hoşçakal eşim....ben gidiyorum:(

yapacaksin canim basaracaksin artik aglamayi birak gulmeye calis
kimse icin gercekten aglamaya degmezmis bunu bir defa daha anladim
allah yardimcin olsun canim rabbim en kisa zamanda sana hayatin guzelliklerinden tattirsin insallah
sen uzulecegine o uzulsun seni kaybettigi icin aglamamaya calis lutfen

balım benim için dilediğin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah rabbim hepimizin ynında olur herşey herkes için çok güzel olur Şeniz
ağlamayı bırakmk için elimden geleni yapıyorum mutlu olmak için uğraşıyorum
umarım bi an önce olur
bu gün bi şarkı takıldı dilime sanırım beni anlatıyo :çok üzgünüm:

büyüdüm uslandım yoruldum her aşkla
boyumun ölçüsünü aldım bu yaşta
anladım yalanmış aşkın gerçeği!
kimseyi sen gibi sevmem bir daha:çok üzgünüm:

Saatkerce bakip kendimi buldum defalarca okudum
yüregine saglikk
o güzel yüreginde umutlarin yeniden yesermesi umutlariyin tükenmemesini dilerim canim
Allah senide güldürsün

her bitiş yeni bir başlangıçtır aslında tüm herşey tükendiği anda o gider başka yeşeren düşünceler gelir aklına ve sen mazide kalan hiçbir şeyi hatırlamazsın bile ....hayat insanlara öyle süprizler yapar ki bazen neden bunca zaman kendimi yormuşum diye sorarsın kendine ve iyi biri tutar ellerinden o an seni gerçekten hakeden ve senin yanında duran ve sen hoşçakal demek istemezsin dedirtmezde zaten o yeni insan....umutlarını kaybetme geçmişe teslim olma...herşey yeniden başlar ve sen yeniden gülersin....

içim burkuldu...
umarım gitmek hoşçakal demek senin için en güzel karardır..çıktığın bu yeni yol dilerim sana yepyeni umutlar mutluluklar getiriri va bugünlerini unutturur.....yaşadığın son acı olsun dilerim...

Git MooN ama artık arkana bakma.....
Sana mutsuzluk veriyo bu ...
Sen mutlu olamayı çok hak ediyorsun..... Şeniz

artık arkama bakmak için geri dönmek için bi sebebim tutunacak bi dalım onu affetmem için ucundan köşesinden yakalanır bişeyim kalmadı sadece üzülüyorum gerçekten değmemiş senağlama

değmemişse daha niye üzülüyorsun unutma önce sen .....sen varsan herşey var....seni mutsuz edecek seni senden alıp başka biri mutsuz biri haline döndürecek hiç kimseyi hayatına sokma.....soktuysanda bitiyorsa bitir ve arkana bakma değmemişliğine bile üzülme unutma her acı hatıra aslında bizi büyütüp olgunlaştıran hayat arkadaşlarımızdır....onları tabiki unutmayalım yoksa bizlere verdiği derslerdende eser kalmaz aynı yerde sayar dururuz ama ağlanmayalımda.....onlar bitti gitti....şimdi yeni bir yöne bakmak lazım diyebillelim kendimize....geçmişte yaşadığın acılar seni geleceğe karşı güvensiz umutsuz yapıyor olabilir ama merak etme...herşey yeniden ve daha güzel başlayacak senin için yeter ki olmuşlara değil olacaklara bak....

yüreğindeki acıyı anlatan bişiler yazarmısın deseler ,yazdıklarına yakın cümleler sarfederdim.:çok üzgünüm:.kendimi gördüm sende..acını çok iyi anlıyorum,paylaşıyorum :teselli:

insanın yüreği paramparça oluyor,belki yıllarca içindeki kor sönmüyor ama emin ol çok mutlu olucaksın....Şeniz

bu yzdıklarım sayesinde acımı yaşayan bir çok insan gördüm yanlız değilmişim diye sevinemiyorum bitanemsenağlama
bu acı çok ağır biliyorum bir tek yaşyan anlayabilir
dilerimki hepimiz bir gün mutlu oluruz dilerimki herpimizde mutluluk değişmez adres olur Şeniz

