- 8 Nisan 2017
- 57.260
- 306.795
- 698
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
aslında yemek yapmayı beceremediğimi söyledim. sorun etme hallederiz felan dedi ama ne bileyim yapabileceğim beğeneceği bir şey yapsam da kendini özel hissetse demiştim:)Evet iyi yapmissin kendini oldugun gibi göstererek disardan yemek soylet ben ne pizzalar ne kekler yapardim snapler atardim butun tencere yemeklerini,mezeleri,firin yemeklerini herseyi yapmayi biliyorum bilmedigim yada uzun zamandir yapmadigim biseyide internetten bakip yapiyorum ama degmiyor sonra simdi herseyi bekliyor benim kocam yemek yapmayinca laf sokmalar falan nankörlüğü kimden ogreniyor bilmiyorum
Hic taviz verme temizlik yapmayida bilmiyorum sevmiyorum de konu açılınca ilerde ciddi bisey olursa bilsin oooohhhhhhhhhh
Kahve yap geldiginde? Bide pastaneden kurabiyr falan al cay demle yemeği de hazir soylet evin derli toplu dursun yeter . Uzun elbise giy sacini bağla hani ev hali ama şık :) pembe ruj sur tamam iste.benim tavsiyelerim bunlar.
evet vakit varken yapıp denemek istiyorum :)En basiti baget ve patates at fırına yanına pilav tutturamiyorum diyorsan bulgur pilavının çok pismisini hiç görmedim ne kadar su koysan alıyor yani
Bulgur pilavı da olur makarna da illaki senin elinden yiyeceğim diyorsa
En güzeli ya fırında tavuk yada köfte yapabilirsin
Hazır satılan dönerler le tırnak pide alip basit bı sos hazırlayıp İskender sunabilirsiniz
Çok şık duran islim kebabı yapabilirsin madem vaktin var denemek istediğin menüyü bir gün yap önden hazırlık olsun hem
Ayy yemek denilince istahim kabariyor
Canım baget butlardan al boyle 6 lı falan oluyor onları güzlce yıka sonra bir kaba 2 yemek kaşıgı yogurt 1 yemek kasıgı domates salçası baharat (tuz ,karabiber,pulbiber,) bir küçük sogan rendelenmi ve 3 diş sarımsak bunları kapta karıştır güzelce sonra yıkadıgın tavuklara bıçakla üstünü keser gbi derin çizik at iki tane sonra bunları kaba at güzelce sosla yaglı kagıt ser tepsine diz tavukları 200 dereceye at 40 dakka civarı bekle aç bak kızarmamı çatallada kontrl et afiyet olsun ço güzel oluyor mangalda pişmiş gibiverebilir misiniz?
önce kendime yapayım becerebilirsem ona da yaparım :)
O zaman sana şöyle söyleyeyim hem onun sevdiği şeyleri öğren hem ona göre hazırlık yap ama yemeği yapma meselaaslında yemek yapmayı beceremediğimi söyledim. sorun etme hallederiz felan dedi ama ne bileyim yapabileceğim beğeneceği bir şey yapsam da kendini özel hissetse demiştim:)
tavsiyeleriniz için çokk teşekkür ederim :)
ya çok sağolun bunu evde önce bir deniyim inşallah başarılı olurum :)Canım baget butlardan al boyle 6 lı falan oluyor onları güzlce yıka sonra bir kaba 2 yemek kaşıgı yogurt 1 yemek kasıgı domates salçası baharat (tuz ,karabiber,pulbiber,) bir küçük sogan rendelenmi ve 3 diş sarımsak bunları kapta karıştır güzelce sonra yıkadıgın tavuklara bıçakla üstünü keser gbi derin çizik at iki tane sonra bunları kaba at güzelce sosla yaglı kagıt ser tepsine diz tavukları 200 dereceye at 40 dakka civarı bekle aç bak kızarmamı çatallada kontrl et afiyet olsun ço güzel oluyor mangalda pişmiş gibi
o da çok iyi değilmiş yemek yapma konusunda :) yandııkO zaman sana şöyle söyleyeyim hem onun sevdiği şeyleri öğren hem ona göre hazırlık yap ama yemeği yapma mesela
Benim eşim domates dograyamadigim da almıştı elimden domatesi bıçağı o kadarı ince doğrayıp bana göstermişti nasıl yapılacağını
Hem elinden ne kadarı geliyor öğrenirsin
Hamamda gelin beğenen teyze misali
:) çok begeniceksiniz özellikle yogurt çok güzel yapıyor pişerken sanki börek pişiyor gibi koku oluyorya çok sağolun bunu evde önce bir deniyim inşallah başarılı olurum :)
Benimki çok sever ama yapmaz o tiplerden tembeldir istaha gelirse benden çok uğraşır temiz yapar bir gün yoruldugumda bana otur dedi mutfağa geçtim oturdumo da çok iyi değilmiş yemek yapma konusunda :) yandıık
HahahaaaaaAman bacım sarımsaklı şeyler olmaz.Ne olur ne olmaz :)
Çok pratik bunlar ama kendini gösteren yemekler,muhakkak düşün:)Ya bu menü de çok hoşuma gitti, yapabileceğim şeyler gibi duruyor
Rica ederim. Pasta yap. Tiramisu hazir pasta tabanindan cok basit . Hem kendi ellerinle hemde hosuna gider onunda. :)aslında yemek yapmayı beceremediğimi söyledim. sorun etme hallederiz felan dedi ama ne bileyim yapabileceğim beğeneceği bir şey yapsam da kendini özel hissetse demiştim:)
tavsiyeleriniz için çokk teşekkür ederim :)
Tatlı konusunda kendimi daha başarılı buluyorum :) tiramisu hiç denemedim ama denerim :)Rica ederim. Pasta yap. Tiramisu hazir pasta tabanindan cok basit . Hem kendi ellerinle hemde hosuna gider onunda. :)
Köfteyi anneme hallettiricemA101de hazır köfte var al pişir.. ezogelin çorba var toz o da 2 dk yapması.. kızartmalık patates.. dondurulmuş sigara böreği.. yanına salata da yaptın mı :)). Tatlı bile var a101de :)) al sana menü
Yani ben de beceremiyorum dedi aç kalmaktan korkuyorumBöyle durumlarda fırın makarna kurtarıcıdır. Ben yanına bir şey yakıştiramiyorum ama hadi bir salata biraz da köfte yaptın mı bitti gitti.
Gerçi "Yemek işini hallederiz, takma kafana." dediyse at adamı mutfağa beraber yapıverin yemekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?