yavrum 6 ay diye biliyorduk ama iki ayda kıvırcıklanmaya başladı ama bizim saçımız çok kıvırcıktı belki ondan olabilir.
Kızım yine yaptırcam rahat oluyo diyor . Şayet senin hafif dalgalıysa 6 ay sende kalabilir.Kuaföre bir danış istersen .
Aslı'cım bana 2 adet ''Beğeni ''gelmiş . Ne demek oluyor bu ..?
Birde hep yazacam unutuyorum .
Aslı'cım avatarımın yanında 'papatya'' yazıyor . Tamam papatya gibi beyaz ve ince olabülürümLakin ben Gülü tercih ederdim . Yani bu çiçeği kim reva gördü bana . Merak etmekteyim. Site mi kim , gizli hayranım mı var yoksa..
Evet Adlicim ben de cok duymustum boyle hikayeler.arkadasimin da kardesi amcasinin kiziymis aslinda.annesi dogumda vefat edince ark.min annesi almis.okula baslayinca soyliceklerdi.ne oldu bilmiyorum devami.
Bu arada ben de senin gibiyim.kullandigim bir seyden ucer ucer alirim :) ama ucuzlukta :) bir parasina iki renk alirim.parfumun hangilerinden? Ben s ile baslayanlarindan bir ara cok kullandim.simdi zara' nin uygun geliyor.
Merhaba arkadaşlar. Ben geldim. Çok zor oldu üye olabilmem, sürekli sorun çıktı, bir türlü aktifleşmedi üyeliğim. Sonunda buradayım...
Tekrar birarada olmak güzel.
Oh sevindim. Ahmet Kaya misvettesi çocuğu da hiç sevmemiştim. Dediğin gibi sadece Ahmet Kaya şarkıları söylüyor, bişeyede benzemiyordu sesi. Mıstıfa Sandal'da iyi şımarttı onu. Densiz Hülya Avşar da sahnelerde erkek yok dedi. Her zaman böyle dangalaklıklar yapar zati. Ayda kazanmış, iyi olmuş. İspanyol ezgili şarkılara da ben gıcık oluyorum. Neyse, kötünün iyisi. Aydan süperdi, yazık oldu.O Ses Türkiye'de Erkam nasıl elendi ama.Çocuk o kadar emindi ki Ayda'yı eleyeceğine ona destek olmalar falan. Mor oldu resmen.Bence Hadise'nin çocuğa çok sulanması millette antipatiklik yarattı ve elendi.Çocuğun üstüne atlayacaktı neredeyse.Onda da bir havalar o öyle söyleyince. Ayda bence bu hafta en kötü performansını sergiledi.Ama geçen haftadan çok oy topladığı için elenmedi.Çünkü kaç kişi gelip benden geçen hafta söylediği şarkının cd'sini istedi.O Ahmet Kaya kılıklı çocuğun sesi de berbattı.Ankara'nın Bağları'nı katletti.Ağzında geveliyor lafları.Ne dediği de belli değil. Sadece Ahmet Kaya şarkılarında iyi.Millet her telden söylerken o genelde Ahmet Kaya söylüyor anlamadım gitti.Hiç adaletli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?