Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

malesef kanama cogaldı cnm ...

senin adına gerçekten üzüldüm yasemncim. çook geçmiş olsun. umarım bir daha böyle bir şey yaşamazsın. kan pıhtılaşma testi, eşine ve sana karyotip analizi, tiroid fonksiyon testleri, tiroid otoantikorları (anti tpo, anti tg) mutlaka yaptır.

öyle tabi canım kısmetten öte yol olmaz.lütfen dr una git ve iyice araştırsınlar bu durumu.herseferinde böyle olmazki
bnde anlamıom artık..ne curuk karıymısım
cok saol cnm..yazdgın testlerı not aldım doktoruma soylycem bakalım ne dıycek..

ne çürüğü kızım maşallah senin yumuşlar spermleri hiç geri çevirmiyo çürük olan benim

Allahım yaa :))kafayı sıyıracaz iyice hiç iii görmüyom bizi

valla seni yatıştırmaya çalışıyom bende çk kötüyüm tatlım ya.dr a çok uzak olmak mahvediyo.çok stres yapıyorum.

Heeeey buranın koğuş ağası nerde uleyn :) boşmu bıraktınız topiğimizi

biliyorum kuzum pelin anlattı bi süre uzak kalıver malum sayfadan..sen ve bebiş iyisinz dimi?kızz kontrolüne 1 hafta kaldı hadi inş ögreniriz cinsiyeti

accık uzak kalmak en mantıklısı canım arada uğrarım yine..unutturmam kendimi merak etmeyin...

sorma canım ya haftaya pazartesi günler geçmek bilmiyo. eşim gibi saatleri saymaya başlayacam herhalde..
bakalım gösterecek mi cinsiyetini

günleri bıraktınız saatlerimi sayıyonuz..kuzu bnce sunu dene geceleri cık ctesi pazarıda cık daha cabuk gecer zaman

günleri bıraktınız saatlerimi sayıyonuz..kuzu bnce sunu dene geceleri cık ctesi pazarıda cık daha cabuk gecer zaman

öyle yaparsam kuzu başımı yastıktan kaldırmam ki zaman çabuk geçsin diye...bak pazar günü tüm gün neredeyse uyudum..gün öyle çabu geçmişki...

bosuna merak etme cınsıyetını ben sana hep demıyomuyum sapına kadar erkek olcak bak gor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…