Hoşgeldin iyiki geldin miniş Kızımmmm...

yaseku

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.718
202
363
Kızımmm mis kokulum miniğim 39.cu haftada 22 Kasım 2012 perşembe sabahı Dünya'ya geldi...
Prensesim spinal sezeyanla 3.500 gr 52 cm olarak doğdu...
Daha önce normal doğum yaptığım için bu bebeğimide normal doğum yapmayı istiyordum ama son hafta sezeryan'a karar verildi kısmet böyleymiş neyseki çok şükür herşey yolunda gitti sadece 1 gün hastanede kaldık sarılığımızda olmadı yani çok düşüktü her bebekte olması gerektiği kadar bunun sık emzirmekle ilgisi olduğunu söyledi doktorumuz... bende 3 günde ayağa kalktım sandığım kadar zor olmadı sezeryan olacak anne adayları korkmasın
darısı gün sayan sabırsızlıkla bebeklerini kucağına almak için heycanla bekleyen anne adaylarının başına
9 yıl aradan sonra ikinci bebeğimi kucağıma almak müthiş heycan verici
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bebeklerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler göstersin anne olmak çok güzel

Son düzenleme:
paşa oğlun da bal kızın da analı babalı büyüsün inşaallah.. Rabbim bahtlarını güzel etsin...

paşa oğlun da bal kızın da analı babalı büyüsün inşaallah.. Rabbim bahtlarını güzel etsin...

aminn inşallahh...
teşekkür ederim cnm ...Rabbim cümleminizin evlarının bahtlarını güzel etsin inşallah

Allah ikisinide nazarlardan saklasın inşallah , bizlerede nazip eylesin

Allah ikisinide nazarlardan saklasın inşallah , bizlerede nazip eylesin

çook teşekkürler... aminnnn... sizlere nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip olsun içtenlikle yürekten diliyorum bunu

amin canım inşallah çok teşekkür ederim
darısı senin başına sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah az kalmış seninde

Sağol canım az kaldı inşlalah bende hayırlısıyla sağlıcakla alırım kucağıma kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…