Hoşlandığım adam evime gelecek?

Beni markadaslrim hep hazırlayıp börekleri dondurucuya atıyor hiç denemedim ama onlar da pratik oluyor hazır oluyor dondurucuda :)

aslında yemek yapmayı beceremediğimi söyledim. sorun etme hallederiz felan dedi ama ne bileyim yapabileceğim beğeneceği bir şey yapsam da kendini özel hissetse demiştim:)
tavsiyeleriniz için çokk teşekkür ederim :)

evet vakit varken yapıp denemek istiyorum :)
yemek yapmayı pek beceremem dedim önemli değil hallederiz bişekilde dedi ama ben yine de özel bir şeyler sunmak isterim:)

verebilir misiniz?
önce kendime yapayım becerebilirsem ona da yaparım :)
Canım baget butlardan al boyle 6 lı falan oluyor onları güzlce yıka sonra bir kaba 2 yemek kaşıgı yogurt 1 yemek kasıgı domates salçası baharat (tuz ,karabiber,pulbiber,) bir küçük sogan rendelenmi ve 3 diş sarımsak bunları kapta karıştır güzelce sonra yıkadıgın tavuklara bıçakla üstünü keser gbi derin çizik at iki tane sonra bunları kaba at güzelce sosla yaglı kagıt ser tepsine diz tavukları 200 dereceye at 40 dakka civarı bekle aç bak kızarmamı çatallada kontrl et afiyet olsun ço güzel oluyor mangalda pişmiş gibi

O zaman sana şöyle söyleyeyim hem onun sevdiği şeyleri öğren hem ona göre hazırlık yap ama yemeği yapma mesela

Benim eşim domates dograyamadigim da almıştı elimden domatesi bıçağı o kadarı ince doğrayıp bana göstermişti nasıl yapılacağını

Hem elinden ne kadarı geliyor öğrenirsin

Hamamda gelin beğenen teyze misali

knorrun fırın torbasında baget sosları var. içinde fırın torbasını da veriyor 5 dklık iş. torbaya tavukları koyuyorsun üstüne baharatları boca ediyorsun ağzını kapatıp fırına atıyorsun. acayip de lezzetli oluyor. yanına bir makarna bolca da mevsim salatası. tatlıyı hazır al. yeter bence

ya çok sağolun bunu evde önce bir deniyim inşallah başarılı olurum :)

o da çok iyi değilmiş yemek yapma konusunda :) yandıık

o da çok iyi değilmiş yemek yapma konusunda :) yandıık
Benimki çok sever ama yapmaz o tiplerden tembeldir istaha gelirse benden çok uğraşır temiz yapar bir gün yoruldugumda bana otur dedi mutfağa geçtim oturdum

Bı somon ekmeği dörde bölüp çeşitli baharatlar la ve tereyağıyla kozartti yanına cayy hala unutamıyorum tadını ama istesem yapmaz illaki kendi isteyecek yapacak

Benimkide öyle bı tip

Canım et al at tavaya hem kötü olma ihtimali yok hem her erkek sever.
Yanına da bir pilav ya da salata tamamdır.
Üstüne çay-kahve yanına pastane ikramı
Alkol kullanıyorsanız peynir tabağı-şarap da hoş olur.
Bir de kıyafetini de geri plana atma ona da özen :)
Hadi bakalım çok iyi geçer inşallah :)

Bence evine kabul etmemelisin. Ne öyle daha hiçbişey yokken adama yemek yapacaksın. O seni yemeğe götürsün. Kendine kalacak yer de ayarlasın otel falan. Aman ha kullandırmayın kendinizi.

Böyle durumlarda fırın makarna kurtarıcıdır. Ben yanına bir şey yakıştiramiyorum ama hadi bir salata biraz da köfte yaptın mı bitti gitti.

Gerçi "Yemek işini hallederiz, takma kafana." dediyse at adamı mutfağa beraber yapıverin yemekleri

A101de hazır köfte var al pişir.. ezogelin çorba var toz o da 2 dk yapması.. kızartmalık patates.. dondurulmuş sigara böreği.. yanına salata da yaptın mı :)). Tatlı bile var a101de :)) al sana menü

Son düzenleme:
Rica ederim. Pasta yap. Tiramisu hazir pasta tabanindan cok basit . Hem kendi ellerinle hemde hosuna gider onunda. :)

Yani ben de beceremiyorum dedi aç kalmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…