Hosgeldin Emir Mert'im :)

amin canım yasadiklarimiz benzerdi zaten. Rabbim yavrularımizı bizlere bagislasin

Busracim cok cok etkileyici bir hikaye cok zorluklar cekmissin ama ne mutlu sonu iyi olmuş Rabbim oğluşunada ve sana babasına hayırlı uzun ömürler versin güle güle büyütün Rabbimin hediyesini

sağol canım sabrın sonu selamettir demişler :) Dualarına amin diyorum.. Sizlerde kucaklarinizda görürsünüz inşallah :)

Cnm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu...

ne mutlu sana... darısı bizlere inşallah...

Canım arkadaşım, yazdıklarını tek tek okudum, seni gözümde canlandırdım, yaşadıklarını, o anki üzüntülerini sevinçlerini içimde hissettim sanki. Hayatta insan neler yaşıyor, neler geçiyor başından, o an yıkılıyorsun belki, herşeyin sonu gibi geliyor insana, umutların tükeniyor, çarelerin bitiyor, tesellilere karşı sağır, geçmiş olsunlara karşı dilsiz oluyorsun, kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorsun... hepimiz senin gibi bu yollardan geçiyoruz, ama umudumuzu Allah herşeye rağmen tazeliyor, her bitişimizde bizi yeniden başlatıyor sanki kaldığımız yerden. İnançlı olmak böyle birşey işte, rabbim sıkar ama bunaltmaz, verdiği veya ertelediği herşeyde de bir hayır vardır, Ona teslim olmak, ondan gelen her üzüntüye isyan etmek yerine, önce bir düşünmemiz lazım "Allah bana bunu neden yaşattı, bana bir mesaj vermek istiyor rabbim, bunun kökü neye dayanıyor" diye düşünsek, mutlaka buluruz, hemde ne hazineler buluruz. Allah bize farkındalık kazandırmak istiyor ama biz derine inmiyoruz. İnşallah herbirimiz bu imtihanlardan sabırla geçip, mükafatımızı senin gibi alırız canım benim.
Allah oğluna sana eşine sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin. Allah yolunda, sağlıklı, iyi huylu güzel ahlaklı, güzel kaderli bir insan olsun hayatı boyunca inşallah.
Sevgilerimle...

kuzum benim canım arkadaşım ne güzel yazmışsin. Güzel dileklerin için Allah razı olsun. Ben inanıyorum Rabbim bekletiyorsa vardır bir sebebi.. Sizde hayırlısıyla anne olacaksınız ben buna inanıyorum.. Dualarımdasiniz.. Çok öpüyorum..

ne kadar güzel bebeğinize kavuşmuşsunuz. darısı başımıza inş, bekliyoruz biz de dört gözle ama gelen yok :)

Allah sağlıklı ömür versin canım çok duygulandım okurken ben de hala anne olmayı erteleyenlerdenim ama 3-4 ay sonra korunmayı bırakmak istiyorum diş problemlerimi halledip.size birşey sormak istiyorum hangi ildesiniz doktorunuz ve hastanenizden memnun olmanız dikkatimi çekti

teşekkür ediyorum..
özelden yazmıştım ki mesaj kutun doluymus :) boşalttığın zaman ayrıntılı olarak tekrar yazacağım :)

oflum canım benim çok duygulandım okurken rabbim sana sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etti kzuzum çok sıkıntılar çekmişşin ama sonunda çok şükür mutluluğunu mucizeni almışşın kucağına rabbim olmayan herkese isteyen bekleyen herkese naisp etsin kuzum ben tekrar tekrar tebrik ediyorum hayırlı evlat olsun inş bir ömür rabbim bozmasın mutluluğunuzu AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

teşekkür ediyorum tatlım amin diyorum kocaman :)

güle güle büyüt yarunu pflum rabbim hayırlı bir evlat etsin inşallah
her karanlığın sonu aydınlıktır sende şimdi aydınlıktasın hamd olsun

Seni hatirliyorum gebelik topiginden . bende seninle ayni zamanlarda hamile kalip kaybettim bebegimi.
kalp atisi durdu maalesef.
Bebegini saglikla kucagina aldigina cok sevindim. Allah anali babali buyutsun bende son gunlerimi dolduruyorum
benimkide erkek ve gelmeye niyeti yok bekliyoruz bakalim:)

Yeşimcm evet bende seni hatırlıyorum :) hayırlısıyla gelsin seninki de inşallah. :)

allah analı babalı büyütsün cnm sevmediğin aralık ayında oğluşun gelmiş

canımm gözünayydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…