Hoşbulduk arkadaşlar yeniden umarım dertlerimiz azalır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

natlus78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
313
2
0
İstanbul
Uzun zamandır yoktum internetten uzak kaldım biraz, umarım herkes iyidir tanıyan tanımayan

Görümcem ve o çocuklarından kurtuldum konuşmayarak, kaynana artık gelin kalın demiyor anladılar neyin ne oldugunu :) eeee isterse anlamasınlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Formdan düşmüşsün Natlus
Hiç yakıştıramadım sana

Eee daha daha nasılsın ?
Kaynananın buzdolabındaki böcekler nasıllar ?
Eşinin boynundaki tırnak izleri geçti mi ?
Gelip gitmelerin önünü iyice kestin mi ?

Konu yetersiz yani, o yüzden soru cevap gidelim dedim..

Hosgeldin naslussss

Nerelerdeydin ?

Gelsen de kendini de, milleti de banlatsan diye gozumuz yollarda kalmisti

:)))

ahh canım iyiyim allaha şükürler olsun :) kaynanamın buzdolabındaki böcekler den haberim yok allahaşükür 3 aydır evlerine ayak basmıyorum :) görmüyom da duymuyomda, eşimin boynunda tırnak izi okki kız zaten tırnak yeme hastalıgı var bende olması mümkün değil yanlışın var kız başkası olmasın :) karıştırdın belki, gelip gitmelerin önünü kestinmi soruna cevap oalrak, onlar gelip gitmiyorlardıki gelmek istiyorlardı ben almıyordum , onlar istiyorlarki hep ben gidip geleyin onlara sıkı fıkı olayım ama ben red ediyordum anladınmı şekerim.

natlus pek sakin gördüm seni maşallah.. Allah bozmasın..
görümcenle iyice bozuştun herhalde ondan bahsetmediğine göre...

natlus pek sakin gördüm seni maşallah.. Allah bozmasın..
görümcenle iyice bozuştun herhalde ondan bahsetmediğine göre...

yok kız benim derdim yokda o görümce olcak kıskanç varlık :) benle haşır neşir olmak gidelim gelelim oturalım kalkalım yiyelim içelim sürekli dipdipe olalım istiyor ayyyyyyy allah korusun, zaten 2 tane görmeye bile dayanamadıgım çocukları var şeytan demiştim daha önce tepki almıştım heheh :) konuşmuyorum şimdi ohhh kafamda rahat keyfimde yerinde şu aralar, demek küsmek gerekiyormuş, ama işde gel gelelim benim görümce az yüzsüz bişey, konuşmadıgım halde beni cepden arıyor açınca çocuk sesi çocukla aratıyor bende açıyom kimsiniz diyorum, ordan bir ses oglum kimi aradın sen, bende duyunca kapıyom telefonu yüzüne, 5 yaşındaki çocugun işi gücü yok beni arıcak :) yemezler, çatlıcak konuşmuyorum diye, az yüz bulsa konuşmak için elinden geleni yapıyor bilsemki samimi gerçekden konuşmak iyilik için amenna, amacı evimde ne aldım neyim var, ne aldım ne verdim, merakından çatlıcak, konuşmak istemesi evime gelip gitmek merakını yenmek ama yemezler :)

kız sen benim sıkı takipçimsin demek, maşallah ben bile unutmuştum aklında kaldığına göre söylemeden edemedim :)

Vay kimler gelmiş,natluss hoş geldin haberimiz olsaydı kırmızı halı sererdik yoluna

Kaygana ve görümce ne alemde kurtulmuşsun onlardan ..

