var diye biliyorum. İyice bir sor da doktora. Sen benim otu iç deyorum sana yahu. Testere dişli aslan pençesi. Aynı çay tadında. 1 sabah, 1 akşam tatlı kaşığı kadar. Ölmezsin ya.
Abla doktoru bekliyeceksin başka çara yok galiba.Belki o da ilaç deneyelim der.Ameliyat derse de olur kurtulursun kafana çok takma.Hoşbulduk Asl'cım:) Yavrucuğum kadın cerrah ameliyathanede kesim işi yaptığından belli aralıklarla klinige geliyor.
Siğarta hastanesi olduğundan para için ameliyat dediğini sanmıyorum kaldı ki ikinci giitiğim doktor Özel hastanedeyken kesin ameliyat ol da demedi.
ha haa inşallah canım doğrusu bende de umut belirdi ama küçülür mü ne olur orasını bilemiyorum.Önümüzdeki hafta durumu netleştireyim diyorum arada kalmak ta istemiyorum .
ya ilaç yada ameliyat kesin kararımı vericem inş.
Anam, ee duyunca bişey demedi mi adam?
Senin patronun sevglisi Ankara'da değil miydi? O önceki patron muydu? Seni alsın. Yanındaki mis gibi kızı bırakıp köylü kızını ne yapacak. Kız da kızmış akıllı bıdık. Öyle olmak lazım. İstemesini bilmek. Onlar kazanıyor hep. Harcıalem olmayacaksın bu hayatta.
Ben simge istiyom yaaaa! Yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?