Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

hadi inşallah bebiş temellerini atın ama düşünmeden yapın anın tadını cıkartın !!!

geldım geldım cabuk bıtırdım dusa gtcem bırazdan az duram dedımalış kızıııııımm daha coookkk uzun zaman beklıcen ooohh hayat bana guzel

bencede oooh tadını cıkar sonra sende yapamıycaaaaannnn yaso sen benım bebişimin cici anası olduguna göre sende kescen ilişkiyiiii !!! ( deeeermişiiiiiimmmm )

yaso yap su faceni nasıl apıyosan oraya gir yaaa bnm cok uykum geldiiiiiiiii

ama kuzuuuu yarın sınav var sabah ögleden sonra da okuuul bugun uyuyum yarın konusak istedigin kadar olar mıı
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsın haydı sekerım uyuda bebekim dinlensin ii uykular size

Son düzenleme:
haaa o zaman ıs degısır ızın verıom uyuyabılırsın haydı sekerım uyuda bebekim dinlensin ii uykular size
şimdiden onu kullanmaya başladım sanırsam hahahah biz seni cok seviyoruz cci aneeey :) iii geceler sende bıcı bıcı yap bize de dua ettt

şimdiden onu kullanmaya başladım sanırsam hahahah biz seni cok seviyoruz cci aneeey :) iii geceler sende bıcı bıcı yap bize de dua ettt
oda olmasa napardın bılemıyom vallabnde sızı seviom bıyolojık aneeeyyyheeep edıom kuzum ıcın dua ben sende bana et ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…