Esimle yine ailesi yuzunden tartistik. Bu seferki tartisma konumuz annesi babasi kardesi degil, teyzesi ve teyzesinin kocasi!! Neymiste ben adama hosgeldin dememisim. Ben merdivenlerin basindayim kendileri ta asagidaydi ve goz goze gelince hoşgeldiniz dedim kafa salladi o da. Ama neymiste hoşgeldin dememisim ben. Bunlara gore gidip eline sarilip yagcilik yapar gibi hoşgeldin demeliyim. Teyzesi hemen esime soylemis karın bi hosgeldin demedi vs diye.
Hayir cok mu onemli benim hosgeldin demem. Zaten adam gelmis sohbete baslamis o kalabalikta benim hosgeldin dememi mi takip ediyosun. Bu kadar mi issizsin yoksa bu kadar mi kötü kalpli açık arayan bi insansin? Ya hep bu sorun var doluşup doluşup geliyolar köye, kimi optum kimi opmedim kime hoşgeldin dedim kime demedim karistiriyorum zaten. Kabile halinde gibiler surekli ben sizi mi takip edicem zaten ne isleri bitiyo ne cocugum duruyo derdim sanki buydu.
Yemin ediyorum hepsinden nefret eder oldum cok sogudum ya kendilerini bi gram benimsetmiyolar. Kadin yuzume guluyo arkamdan beni esime şikayet ediyo hayir amacin ne? Neyi amaclayarak bunu soyluyosunki?
Esim cok mu iyi sanki milletin lafiyla benle arasini bozmaktan hic cekinmez. Yok bana bunlari ödeticekmis yok yozgatliymisim yobazmisim. Yok yalanciymisim. Hepsi doğru ben yalanciyim. Herkes hakli ben haksizim.
Ben bi tane adamla evlendim sanki ailesine de sulalesine de bi sorumlulugum varmis gibi tavırlar. Bıktım ya ailesi bitti akrabalari basladi. Esimin davranışlarından da biktim. Huzurumu bozmaktan baska hicbiseye yaramiyolar. Ne diyim herkes yasattigini yasasin. Ben kimin ahını aldim onu bilmiyorum ama bunlar da benim imtihanim heralde.