Aşk Kırmızı filmi geldi de ona bakıyordum.Adamın kadını gördükten sonra Küçük Emrah misali bakışı öldürdü beni.Nurgül Yeşilçay'ın kalçaları da selülit dolu. Açıldı saçıldı ama filmi kurtaramadı.
He he tutuluyor. Ben tuttum hep. Kadına verilmiş ehliyet. İyi hissediyorsan tutarsın.Siz hastayken oruç tutuyormusunuz?Ben beş altı senedir tutuyorum.Benim mantığım tutulacağını söylüyor.Bayanların ağrısı sızısı olduğu için ilk günler tutulamayabilir lafı hiç tutulamaza kadar gelmiş.Hocalar da bir öyle bir böyle konuşuyor.Ama bence tutulur.
Korkut'un Ceylan'ını da çok aramışlar. Hiçbir güzellik yok o kızda. Ağzı ağız değil, burnu burun değil, gözü göz değil. Kaşı kaş değil. Tövbe tövbe, ebem suratlı. Oğlanda da o malak hal devam ediyor. Konuşurken insanların yüzüne fazla bakmıyor. Kör gibi mübarek. O yüzden ruhsuz gibi duruyor. Pazartesi günleri bir dizi var "benim hala umudum var" deyi. Oğlanı beğendik Aytoş'la. O yüzden ona bakıyoruz.Evet ya, diziler olmadan sıkıcı oluyor akşamlar. Ama neyse ki birkaç dizi var yine de. Bir Aşk Hikayesi'ni izliyorum. Seviyorum o diziyi. İlk on bölümünü internetten izledim, şimdi tv'den devam ediyorum. Biri de beni Korkut'un Ceylan'ı sevdiği gibi sevse yaaaaAma nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?