Evet ya Aslıcım, yatak diyoruz geçiyoruz ama gerçekten iyi yatak çok önemli.
Ablamın yüzünden oldu.Yatağa o kadar para verilir mi dedi aklımı çeldi.Yoksa ben o enerjililerden alacaktım.Bir ay sonra ikinci ele satacaktım çok az para verdi satmadım.
Butun oyuncularin ne oldugunu gorduk bu dizi sayesinde.normalde rol begenmezler yok rol buyukmus yok kucukmus diye.muhtesemi amma buyuttler 2 sn lik sahne icin resmen yalvariyorlar oynamak - gorunmek icin.ne acizlik.hilmicemle murat da cok istediler.hilmicem de o kadarlik bence.pek devami gelmez bence.
Aslı, bütün ablalar aynı demek ki. Benim büyük ablam da öyle, hep benim kararlarımı sorgular, "ona o para verilir mi, şuna şu para verilir mi, paran çok herhalde" der durur.
Çalıkuşu'nu izledim, fena da bulmadım. Nostalji yaptım herhalde, ne çok sevmiştik Aydan Şenerli Çalıkuşu'nu. Romanı da diziden önce okumuştum. Kenan Kalav esmer ya, demiştim bu Kamran olamaz ki, Feride hep ona sarı çıyan derdi. Sarışın olması lazım diye düşünmüştüm. Burak Özçivit de sarışınlıktan çoook uzakDemek ki diziciler Kamran'a sarışınlığı yakıştırmıyorlar...
Bir ben zayıflayamıyommCalikusuna bakmadim izlemeye de niyetim yok.Ask 'i izledim.evet ya eve ben de bayildim ne manzara o oyle havuzdan deniz manzarasi.hele i turkuaz ile kahvenin uyumuna hastayim.Asl Tandogani cok begenirdim ben ama cok zayiflamis.partideki elbiseye de kahverengi tuluma da bayildim.zayiflik yuzune yakismamis ama.agzi kocaman cikmis.
Hazal da cok zayiflamis ama o daha genc oldugu icin yakismis.Kivanctan sonra herkesde bir zayiflma farkettinizmi.ama yasi 30 u gecenler cokuyor.yuzleri kuruyor.gencler ise daha elastikiyeti oldugu icin parliyor.cagatay mesela nasil ufalmis.
Azra katakteri cok asabi ama sevgilisinin yaninda da asabi isinde de .gidisat belli sevgiliyi sebneme yapacak mic mic mic asklarini izleyip gerilecek.kiz da asktan sonra olmez artik :))
Hilmicem'i başarılı buldum. Murat da magazin programlarında boyum uzun gözüksün deyi boynunu uzata uzata "teklifler var, değerlendirme aşamasındayım" diyordu. Hala değerlendiriyor galiba.Butun oyuncularin ne oldugunu gorduk bu dizi sayesinde.normalde rol begenmezler yok rol buyukmus yok kucukmus diye.muhtesemi amma buyuttler 2 sn lik sahne icin resmen yalvariyorlar oynamak - gorunmek icin.ne acizlik.hilmicemle murat da cok istediler.hilmicem de o kadarlik bence.pek devami gelmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?