Benim bu patronum çok alem çocuk ya:)))Bir kızla görüşmeye başlamış.İnternetten araştırma yapmış.Kızlarla nasıl konuşulur,nasıl güzel sözler söylenir,internetten bir kızla görüşmek caiz mi diyeGelmiş kaç yaşına yaptığı şeylere bak.Bir de sık kullanılanlara iyi geceler mesajları eklemiş:)))Ben olsam ortada delil bırakmam.Saf bu erkekler işte:))Bir gün de feysini açık unutmuş.Benim suçum yok tesadüf okudum. Kıza ben çok utangacım bak söylemedi deme yazmış.Kız da utanacak ne var demiş.Ben olsam defetmiştim şimdiye onu.Utangacım der mi bir erkek ya.Benim gözümde sıfırlandı o.
Yine üzerinde hemşire kıyafeti var galiba. Dizi yıllarca sürdüyse.İki resim arasındaki farkı bulun.Ben söyleyeyim çok yaşlanmış.Cnbc-e de ER diye hastane dizisi vardı hatırlarsınız.Çok severdim.Orada hemşire rolündeydi bu.George Cloney'in sevgilisiydi.Bunda ne buluyor diye gıcık olurdum kıza:)Demin yeni filmleri ayarlarken tesadüf gördüm şok oldum.Filmde de hemşire.Dedim acaba yaşlandırmışlar mı ama gerçek galiba.Yaşlılık çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?