Hoşgeldin dememişim

Eşinle iyi olmak bu kadar kolaysa neden bu fırsatı kaçırıyorsun ki güzelim

Yani ne olur ki istedikleri şekilde hoşgeldiniz deseniZ ailesini hoş tutsanız

Ben olsam bu şekilde bana huzur veriyorsa bunu yapardım
Ya cok kalabalıklar kabile gibiler surekli. Hangisini optum opmedim karisiyo bi sure sonra. Birisini hic opmemisken digerini iki kere opmus olabiliyorum. Ayrica milletin elini opmekten huylaniyorum ya elin adaminin elini neden opeyim ben igrenc. Hoşgeldiniz dedim zaten, sorun su ki esim inanmiyo hosgeldiniz dedigime. Duymamışmış

Esimle yine ailesi yuzunden tartistik. Bu seferki tartisma konumuz annesi babasi kardesi degil, teyzesi ve teyzesinin kocasi!! Neymiste ben adama hosgeldin dememisim. Ben merdivenlerin basindayim kendileri ta asagidaydi ve goz goze gelince hoşgeldiniz dedim kafa salladi o da. Ama neymiste hoşgeldin dememisim ben. Bunlara gore gidip eline sarilip yagcilik yapar gibi hoşgeldin demeliyim. Teyzesi hemen esime soylemis karın bi hosgeldin demedi vs diye.

Hayir cok mu onemli benim hosgeldin demem. Zaten adam gelmis sohbete baslamis o kalabalikta benim hosgeldin dememi mi takip ediyosun. Bu kadar mi issizsin yoksa bu kadar mi kötü kalpli açık arayan bi insansin? Ya hep bu sorun var doluşup doluşup geliyolar köye, kimi optum kimi opmedim kime hoşgeldin dedim kime demedim karistiriyorum zaten. Kabile halinde gibiler surekli ben sizi mi takip edicem zaten ne isleri bitiyo ne cocugum duruyo derdim sanki buydu.

Yemin ediyorum hepsinden nefret eder oldum cok sogudum ya kendilerini bi gram benimsetmiyolar. Kadin yuzume guluyo arkamdan beni esime şikayet ediyo hayir amacin ne? Neyi amaclayarak bunu soyluyosunki?

Esim cok mu iyi sanki milletin lafiyla benle arasini bozmaktan hic cekinmez. Yok bana bunlari ödeticekmis yok yozgatliymisim yobazmisim. Yok yalanciymisim. Hepsi doğru ben yalanciyim. Herkes hakli ben haksizim.
Ben bi tane adamla evlendim sanki ailesine de sulalesine de bi sorumlulugum varmis gibi tavırlar. Bıktım ya ailesi bitti akrabalari basladi. Esimin davranışlarından da biktim. Huzurumu bozmaktan baska hicbiseye yaramiyolar. Ne diyim herkes yasattigini yasasin. Ben kimin ahını aldim onu bilmiyorum ama bunlar da benim imtihanim heralde.
Klasik köy ve akraba ortamı bol dedikodu bol kötü niyet bol bol art niyet açık arama.

Direk teyzenin eşini ara enişte ben sana hoşgeldin demedim mi sende bana kafanı sallamadın mı diye sor teyzem neden böyle böyle söyleyipte huzurumu kaçırıyor amacı ne de ? madem siz kapıştınız onlarda kapışsın bu konularda kaçak göçek kendi aranızda konuşup kendi kendinizi sinir etmeyin açık olun net olun ortalığı karıştırmaktan korkmayın o zaman kimse kalkıpta sizi eşinize şikayet etmez

Maşallah eşiniz de teyzesi de görgü yoksunu belli ki.
Teyzesinin yaptığı şey çok çirkin. Dolduruşa getirmekten başka bi şey değil. Madem o kadar önemli kendisi için, gelip size söyleseydi .
Eşiniz de teyzesine iki kelime edemeyip size böyle hakaretler etmişse, ne yapsanız yaranamazsınız o eşe de ailesine de.
Allah yardımcınız olsun .

Madem evli kalacaksınız bu adamla, huyuna gidin, ailesiyle çok iyi olun. Çünkü önceliği siz değilsiniz esinizin. Enişte bile sizden daha kıymetli duruma gelebiliyor maalesef. Bu durumda değişmez.

Madem evli kalacaksınız bu adamla, huyuna gidin, ailesiyle çok iyi olun. Çünkü önceliği siz değilsiniz esinizin. Enişte bile sizden daha kıymetli duruma gelebiliyor maalesef. Bu durumda değişmez.
Onceki konularimi okursaniz ailesiyle iyi olma gibi bi ihtimalim yok. Zaten ben ne kadar ugrassam da iyi olamam kanser hastasi olurum

benim esimin ailesin de erkekler kadinlarla tokalasmazmis
ben bunu bilmiyordum nisanliyken bir ara beni yemege cagirdilar ben hepsini sarmas dolas siradan gecirince benim icin de erkeklerle tokalasmasin demisler
hepsi arkamdan sil bastan abdest almak zorunda kalmis 😁
erkek ailesini memnun edemezsin arkadasim boşa kendini yorma 😘

Benim gibi yapıcaksınız ben misal dügüne gideriz otururum tabi 100 kişi birden içeri girer oturduğum yerden el sallarım :27: artık alıştılar kimse bana vay kalkmadı vay beni öpmedi muhabbetlerine giremez deseler öpüşmeyi sevmiyorum derim hiç çekinmem ;)

Ben kendi teyzemin kocasına da uzaktan hoş geldin derim gidip elini öpmeyince yobaz mı oluyormuşuz. Çok saçma ya.

