Hoşça Kalın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Endoplazmik1kulum

AileHerŞeydir
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
406
87
323
Ankara
10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz

Hoşça kalın...Sevgilerimle

Sitenin kuralları var konuyu silemezsin...10 yıl da olsa yeni de olsa ...Sitenin binlerce üyesi var zaten kendin bilirsin....Ailevi konuysa bastan acmayacaksın yorumları alıp sonra işin bitince konu silmek olmuyor işte...O zaman herkes siler...Her kuralın bi sebebi de var...Burası kaybetmiyor kurallara uymayanlar zaten yasaklanıyor kazanıyor yani...Bazıları da dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor burda 3-5 üye olsak tamam da senin yoklugunu farkeden bile olmaz güle güle

10 yıldır üyeyim kadınlar kulübüne bazen derdimi anlattım,içimi açtım,bazen derdini anlatanlara cevap yazdım.Her birinizi gerçekten yakın arkadaşım gibi gördüm,tabiri caizse derdi ile dertlendim.Öğretmen bir anne olarak burda olmaktan genellikle keyif aldım.Öğretmen arkadaşlarımın,anne arkadaşlarımın paylaşımlarını da takip ettim.Anne olmayan,öğrenci olan,sınav telaşında olan,iş arayan,ev hanımı olan arkadaşlarımın da,bazen genel bazen özel mesajlarla birbirimizin yanında olduk,ama buraya kadarmış 10 yıl önce açtığım bir konuyu sildiğim için cezalandırıldım,10 yıl önceki düşüncemin değişmiş olması ve konumu silmiş olmam gayet insani bir durumdur.Son döneme ait bir konuyu da sildim ailevi bir mevzu olduğu için.Kadınlar kulübü üyelerinin geneli olan kadınları bu şekilde rencide ederek bir üye kaybetti.Beşki bu nedenden ötürü daha çok üye kaybedecek.Kırdığım biri olduysa lütfen özrümü kabul etsin.Hakkınızı helal ediniz

kesin kararınız buysa hoşçakalın.ancak kurallarda bu yazıyor zaten, yani konu açarken yorum yazarken çok dikkatli olun silinmiyor diye ,sizi çok riske atan bir şeyse yöneticilerle konuşsaydınız durumu keşke.
genel olarak bilgi vereyim, internetten kaldırmak istiyorsanız paylaşımlarınızı, hakkınızdaki yazıları , fotoları vs bunu mahkeme yoluyla yapabilirsiniz.ama uğraştırıcı ve uzun olur.

Hanımefendi. Çok içerlediniz ama kurallar böyle. "Aaa siz 10 yıldır üyesiniz, tabiki silebilirsiniz" diye müsaade edilemez size. Hepimiz cezalandırılıyoruz, hele ben. Geçen çok güzel azar işittim ama kalkıp bunu kişisel algılamadım. Neticede herkes işini yapıyor, kötü içerik ceza sebebi, polemik ceza sebebi, konu silme ceza sebebi. Bunların hepsi kurallara yazıyor, bunları okuyarak üye oluyoruz. Hatta "sonradan üzüleceğiniz, fikrinizi değişeceği, görünce canınızı acıtacak yazı yazmayın" tarzında bir ibare de var. Ne yani, ceza verdi diye bende mi gideyim ajfjdjhf çok hassas birisiniz gerçekten, bu kadar hassaslık iyi değil.
Neyse hoşçakalın sizde.

Sitenin kuralları var konuyu silemezsin...10 yıl da olsa yeni de olsa ...Sitenin binlerce üyesi var zaten kendin bilirsin....Ailevi konuysa bastan acmayacaksın yorumları alıp sonra işin bitince konu silmek olmuyor işte...O zaman herkes siler...Her kuralın bi sebebi de var...Burası kaybetmiyor kurallara uymayanlar zaten yasaklanıyor kazanıyor yani...Bazıları da dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor burda 3-5 üye olsak tamam da senin yoklugunu farkeden bile olmaz güle güle
SEN mi? Bu seviyeye hoşça kal demedim ben!

