hoşçakal eşim....ben gidiyorum:(

arkadaşlar hepinize güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum dilerimki benimle aynı durumda olan arkadaşlarım içiniziğn acısı bir an önce hafifler
benim yaptığımı yapmak isteyenlerinizde o cesareti dilerim bir an önce bulur ve hoşçakal dersiniz
şu sözü benimseyin ölüsü- olan bir gün delisi olan her gün ağlar ve bu gerçekten böyle...

mutlu olucagından eminim gercekten
cünkü sen hayata öyle sıkı sarılmış yasadıklaını öyle kabullenmişsinki haketmedigin halde
sevemessin belki birak oda eksik kalsın
hayat umutlarla güzel ..

mutlu olucagından eminim gercekten
cünkü sen hayata öyle sıkı sarılmış yasadıklaını öyle kabullenmişsinki haketmedigin halde
sevemessin belki birak oda eksik kalsın
hayat umutlarla güzel ..

düşüncelerin beni çok mutlu etti canım
bulunduğum durumu kabul etmeseydim acı çekecektim ama başartdım şükür rabbime
umutlu günlerim var yaşayacak koca bi hayat teşekkür ederim tekrar canımŞeniz

şu sözü benimseyin ''ölüsü olan bir gün ,delisi olan her gün ağlar'' ve bu gerçekten böyle..

vay be şu söz ne kadar doğru anlatmış aslında bütün yaşanılan acıları bir anda bu kadar özetlemiş..
bende hep şunu derdim..
her gün ölmektense ,bir gün ölür onun acısını çeker unturum..
bütün sevgiler,güzellikler seninle olsun bitanem Şeniz

Canım benim ya iş yerindeyim şuan göz yaşlarımı zor tutuyorum. Yuvanın yıkalmasına çok üzüldüm hayatım Allah yardımcın olsun dertlerin yerine Allah mutluluk versin hayatım. yolun açık olsun Allah karşına eşini unutturacak çok mükemmel bir insan çıkarsın.

İçim bir garip oldu ya gerçekten etkileyici bir yazı ayrılık ne zor ne acı bir yolculuk ya...Allah yardımcın olsun üzülme ltf...

kardeşim gerçekten böyle ama biliyosun neler yaşadım
ölüyü gömdüm ver rahatım artık
helvasını yedirmekte sıra içimdeki sırtımdaki tüm yükü atmakta

canım yazdıkların çok etkiledi beni.üzüldüm.umarım her günün bir öncekinden güzel olur.hep yüzün güler inşallah.

Umut garibanın ekmeği tükendi deme tükenen ömürler sadece..Onu da boşa geçirme..Kapına gelince hayatının son demleri var git ölüm diyemeyeceğine göre, geriye dönüpte bir bak o andan geriye...Ne üzülmüşlükler ne acılar var ama hepsi meğer boşmuş değil mi..?Senin bir umudun var o da bundan sonrasını güzel yaşamak..Kısacası yaşayabilmek..Hastane odalarında gün sayan o ölüme mahkumları düşün bir..Onun umudu ne pekii..??Bitti işte karı ne olmalı bu 3 günlük dünyanın geride bıraktığın acılar mı olmalı hayat?Kendine yeni bir sayfa açma zamanı gelmiş te geçiyor tek taraflı üzülmek neye fayda veriyor..Gİdenler geri gelmez gideni boşver gelene hoş gel seninde yeni bir aile kurmaya hakkın var çiviyi yine çivi söker unutma canım hakkında mevlam hayırlısını versin..

