Ben çoğu zaman veririm. Daha çok anneme kalıyor küçük bedenler. Önce uzun zaman bekliyor, küçülüp içine giricem diye. Ama ümidi kesince anneme veriyorum. Gıcır gıcır ya hiç giyilmemiş, ya çok az giyilmiş. Zaten eskitmem ben giysilerimi. Mark&Spencer'ın sezon sonu mallarını verdiği bir dükkan keşfetmiştim Kızılay'da. Mağazada kazık kazık satılan ürünler, 3 paraya o dükana geliyordu. Gözüm aç, eşofman altı almışım 8 tane. Benim bacaklar müsait, ama göbekten dolayı giyemedim. Şimdi kıydım 3 tanesini verdim. Görseniz öyle güzeller ki. Ama eni sonu gidiyor birilerine, bende bu yeme azmi varken. Hala küçük beden birsürü giyilmemiş giysim var, bir umut bekliyorlar.Yok atamam ben kıyafetlerimi.Eskileri tamam verebilirim ama yeni olup da bana olmayanlara kıyamıyorum.Bir kot elbisem var kardeşime bile vermiyorum.On senedir zayıflayıp içine gireceğim güyaaaa.
Bu zillilere adres vermeyecektik. Cadılar. Kartondan arkadaşlar n'olcek.Muko'ya çok kızıyorum ha.Siteye giriyor da gelip iki kelam etmiyor.Selen de öyle.Ben merak ederim arkadaşlarımı.Hiç mi merak edilip gelinmez ya. Sonuçta netin başındasın.İki tıkla selam vermek bu kadar mı zor.
Artık bir dahaki sefere deeeermişim.Emel Ballıbaba benim bitişiğimdeki büfenin dondurması mı?Burasıysa güzel gerçekten.Buluşabilsek seni teleferikle güzel bir yere götürecektim.Uçsuz bucaksız deniz manzarası eşliğinde yemek yiyecektik.Bak burası.Amisos tepesi.Kral mezarları ve hazineleri varmış burada.
Hepinize gönderdim face'den. Aslı'nın memleketi, Atakum hatırası.
Ballıbaba'nın dondurması, Maraş'tan sonra yediğim en nefis dondurmaydı. Aslı, benim için kağıt helva arası ye. Üff. Onun önünde çekilen resmi de ekleyim bari. Yanımdaki bayan, arkadaşımın annesi. Arkadaşımın kız yeğeni 19 Mayıs'ta okuyordu da. Bekar evine gidip kalmış idik. o tabelanın yanındaki de arkadaşım. Maalesef tabelayı birkaç kez denize girdikten sonra gördük. Ondan öyle gevrek gevrek gülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?