Buraya ilk üye olduğumda yazdıklarımı okusanız, beni tanıyamazdınız. Maksadım kah ciddiydi kah değildi, bir miktar da anlama için kastiydi, trolleme de dahil içermekteydi, kendi bilgilerimle harmanladığım yarı hayali bir şeydi de ve fakat kurallar belliydi; konu ve yorum silinmiyor.
Şimdi o üyelikten okusalar beni bildiğiniz bir çeşit aptal ve at gözlüklü olduğumu çok rahat düşündürürüm insanlara.

Sanırım keşfimden 1-2 sene sonra net kendim gibi davranmaya karar verdim buradayken, samimiyet ve sahiciliği görüp, ki hala daha konu sahibine lazım olan konuşmayı yapıp alaya aldığım oluyor tutamıyorum kendimi bazı bazı. Diyeceğim o ki, herkesin burada silmeyi isteyeceği bir şeyleri olabilir-vardır mümkündür yani... Düşünceleriniz-tavrınız değişebilir elbet, profilinizi gizler devam edersiniz ifşadan ürküyorsanız ama herkes bir şeyleri silebiliyor olsaydı, sanırım bu forum sitesi de bu konumda olmazdı diye düşünüyorum. Aslolan o halleri de kabul edebilmek değil mi?

Eski yorumlarımdan birkaçını buraya getirip koyup birisi eğlense "Hee hakket ne hıyar yazmışım, ay burada ne öfkelenmişim ya da hususi polemik mi çıkarmışım hmm olabilir" vs ben de katılır geçerim yani noolcek. :))) O yoldan da geçip buraya vardık napalım?

Gitmeyin bence; gönül de koymayın.

Bu arada geçen gün bayaa bi uzun uzun yazıp üyelik iptali yaptırıp gideyim diye de düşündüm o sırada banlıydım; bir şeye başlıyorum ve burası zerre vaktimi almasın dedim kendi kendime, hem de çok gereksiz ban yediğimi düşündüm ama sonra vazgeçtim; kendimi cezalandırmak gibi olacaktı. Çünkü burayı seviyorum.

Nasıl siliniyor ki konu

Ya kafa yapısı...Şimdi hoşçakalın diye falan konu açmış, konum silindi beni kaybettiniz falan...Aynı mantıkla herkesin ona dikkat kesildiğini düşünüp birileri okur diye konu siliyor halbuki başlık çok net bişi anlatmıyorsa kim okusun zaten gundemden düşüp gidiyor...Okusa bile tanıdık birileri inkar edebilirsin artı dertleşme platformu sonucta kime ne kimlik belli değil zaten...
Böyle kafalar var, dünya beni izliyor kafası gibi bişi...pedagojik formasyonum var..Ergenlikte boyle bi dönem vardır, o yüzden ayna karşısında cok zaman gecirirler cunku herkesin hep onu dusundugunu hep ona dikkat kesildiğini düşünürler...Ergenlikten cıkamamış diorum boyle insanlara

Üye olurken kuralları okuyor ve onaylıyoruz. Üye olduktan sonra bin yerde karşımıza çıkıyor bu kurallar. Unuttuysak tekrar açıp okuyabiliyoruz.

Bu kural da en çok dile getirilen kural. Konularınız silinmez, bunu göz önünde bulundurarak yazın diye uyarı geliyor. Buna rağmen siliyorsanız doğal olarak cezalandırılırsınız. 10 yıllık bir üye olarak bunu bilmemeniz ya da bilip umursamamanız üstüne de trip atmanız çok hoş.

Yalnız küsüp gitmek efsane olmuş. Siz de hoşçakalın.

Burada her gün birileri bir şeylerden ceza alıyor. Bu kadar alınıp üzülmeye gerek yok.
Ben de aldım. Ceza alacağımı bile bile yazmıştım zaten, pişman değilim :KK53:

10 senelik üyeyseniz kuralları biliyor olmanız lazım.
Siz konunuzu silin, öteki silsin, beriki silsin; sonra biri google'da bir şey aradığında karşısına burası çıkmasın ya da çıksın ama girince boş bir içerik görsün, kimse siteye tıklamasın, hepimiz 1 gün önce yorum yazdığımız konularda ertesi gün bomboş içerikler görelim, "yav bu konu neydi" diye düşünelim...
Sizce mantıklı mı bu? O zaman neden açık tutsunlar burayı?