Bu sefer de ban yiyen olacakmı konundan dolayı

kahkalarla güldüm bu mesaja
hay sen çok yaşa e mi

Ah natlus ah... O böceklerden vileda yapmak istedik diye ban yediydim senin yüzünden hem de 1 hafta.
Gene de sen gibi eğlendiren olmadı şu forumda bizleri.
Herkesten kurtulduğuna göre, kaynanan görümcen vs... konunu BDV ye açman yersiz olmuş.
Açsana 'duyduk duymadık demeyin!' bölümüne.
Sevincini oradan da paylaşırdık.

kız bacım ne kurtulması konuşmuyorum kafam rahat ama kocam gene hafta sonu anasında ama artık herhafta değil 15 günde bir gidiyor, şimdi ben onun ailesi ile haşır neşir değilimya oda benimkilere uzak duruyor doğal olarak ama benim anam babam kardeşlerim bişey yapmadılarki haksızlık bu, kaynanayı aradım geçen kandilde neyse anne gel felan dedim bize , kadın demezmi kızım okullar tatil olsun gelcem eeee senin okulla ne alakan var dedim anne, eeee görgüsüz görümcenin çocukları okula gidiyor tabi, kızıyla toplaşıp gelcekler, kızıyla konuşmadıgımı kaynana biliyor demezmi okullar tatil olsun gelcez görümcem ile :) bu kadarınada pes diyorum ya inadıma yapıyor yada saflığa vuruyor. neyse geçen hafta kocamla pazara gittik semt pazarına zaten cumartesi çalışıyorum, bakalım bu hafta gelcez diye aramadı, ararsa valla pazar günü tatil günüm dinlenme günüm başım ağrıyor numarası yapıcam gerçi yalanda değil hafta sonları genelde baş ağrım tutar :) eskisi gibi öyle hazırlık felanda yapmıcam özel, çünkü poğaçalar börekler havada uçuşuyor, yaramaz çocuklar oraya bura savuruyor yemek yeme adabını bilmiyorlarki, ögreten olmamış, sonracıma görümce ay bunu senmi yaptın, ay bunu nasıl yaptın, bunun içine ne koydun, bu hazırmı, bende şöyle böyle yapıyorum benimki daha farklı, bilmem ne boş muhabetinden de kurtulmuş olurum yüzsüzlüğü ile gelirse tabi. ilk evlendiğimde ne sofralar kurdum özene bözene ayıptır söylemesi çok önem veririm sofra düzeni olsun, uyumluluk olsun salon takımıma uygun tabaklarım bile var inanın oderece yani, neyse evlendiğimde adettir yemege çağırdım benim kaynanayı kayınpederi bir baktım kızı damadı torunları bir geldiler döt döteler zaten anlamadım nasıl varlıklar bunlar kız evlenmiş ama sabah 8 akşam 8 annesinin evine geliyor akşam 8 evine gidiyor hergün hafta sonuda dahil, annesi hatta kızını evlendirirken damadına kızımla hergün görüşürüz o şartla anlaşırız demiş çüş oha dedim duyunca neyse, yemek fırında güveç yaptım, pilav, patates püresi, tarhana çorbası kayınpeder seviyormuş diye, piyaz yaptım, cacık yaptım, kırmızı biber közlemesi, amerikan salatası, salatalıklı peynirli aparatif, tavuk sote, çoban salata, vs vs tatlılar hariç benim görümce piyaz hazırmı senmi yaptın dedi neden sordun dedim taaa ozamanlar laf sokmaya başladı anladım ne mal oldugunu ozamanlar, ben yaptım ne oldu dedim aynen böyle hııı aynı hazır gibi kuru fasülye duruyor dedi, muhallebi yaptım muhallebi cıvık olur dimi, onada bende evde yapıyorum daha kalıp gibi oluyor seninki neden cıvık ne koydun içine dedi ölürmüsün öldürürmürsün :) gördü bende çeşit bol hamaratım hiç görmediği şeyleri yaptım daha yazmadığım değişik şeyler yaptım, ne söylesem diye tepiniyor: şimdi gelirlerse hiç bişey yapmıcam 2 çeşit bişey yaparım yeter, anlasın :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Kapıyı açma nolur açma...
Çalsın çalsın gitsinler. Nolur
Yeni 10 konu daha kaldıracak gücümüz yok forum olarak.
Hem kayınvaliden böceklerinden getirip buzdolabına salabilir.
İlaçlama firması çağırmak zorunda kalma.

Kız valla böcek ölüleri vardı yemin ederimki,ben aşırı temizim onlar aşırı pis, eşimde ilk evlendiğimde neler neler çektim 8 ayda zar zor adam ettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…