BiR VaRdIn BiR YokTuN..TıPkI MaSaL Gİbİ!
Neyin bedelini ödetti bana bu aşk…hayatıma girdiğin gün gideceğini biliyormuydum?..
ona rağmen mi sevdim seni?..ona rağmen mi vazgeçilmezim yaptım?…
ben mi istedim peki seni sevmeyi?..yoksa sen mi bildin kendini sevdirmeyi?…
aşk iki kişiliktir sevgili…ben hep tek başıma yaşadım bu aşkı…
sen gittin ben bekledim…masal gibiydin bir vardın bir yoktun…
beni önce uçurumun kenarına götürüp sıkı sıkı sarıyordun…sonra aşağı bırakıyordun…
tam düşecekken yine tutuyordun sıkıca…dengemi bozdun…yalanlarla oyaladın…
her yalan çıkmaza soktu beni…affettim hep…gururumu sattım senin için…
neden hep bıçak sırtında sevdim seni? …neden hiç hayaller kuramadım yarına dair?…
neden bu aşkı dolu dolu yaşama fırsatı vermedin bize?
Değerimdin benim…kıyamadığımdın…aşk’tı bendeki adın…ama yordun beni sevgili…
kangren olmuş bi aşktı bu…ve kesilmezse hayatımıza saracaktı…
ikimizde dirhem dirhem acı çeke çeke ölücektik sevgili…
ve ben senin acı çekmene dayanamazdım…o yüzden bu aşkı kesip attım sevgili…
aşk artık yoktu ama daha sonra farkettim ki ;içimdeki sen hala yaşıosun…
ve senin bana yaptığın gibi yaptım bende…yüreğimdeki uçurumun kenarına götürdüm seni…önce sıkıca sarıldım…ve sonra tutmamak üzere bıraktım aşağı…
sen kayıp giderken avuçlarımdan ölece baktım arkandan…düşüşünü seyrettim…ağladım…
isyan ettim hayata…sitem ettim sana…
başka birilerinin hayatında var olman dileğiyle,gözyaşlarıyla azat ettim seni…
Neyin bedelini ödediğimi hiç anlamadım ogünden sonra bile…
zamansız sevginin dedim…yanlış aşkın dedim…ama tatmin etmediği verdiğim cevaplar…sevmenin zamanı olmaz,aşkın yanlışı olmaz…sevmekte,aşkta herşeye rağmen güzel sevgili…
ona ödenmiş bir bedelin ağırlığını yükleyemezdim…
senin verdiğin acılara boyun eymenin bedeliydi belkide bu…
bunuda yalanlarının arasında bana yüklemiştin belkide…
ve ben senden başka hiç birşeyi görmeyen gözlerimle farkedememiştim…
Büyüdüm senden sonra…adımlarım sertleşti…aklım kalbime söz geçirmeyi öğrendi…
bedenim ruhuma daha sıkı sarılmaya başladı…gözlerim ayrıntıları bile görebiliyor…
zor oldu ama sesin kulaklarımdan silindi,başka sesleri duyabiliyorum artık…
bir tek ellerim alışamadı sensizliğe…boşluğa bile dokunamadım senden sonra…
bir tek onlara söz geçiremedim…Hangi hayatta var olursan ol…
ama artık kimseye acı verme sevgili…önce kendine bağlayıp,sonra masallara karışma…
unutma!!..dünya sana ait değil…
bıraktığın acıların bedelini ödeyeceğin bir yer mutlaka var.!!

kardeşim kankam canımın yarısı......
seninle bu konuları ne kadar çok konuştuk ne kadar dertlerimizi paylaştık.
belki kızdın bana zaman zaman belki hak verdin....
ama ben hep senin mutluluğunu istedim.böyle yazılara paylaşmanı değil
mutluluk çığlıklarını duymak istedim.
denedin savaştın olmadı kankam olmadı...
ne olur artık üzülme geçmişi bırak bir kenara ve hayatına devam et.önüne bak....
seni çok seviyorummmmmmm

Yuregimimde bir aci hissettim sanki..
Hani olur ya insan bir anda birsey gorurde ya da okur boyle kala kalir.. aynen oyle oldum..
Allah hic bir kadina boyle satirlar yazmayi nasip etmesin..

Zamanla hersey gecer, unutulur, yaralar iyilesir..
Sana lazim olan zaman icinde belki yuregin cok aciyacak ama iyileseceksin sende gunun birinde.. uzulme..
Bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilerim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…