Üye olurken kuralları okuyor ve onaylıyoruz. Üye olduktan sonra bin yerde karşımıza çıkıyor bu kurallar. Unuttuysak tekrar açıp okuyabiliyoruz.

Bu kural da en çok dile getirilen kural. Konularınız silinmez, bunu göz önünde bulundurarak yazın diye uyarı geliyor. Buna rağmen siliyorsanız doğal olarak cezalandırılırsınız. 10 yıllık bir üye olarak bunu bilmemeniz ya da bilip umursamamanız üstüne de trip atmanız çok hoş.

Yalnız küsüp gitmek efsane olmuş. Siz de hoşçakalın.

Ben de küsmeden ve fakat kendimi öyle bir gömerekten gideceğdim ki az daha. :/
Profesyonel kursa başlıyorum ve burası vaktimi almasın diyordum, bir de üstüne banlandım vayy...
İçli içli bir yazmışım ama nasıl...
Sonra döndüm bi okudum "Bunu zaten konu olarak açarsan bir daha giremezsin, iyi düşün." dedim, dont yani.
İnsan kendine bunu yapmamalı. :KK53:

Az daha beni kaybediyordunuz Kudr.

Ben de küsmeden ve fakat kendimi öyle bir gömerekten gideceğdim ki az daha. :/
Profesyonel kursa başlıyorum ve burası vaktimi almasın diyordum, bir de üstüne banlandım vayy...
İçli içli bir yazmışım ama nasıl...
Sonra döndüm bi okudum "Bunu zaten konu olarak açarsan bir daha giremezsin, iyi düşün." dedim, dont yani.
İnsan kendine bunu yapmamalı. :KK53:

Az daha beni kaybediyordunuz Kudr.

Haha insan banlanınca bi bozuluyor haliyle. Hele o ban beklemediğin anda geldiyse ikinci üyelikle falan gelip dağıtıp gitmeyi de düşünmüyor değil insan. Ama çoğu zaman biliyorsun banlanacağını, ben biliyorum en azından 😂

Sen gitme bi yere nüffen.

Ben sizi hatırlıyorum ama sizin beni hatırlama ihtimalinix yok.
Uzun süre burada banlara doymayan birisiydim.
Yaşım ergenlik çağındaydı.
Açtığım konuların hepsi doğruydu ama ben artık üstünden uzun zaman (ortalama 3yil kadar) geçtiği için başka isimle geldim buraya.
Eskisi bir defter ve kapattım.

Kurallar belli değişmiyor.
Bence de gitmeyin şuan alınganlık yapıyorsunuz ama alışkanlıktan buraya dönmek istersiniz buna ben eminim 😊
Biraz siniriniz geçince yine burda ziyaretçi olursunuz.

Geçen gün bir konuda üyeye sataştım yasak biliyorum ama siyasetten gidiceğime onun konusundan gittim. Çok canım sıkılmıştı. Engellendim girdim girdim okuyu okudum kim ne diyor oda engelli mi diye o_O
Engelliydi 😂

İnsanız alınabiliriz.

Mune ve Kazen'lr konuşsan belki yardimci olurlardı.
Böyle gitmeyin 🌺

Haha insan banlanınca bi bozuluyor haliyle. Hele o ban beklemediğin anda geldiyse ikinci üyelikle falan gelip dağıtıp gitmeyi de düşünmüyor değil insan. Ama çoğu zaman biliyorsun banlanacağını, ben biliyorum en azından 😂

Sen gitme bi yere nüffen.

2 farklı bandan sıyırmışım "Oh Mune görmedi, kimse de ispiklemedi ehe" dedim rahatladım, günler geçti tabi alıştım.
Sonra belki 3 gün sonra filan beklemediğim anda geldi ki gözüm doldu ya la.
Yazdığım gün banlasınlar koymaz, "Ehe yırttım" dedikten sonraki günlerde banlanınca koyuyo.

İspikçilere de meşazı vereyim "Aynı gün içinde ispiklemiycikseniz, görmeyin lüffen. Ben kaç kişiyi görmüyom ispiklemiyom öyle; accık idare edin yav, nettim size?! Bakın, az daha saykodelik ve zekzi bünyemden KKcak mahrum kalacağdınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X