Hoşgeldin iyiki geldin miniş Kızımmmm...

Canım dr neden son hafta sezeryana karar verdi?Bende sezeryan istiyorum ama şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.

Canım dr neden son hafta sezeryana karar verdi?Bende sezeryan istiyorum ama şimdilik normal doğum gibi gözüküyor.

Bebeğim aslında 32.haftada ters dönmüştü (baş aşağı pozisyonda) ama 38.ci haftada tekrar pozisyon değiştirdi ve hiç açılmam yoktu suyumda da azalma vardı bu yüzden hiç riske girmek istemedik doktorla ortak kararımız sezeryan oldu... aslında oğlumu normal doğum yaptım ağrım yoktu ama suyum gelmişti ve 2 cm açılma vardı 34.cü haftada suni sancıyla doğum yaptım çok zordu 17 saat sancı çektim 2800gr doğdu küveze almadılar...ikizlerimide normal doğum yapmıştım 5 aylık doğdular...suyum gelmişti 2cm açılmam vardı suni sancıyla doğum yaptım yine 23 saat sancı çektim... hangisi daha kolay oldu dersen ne yalan söylim sezeryan daha kolay oldu:31:

Son düzenleme:
Bebeğim aslında 32.haftada ters dönmüştü (baş aşağı pozisyonda) ama 38.ci haftada tekrar pozisyon değiştirdi ve hiç açılmam yoktu suyumda da azalma vardı bu yüzden hiç riske girmek istemedik doktorla ortak kararımız sezeryan oldu... aslında oğlumu normal doğum yaptım ağrım yoktu ama suyum gelmişti ve 2 cm açılma vardı 34.cü haftada suni sancıyla doğum yaptım çok zordu 17 saat sancı çektim 2800gr doğdu küveze almadılar...ikizlerimide normal doğum yapmıştım 5 aylık doğdular...suyum gelmişti 2cm açılmam vardı suni sancıyla doğum yaptım yine 23 saat sancı çektim... hangisi daha kolay oldu dersen ne yalan söylim sezeryan daha kolay oldu:31:

Bende sezeryan istiyorum ama şuan belli değil ne olacağı hakkımda hayırlı ne ise o olsun inşallah.
Allah evlatlarını sana bağışlasın iyi geceler:54:

Bende sezeryan istiyorum ama şuan belli değil ne olacağı hakkımda hayırlı ne ise o olsun inşallah.
Allah evlatlarını sana bağışlasın iyi geceler:54:

seni doğum şekli konusunda yönlendirmek istemem canım bazılarının normal doğumu kolay oluyor bazıları ise ben gibi zor oluyor...bakarsın sezeryan düşünürken kolayca geliverir bebişin:40: bende normal doğuracaktım sözde en baştan beri planlar öleydi ama nasip işte... hakkında hayırlısı olsun inşallah... tekrar teşekkürler seninde kızını sana bağışlasın inşallah sanada iyi geceler:54:

Kızımmm mis kokulum miniğim 22 Kasım 2012 Dünya'ya geldi...
Prensesim spinal sezeyanla 3.500 gr 52 cm olarak doğdu...
Daha önce normal doğum yaptığım için bu bebeğimide normal doğum yapmayı istiyordum ama son hafta sezeryan'a karar verildi kısmet böyleymiş neyseki çok şükür herşey yolunda gitti sadece 1 gün hastanede kaldık sarılığımızda olmadı yani çok düşüktü her bebekte olması gerektiği kadar bunun sık emzirmekle ilgisi olduğunu söyledi doktorumuz... bende 3 günde ayağa kalktım sandığım kadar zor olmadı sezeryan olacak anne adayları korkmasın:40:
darısı gün sayan sabırsızlıkla bebeklerini kucağına almak için heycanla bekleyen anne adaylarının başına:16:
9 yıl aradan sonra ikinci bebeğimi kucağıma almak müthiş heycan verici:16:
Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin :16: bebeklerimize sağlıklı mutlu uzun ömürler göstersin anne olmak çok güzel:16:

minik kızın ve ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım gözlerim doldu inan okurken doğumu sezeryan istiyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor iyice kafam karıştı deneyimlerini paylaşabilirsen sevinirim.

Back
X