Hoşgeldin bebek!gerçek dostluğun ortasına hosgeldin!!şimdiki ve gelecekteki bebişlere

cinsiyetimiz belli oldu oğluşumuz geliyo kızlar...bütün herkesin iddaası tutmuş oldu...

iyiyim cook sükür cici anne sen nabarsınnn :* iyi oldu yasom burda oldugumuz kalplermizi coğaltırız
ay oldum sıkıntıdan butun gece konusamadm senle çıldırıciiimonline bebek magazalarına vurdum kendımı bebısıme cıcıler baktım:26:cici annesi kurban olsun ona

yasom ben bi mutfagı toplayıp gelsem halsizlik var üstümde bide aksam yumurtalı menemen yaptım mehmete zor giriyom mutfaga kokulara kötü kötü niyetlerim var hazır biraz canlanmısken toplayıp geliyim keşke burda olsaydınnn

ay oldum sıkıntıdan butun gece konusamadm senle çıldırıciiimonline bebek magazalarına vurdum kendımı bebısıme cıcıler baktım:26:cici annesi kurban olsun ona

ooooy biz sana kurban olalım annesiiiii canım benim yaaaa iyi ki varsın ağlattın beni köpekkkk inşallah en yakın zamanda benimde cici anne olacagım günler gelir SENDEN ÖTÜRÜÜÜÜ bende bakarım kıyafetlere falaan filaan :*

Burda dur bi yere kaçma aşkitoşkommm hemen gelirim makinaya tıkıp bulaşıkları

inşallah bebeğim inşallah o zamanlarda gelcekama o zaman ne zaman bılemıyorum
Burda dur bi yere kaçma aşkitoşkommm hemen gelirim makinaya tıkıp bulaşıkları
beklıom bebekım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…