- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Hmm yemek yapmayı beceremiyorsanız dışardan söylersiniz :)Yemek yapmayı da beceremiyorum.
Az buçuk biliyor yemek konusunda harika olmadığımı ama ne bileyim benim yapabildiğim bir şeyler de olsa fena olmazdı :) teşekkür ederimHmm yemek yapmayı beceremiyorsanız dışardan söylersiniz :)
He ama ben ona kendimi becerikli göstermek istiyorum derseniz o başka tabii orası beni aşar çünkü ben de yemek yapmayı bilmiyorum :)
Bakalım daha becerikli hanımlar neler diyecek :)
Az buçuk biliyor yemek konusunda harika olmadığımı ama ne bileyim benim yapabildiğim bir şeyler de olsa fena olmazdı :) teşekkür ederim
Aslında hiç böyle bir düşünce yoktu kafamda. Emrivaki oldu ben de evet demiş oldum.Birkaç kere görüştüğün birini evine davet etmek riskli değil mi
Haha rezil olmak da var değil mi:)hiç girme o topa söyle dışardan. kahve yaparsın sonra.
Haha rezil olmak da var değil mi:)
Evine hayırlı olsuna gelirim, hediyemi getiririm, yemeğini yerim dedi. Yani o kadar yol gelecek kahve basit mi olur sankiKahve ikram edersin yemek şart mı?
Çalışıyorsun zaten yorgunsun en kotu dışardan söylersin..sen süslen puslen yeter bence:)
Ben şuan ailemleyim ama atandığım şehire yerleşeceğim, tek yaşayacağım.Niye evine geliyor ki? Ailenle mi yaşıyorsun?
Haha evet doğru diyorsunuz :)yok onun için demedim:)
sonra üstüne kalmasın o işler diye dedim:)
Aa evet şu köfte işini annem halledebilirYemekte ben genel de köfte patates yapıyorum
Köfteleri önceden hazırlıyorum kolay oluyor gelince kizartip sosluyorum.
Yaninada makarna salata icecek klasik
Ha birde yogurt hastasi nişanlıya yoğurt almak
Tatli falan yapmıyorum açıkçası
Geliyor genelde ama
Ohoo daha 1 ay varmis 1 aya neler neler olur
Sen tasininca köfteleri hazırla koy buzluga
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için.Ay ne güzel heyecanlar :)
Keşke benim yârim de gelebilse
Bence makarna ya da basit bi fırın yemeği yapın. İçecek ve salata ya da yoğurt .
Yeter :)
Tatlı da dondurma alırsınız :)
Mutlu olun inşallah
Mesela ne olabilir ?bence yemek yapmayı bilen birisinden yardım al ve dondurucuya at birseylersana sadece ocaga yada fırına koyma kısmı kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?