lugesya_ MutluSonlaBitsinBuMasaL Kayıtlı Üye 18 Şubat 2009 246 1 296 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #1 nasıl anlatılır bilmiyorum ilginç bir duygu.. minik yusuf dünyaya geliyor bugün ..minik şekerpare diyorum ben ona yaşama sırası şimdi minik şekerparede.. çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği en büyük şansı o kollarda olucak olması :)
nasıl anlatılır bilmiyorum ilginç bir duygu.. minik yusuf dünyaya geliyor bugün ..minik şekerpare diyorum ben ona yaşama sırası şimdi minik şekerparede.. çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği en büyük şansı o kollarda olucak olması :)
S Seroli61 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2009 2.989 129 163 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #2 sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat ve çok mutlu başarılı bir evlat olur inşallah
edenizzz Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 626 1 96 İstanbul 25 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lugesya_ #3 analı babalı büyüsün........... vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun Yusuf bebek senin tabirinle minik şekerpare..........
analı babalı büyüsün........... vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun Yusuf bebek senin tabirinle minik şekerpare..........