Eşin sülalesi için seni kırdığında eşine sülalesine küs eşinle hiç konuşma sülalesiyle de ihtiyaç dışı hiç konuşma

Canim sen gelinsin ne yaparsan yap yaranamazsin. Benim esimin teyzesinin kocasi var onun icin bir sifat bulamadim simdi. neyse o kişiye selam verirsin hoşgeldin dersin cevap alamazsin mesela. Yarandim mi ? asla :))

Esimle yine ailesi yuzunden tartistik. Bu seferki tartisma konumuz annesi babasi kardesi degil, teyzesi ve teyzesinin kocasi!! Neymiste ben adama hosgeldin dememisim. Ben merdivenlerin basindayim kendileri ta asagidaydi ve goz goze gelince hoşgeldiniz dedim kafa salladi o da. Ama neymiste hoşgeldin dememisim ben. Bunlara gore gidip eline sarilip yagcilik yapar gibi hoşgeldin demeliyim. Teyzesi hemen esime soylemis karın bi hosgeldin demedi vs diye.

Hayir cok mu onemli benim hosgeldin demem. Zaten adam gelmis sohbete baslamis o kalabalikta benim hosgeldin dememi mi takip ediyosun. Bu kadar mi issizsin yoksa bu kadar mi kötü kalpli açık arayan bi insansin? Ya hep bu sorun var doluşup doluşup geliyolar köye, kimi optum kimi opmedim kime hoşgeldin dedim kime demedim karistiriyorum zaten. Kabile halinde gibiler surekli ben sizi mi takip edicem zaten ne isleri bitiyo ne cocugum duruyo derdim sanki buydu.

Yemin ediyorum hepsinden nefret eder oldum cok sogudum ya kendilerini bi gram benimsetmiyolar. Kadin yuzume guluyo arkamdan beni esime şikayet ediyo hayir amacin ne? Neyi amaclayarak bunu soyluyosunki?

Esim cok mu iyi sanki milletin lafiyla benle arasini bozmaktan hic cekinmez. Yok bana bunlari ödeticekmis yok yozgatliymisim yobazmisim. Yok yalanciymisim. Hepsi doğru ben yalanciyim. Herkes hakli ben haksizim.
Ben bi tane adamla evlendim sanki ailesine de sulalesine de bi sorumlulugum varmis gibi tavırlar. Bıktım ya ailesi bitti akrabalari basladi. Esimin davranışlarından da biktim. Huzurumu bozmaktan baska hicbiseye yaramiyolar. Ne diyim herkes yasattigini yasasin. Ben kimin ahını aldim onu bilmiyorum ama bunlar da benim imtihanim heralde.
Sen bu adamla neden boşanmıyorsun ki
Zerre kadar değişmez
İnsanın kendi kocası el aleme pas pas ederse işte teyzesinin kocası bile ezer
Sırf zevk için bile kadının eşleri kavga ettirip kadının dayak yemesini izlemek isteyenler var
Eşin su katılmamış bir öküz olduğunu bildikleri için nasılsa o eziyor biz de ezelim diyor tamamen ailesi

Memlekete göre mi karar veriyor eşin buna

eşininiz bu huyu benim kocama çok benziyor bizde şöyle bişi olmuştu yolda karşıya geçicez ben sağıma soluma baktım ama o görmedi iki saat niye bakmıyon diye dır dır ediyo baktım diyorum ben görmedim dedi bir dahaki sefere dedim ki Ahmet bakbana sağa bakıyorum baaaaaaktım şimdi sola bakıyorumm baaaaaaktım gördün mü ? bu örnekler o kadar çok ki

Hosgeldiniz dedim o da kafa salladi diyorum yalan söylüyosun ben ordaydim demedin diyo. Yahu adam sen ordayken ben dibinde sana isminle defalarca sesleniyorum dönüp bakmiyosun senin orda olman ne ifade ediyoki. Yozgatlilar yobaz olurmus ondan oyle diyormuş. Yani misafire hosgeldin dememem yobazlikmis.
Kendisi nereliymis beyzadenin? :işsiz:

Eşiniz ve sülalesi hangi gezegenli peki, insanlıktan nasiplerini almamışlarda.

Ben olsam o enişteyi arar sesi de hoparlöre verip sorarım, hoş geldin demedim mi diye, muhtemelen utanır dedin der, o zaman niye karın demediğimi söyleyip ortalığı bulandırıyor derim.

Back
X