Aydan Şener'in Çalıkşuşu gerçekten de çok güzeldi. Bayılırdık izlemeye.Televizyonun başına oturur, hiç bitmesin isterdik ablamlarla birlikte. Kenan Kalav'a hayran olmuştuk çocuk halimizle.
Tarkan candir
Gercekten de o resimde cok yasli duruyor.kadin.agir bi hastalik gecirdi ama performansi sesi superdi.dedigim gibi fizik de iyiydi mini giymis.surat makyaj harikasidir tabii.o kadar kapaticilari bana surseler uc yasinda bebek gibi olurum :)))
Asli ya kapattim gozumu :)) dayanamadim actim :)))
Sen bize yap yemeklerini.bakarsin gunun birinde elinden yemek de kismet olur.
Slencim senin siteye de bakarim tabii.Asli profilinde neler var oyle) benimki guduk kalmis resmen :))
Domates yoktu ben de cigden salcayi biraz suyla karistirdim ketcap ekledim kekik filan koyup oyle yaydim .
Tost yaparken de artik yag surmuyorum.onun yerine biraz mayonez surup oyle malzeme koyuyorum tabii ketcap da var.salca da olur.pisince sicak sicak o mayonez cok guzel cekiyor ayri bir aroma veriyor.
Yasadi seninki desene Asli :))
GB nin gunu degisecekmis.pazar saat sekize almislar sali gunu calikusu koymuslar.sinir oluyorum tam bi diziye basliyorzun oradan oraya atiyorlar.pazar gunu fatih harbiye var ama izleyemeyecegim artik.pazar da zor yahu insan bir yerlete gidiyor gec donuyor.
Onu da soraydın, iyice fena olurdu. ben de göbekliyim. Bazen gebe sanıyorlar. O kadar alıştım ki, hiç bozulmuyorum. Bozulduğum bir laf var. Birinin kilosunu tarif ederken "ohoo, sen nesin ki, onun kilosunu bir görsen" demiyorlar mı,Bugün büyük bir pot kırdım.Bir müşterim vardı normal kiloda genç bir kız.İki üç aydır görmemiştim.Bugün bir geldi bambaşka biri.Aa dedim sen de değişiklikler var.Hamilesin galiba dedim.Hani evlenmiş sandım. Kız yoooo dedi.Ben böyle tabi. Ama aklıma kilo aldığı hiç gelmedi.Göbek bildiğin 5-6 aylık hamile gibi.O kadar kısa sürede nasıl aldı o kiloyu hayret.Hastalığı falan mı var hiç soramadım da şoktan sonra:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?