Yazını okudum ve benim duygularıma ne kadar yakın olduğunu gördüm. Kalemine sağlık öyle içten öyle güzel yazmışsınki duygularını. Ama biliyormusun zamanı gelince çekip gidebilmekte bir erdemdir bence. Sen en zorunu başarmışsın, anlaşılan bu kişi senin bu yüce sevgini haketmiyor. Allah yardımcın olsun, umarım asla pişman olmazsın. İnan bana herşeye rağmen gidememek gitmekten daha zor ve ben çekip gidebilmeni takdir ediyorum.

off ne diyecğimi çok şaşırdım zor.. cnm inşallah yepyeni umut ve mutluluklara yol açarsın... ALLAH'IM YAR VER YARDIMCIN OLSUN

gercekten cok duygu yüklü bir şiir senın adına cok üzüldüm canım.ama kendımede uzulmem gerek sanırım bende aynı durumdayım cunkü..kader arkadasım benim.güçlü ol herseyın üstesinden gelebılırsın.

isallah hersey iyi olur hayatinda bosver takma diycem ama acilar unutulmuyo zamanla hafifliyo zaman herseyin ilaci lafi cok guzel bir laf

OF CANIM YAA DEPRESYONA GİRMEYEYİM DİYE GELİYORUM ŞURAYA VALLA İÇİMİ KIYDINsenağlama
UMAARIM HAKKINDA HAYIRLI OLAN OLUR AMA HOŞÇAKAL DEMEK ÇOK ZOR DEĞİL Mİ HELE DE O EŞİNSE VE SEVİYOSAN.
NE DİYEYİM UMARIM BİRAN ÖNCE BU YAŞADIKLARINI UNUTURSUN VE ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKK MUTLU OLURSUN:teselli:

segili kader arkadaşım moon acını yüreğimde hissettim bende 6 ay önce ayrıldım eşimden bak ilk tanışıp özlendiğimde ona şunu yazmıştım

YARİME
Beklemediğim bir anda
Çıkıverdin karşıma
Mühürlenmiş dediğim kalbimi
Açabilen tek kişisin şu dünyada

Tahmin bile edemezdim
Böyle sevebileceğimi
Düşünemem artık yarim
Ben sensizliği

DEMİŞTİM AMA 2 YILDA NİŞANLILIK ARTI EVLİLİK SÜRESİNCE BANA O KADAR ACI YAŞATTIKİ 3. ŞAHISLAR YÜZÜNDEN senağlama acılarımı şöyle dile getirdim

SEVGİLİYE SİTEM

Kaderi ağır yaşayanlardanım ben
Genç yaşımda dağların taş olacağı
Yüklerin altındayım ben
Bitmez tükenmez bir ızdırap
Kuşattı tüm bedenimi ve ruhumu
Bir derin nefes alıyorum
Uzun bir ooofff çekiyorum
Genç bedendeki yaşlı kalbimi
Rahatlatmaya çalışıyorum
Herşey kifayetsiz kalıyor
Yine ağır basan dertlerim oluyor
Beni bu dertlere salan insana kızgınım
Nedamet duygularıyla karşıma gelsede
Yinede çook kırgınım
Kalbin sızısı dinermi bir özürle
Dal kırılmış bir kere
Rüzgarı affetse ne çare

dedim.ve arası 2eğim ay sürdü yüreğim acılara daha fazla dayanamadı ve bende elveda sevdiğim dedim ve ayrıldım içim yandı kanadım kırıldı yoktu olmayacaktı artık ama varlığındada mahfetmişti beni ve senin dediğin gibi artık bu kangreni yok etmeliydim ve ayrıldım çok güçlü olmalıyız Allah yardımcımız olsun rabbim birdaha üzülmemize izin vermesin yarınımız aydınlık olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…