Hoşlandığım adam evime gelecek?

yaprak sarma , köfte ,mantı vs bunları pişirmende kolay olur
mantıyı (haşlar sarımsaklı yogurtlar üzerinde pul biber atarsın)
sarma (salça,baharat ,biraz yağ ve su koyarsın pişmeye bırakırsın)

Aman bacım sarımsaklı şeyler olmaz.Ne olur ne olmaz :)

Cacık
Fırında tavuk +kızartma patetes
Pilav
Hazır tatlı
Çay yanına kurabiye/kahve
Fırında tavuk için özel sos tarfi verebilirim yapıcaksanız eğer

Sonuçta bütün gün de evde kalmayacaksınız sanırım.
Bence eve gelsin atıştırmalık kek börek olsun yanına çay. Akşama dışarda yersiniz tatlıya da eve geçersiniz. Üstüne kahve ve kapanış:)

Evet iyi yapmissin kendini oldugun gibi göstererek disardan yemek soylet ben ne pizzalar ne kekler yapardim snapler atardim butun tencere yemeklerini,mezeleri,firin yemeklerini herseyi yapmayi biliyorum bilmedigim yada uzun zamandir yapmadigim biseyide internetten bakip yapiyorum ama degmiyor sonra simdi herseyi bekliyor benim kocam yemek yapmayinca laf sokmalar falan nankörlüğü kimden ogreniyor bilmiyorum
Hic taviz verme temizlik yapmayida bilmiyorum sevmiyorum de konu açılınca ilerde ciddi bisey olursa bilsin oooohhhhhhhhhh

Kahve yap geldiginde? Bide pastaneden kurabiyr falan al cay demle yemeği de hazir soylet evin derli toplu dursun yeter . Uzun elbise giy sacini bağla hani ev hali ama şık :) pembe ruj sur tamam iste.benim tavsiyelerim bunlar.

En basiti baget ve patates at fırına yanına pilav tutturamiyorum diyorsan bulgur pilavının çok pismisini hiç görmedim ne kadar su koysan alıyor yani
Bulgur pilavı da olur makarna da illaki senin elinden yiyeceğim diyorsa

En güzeli ya fırında tavuk yada köfte yapabilirsin

Hazır satılan dönerler le tırnak pide alip basit bı sos hazırlayıp İskender sunabilirsiniz

Çok şık duran islim kebabı yapabilirsin madem vaktin var denemek istediğin menüyü bir gün yap önden hazırlık olsun hem

Ayy yemek denilince istahim kabariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…