kuzum ben gelcem bırazdan malum yımırtlıyom
ben dusunmeyı bırakalı cok uzuuuunn zaman oldu cok fecı tadını cıkarıozhadi inşallah bebiş temellerini atın ama düşünmeden yapın anın tadını cıkartın !!!
ben dusunmeyı bırakalı cok uzuuuunn zaman oldu cok fecı tadını cıkarıozbı haftada hergun calısak bakalım bıde oyle deneyem
geldım geldım cabuk bıtırdımsen simdi gittin mi geldin mi kız..AYRICA SUS TAD MAT DEME BANA :)))
geldım geldım cabuk bıtırdımdusa gtcem bırazdan az duram dedım alış kızıııııımm daha coookkk uzun zaman beklıcen ooohh hayat bana guzel
hahahhahha havanı al kızııımmm yemezleeerrrrrbencede oooh tadını cıkar sonra sende yapamıycaaaaannnnyaso sen benım bebişimin cici anası olduguna göre sende kescen ilişkiyiiii !!! ( deeeermişiiiiiimmmm )
1 saat snra acılcakmıs kuzum beklemedeyım uyumaaayaso yap su faceni nasıl apıyosan oraya gir yaaa bnm cok uykum geldiiiiiiiii
1 saat snra acılcakmıs kuzum beklemedeyım uyumaaa
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsınama kuzuuuu yarın sınav var sabah ögleden sonra da okuuul bugun uyuyum yarın konusak istedigin kadar olar mıı
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsınhaydı sekerım uyuda bebekim dinlensin ii uykular size
oda olmasa napardın bılemıyom vallaşimdiden onu kullanmaya başladım sanırsam hahahah biz seni cok seviyoruz cci aneeey :) iii geceler sende bıcı bıcı yap bize de dua ettt
oda olmasa napardın bılemıyom vallabnde sızı seviom bıyolojık aneeeyyy heeep edıom kuzum ıcın dua ben sende bana et ama
nıye artık bu topıge kımse gelmıyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?