Hoşçakal Baba Evim !( Duygulandım Gece Gece...)

Benim de agustosta dügünüm var, sevdigim adamla evleniyorum ama bir yanım hep buruk
Keske ailemle aynı sehirde yasayabilsek o zaman bu kadar üzülmezdim..
Dilerim bizim evliliklerimiz ailelerimizi hep mutlu eder, biz de mutlu oluruz..
Ben de hüzünlendim simdi.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim... İnsan sevdiğine kavuşuyor bundan daha güzel ne olabilir ki sadece doğup büyüdüğün ve hatıraların olan yerden ayrılmak insanı değişik bir ruh haline sokuyor. Valla babam beni isterlerken ağladı ondan önce ağladı tek kız olduğum için daha zor sanırım düğün lafını zor konuşuyorum yanında gözleri dolup dolup geliyor. Düğün günü beni çok zorlayacak çook.

İnşallah 2 kişi için yaşamaya gidiyorsundur.
Genelde sevdiğinin anası, babası, danası için de yaşamaya gidiliyor da..

Buradaki sorunlu evliliklerin çoğu bu duygu ve dileklerle başladı. Maalesef topulumumuzun evlilik kavramına olan inancımı yitirmek üzereyim. Bu tip şeyler anlamsız geliyor.

Buradaki sorunlu evliliklerin çoğu bu duygu ve dileklerle başladı. Maalesef topulumumuzun evlilik kavramına olan inancımı yitirmek üzereyim. Bu tip şeyler anlamsız geliyor.

Neden öyle düşündünüz ki. İnsan doğduğu büyüdüğü yerden ayrılacak olmasına üzülemez mi

Ben hiç bunları düşünmedim evlenirken ne biliyim hiç duygulanmadım
Hayırlı olsun bu arada mutluluklar

Evet bendede hic bu duygular olmadi. Hani "istedigim zaman görürüm" diye düsünüyordum. Bide sonunda esim ile evlenmek beni cok mutlu ediyordu. Ha bu arada evde misafir olmak hic fena degil, eve gittigimde annem en sevdigim yemekleri yapar, piremsesmisim gibi agarlar. Yani ben pek negatif yanlarini görmedim

üç yıl başka ilde çalıştıktan sonra evlendim. evden uzak kalmaya alışkındım. evlilik benim için zor olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…