- 20 Ocak 2017
- 32
- 21
- 88
- 33
- Konu Sahibi inthemorning
merhaba kızlar, spor salonuna gidiyorum 2 aydır. orada bir antrenör var . ilk başlarda gelip arada muhabbet etmeye çalışırdı ben de normal normal konuşurdum. neden bilmiyorum sonradan suratıma bakmadan geçip gitmeye başlayınca dikkatimi çekti. bu sefer ben gidip muhabbet ettim biraz ve anında karşılık verdi bütün spor boyunca yanımda durdu.. parfümümü sordu çok güzel diye işte cumartrsi günü arkadaşlarıyla kalabalık grup dışarı çıkacakmış beni de davet etti. salon akşam 11de kapanıyor ben çalıştığım için geç gidiyorum hep. işte neden geç geliyorsun diye bile sordu o gün. hatta 10.45'te çıkmaya kalktım diye "erkenden gitme ya geçen sefer 11'e kadar kalmıştın" dedi. ben de durdum 15 dk daha. ben iyice hoşlanmaya başladım ve dedim heralde tamam bu iş...
herşey iyi gidiyodu ama beni davet ettiği halde numaramı falan almamıştı. birşey demedim. cumartesi salona gittiğimde plan iptal oldu herkes biyerlere gitmiş haftaya cumartesiye kesin ayarlıcam haber veririm sana da dedi. ok dedim. hala numaramı almamıştı.
ben de eve gidip facebooktan ekledim bunu. çok utansam da dayanamadım. kabul etti 1 saat sonra ama yazmadıı. foto paylaştım beğenmedii.
birkaç gün sonra yani dün salona tekrar gittim oradaydı o da. gene iyidi ilgiliydi ama yarım saat sonra birden uzak durmaya başladı gene. hareketleri gösterdi sadece muhabbet etmedi sonra sırtımı hafifçe sıvazlayarak hareketlerin bitti seni uğurlayalım dedi. ben şok!! saat daha 10. dönüp baktım " ne deseydim mehmet hoca gibi dur bekle birlikte çıkalım mı deseydim" dedi. mehmet hoca salonda kızlara asılan bir tip. aramızda konuşup dalga geçmiştik hatta adamın huyu hakkında.
o gönderdi diye gidecek değildim tabi. ondan tarafa hiç bakmadan salondaki diğerleriyle muhabbet ettim birkaç alet daha çalıştım. sonra da gittim. ama sinirden ağlamalıklııyım noldu birden diye.
sonra da eve gidip yapmamam gereken bir şey yaptım. facebooktan yazdım sadece ismini seslendim. ne diye böyle davrandığını soracaktım aklımca. konuşma şöyle ;
- xx (onun ismi)
+ inthemorning
- şaşırdın mı? :)
<1.5 saat cevap yok>
- bu saatte yazınca yanlış anlaşıldım sanırım. sormak istediğim bir durum vardı neyse kusura bakma.
<15 dk sonra> + ne yanlışı:) ders çalışıyordum şimdi dönebildim. şaşırmadım bu arada
cevap yazmadım bu mesajına. ve böyle kaldı. şimdi salona gittiğimde nasıl davranmalıyım?? kendimi reddedilmiş ezik gibi hissediyorum kızlar ilk defa bir erkeğin peşinden koşuyor giibi oldum yardım edin
herşey iyi gidiyodu ama beni davet ettiği halde numaramı falan almamıştı. birşey demedim. cumartesi salona gittiğimde plan iptal oldu herkes biyerlere gitmiş haftaya cumartesiye kesin ayarlıcam haber veririm sana da dedi. ok dedim. hala numaramı almamıştı.
ben de eve gidip facebooktan ekledim bunu. çok utansam da dayanamadım. kabul etti 1 saat sonra ama yazmadıı. foto paylaştım beğenmedii.

o gönderdi diye gidecek değildim tabi. ondan tarafa hiç bakmadan salondaki diğerleriyle muhabbet ettim birkaç alet daha çalıştım. sonra da gittim. ama sinirden ağlamalıklııyım noldu birden diye.
sonra da eve gidip yapmamam gereken bir şey yaptım. facebooktan yazdım sadece ismini seslendim. ne diye böyle davrandığını soracaktım aklımca. konuşma şöyle ;
- xx (onun ismi)
+ inthemorning
- şaşırdın mı? :)
<1.5 saat cevap yok>
- bu saatte yazınca yanlış anlaşıldım sanırım. sormak istediğim bir durum vardı neyse kusura bakma.
<15 dk sonra> + ne yanlışı:) ders çalışıyordum şimdi dönebildim. şaşırmadım bu arada
cevap yazmadım bu mesajına. ve böyle kaldı. şimdi salona gittiğimde nasıl davranmalıyım?? kendimi reddedilmiş ezik gibi hissediyorum kızlar ilk defa bir erkeğin peşinden koşuyor giibi oldum yardım edin