• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım adam hem bakıyor hem kaçıyor. Kafayı yiyeceğim

Merhaba kızlar, ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yaşım 21. Aynı zamanda 1.5 yıldır çalışıyorum.

Konumu anlatmadan önce söylemeliyim ki ben aşkı çok ciddiye alıyorum, aşık oldum diyebileceğim bir ortaokul yılları var. Sevgilim olmadı mı oldu tabii, çok sevdim ama aşk değildi galiba hiç biri. Şıpsevdi kesinlikle değilim.

Bu yaz iş yerinde radarıma biri takıldı. 3 yıldır çalıştığım yerdeymiş askerden yeni dönmüş o yüzden yeni görmüşüm (benden 4-5yaş büyük). Nasıl radarıma takıldı derseniz benim masam azıcık uzak mesafeden direkt onların ekibi görüyor. Ben bilgisayara bakarken o tarafta ayaklanan biri olursa gözüm direkt takılıyor yani istemsizce. Bu şekilde benim gözüm adama takılıp duruyor ama fark ediyorum ki adam da bana bakış atıyor ara ara.

Neyse buna basit bir hoşlantı dedim geçtim ama günler haftalar geçtikçe öyle olmadığını anladım. Aslında sokakta görsem çok yakışıklı bulup ikinciye dönüp bakmam garip bir şekilde iç dünyamda ona doğru çekiliyordum. Bir yerde dış görünüşü birbirine benzeyen insanlar birbirine aşık olur gibi bir yazı okumuştum :) Adamın dış görünüşü benim erkek versiyonum gibi. Aynı uzun yüz aynı burun, beyaz ten, aynı mavi göz, saç rengimiz kahverenginin aynı tonunda. Tabi ben bu kadar etkilenmişken bakmamaya çalışıyorum ama gözlerim durmuyor. O da bizim masanın oradan geçtiğinde bakıyor bana ve bakışıyoruz, sonra utanıp hoop kafalar aşağıya...

Böyle günler geçip gidiyor kızlar yaklaşık 6 ay oldu, biz daha birbirimize elimizde o kadar fırsat olmasına rağmen selam veremedik. Yan yana geçerken tam günaydın diyeceğim kafasını eğiyor. Bir gün asansörde ikimiziz, adam gerildi belli tepelere uzaklara bakıyor. asansörden inince de yan yana yürüyor gibi olduk binadan çıkınca kapıda biraz bekleyip öyle arkamdan geldi. Benden kaçıyor gibi hissediyorum. Ben onun tüm arkadaşları ve ekibiyle samimiyim, o da benimkilerle konuşuyor ama beni görmezden geliyor. Ben onun ekibiyle yemekteydim hepimizi görmezlikten gelip gitti mesela :KK43: Ama uzaktayken baya baya bakıyor bundan eminim. Hatta bir gün ekibindeki iki kişiye uzaktan beni gösterip bir şeyler dedi sonra dönüp dönüp baktılar sürekli. Yine bir gün aşırı kalabalık asansörde yan yana gelmişiz farkında değilim. Kaçıncı kattayız diye yukarı bakınca fark ettim beni inceliyormuş kafayı hemen kaldırdı.

Sosyal medyada biraz stalkladım facebooktaki tüm arkadaşlarına tek tek baktım sevgilisi olabilir mi diye, bir belirti bulamadım. Sosyal medya pek kullanmıyor gibi zaten. Geçmişte baya aşk acısı çekmiş onu anladım ve biraz içine kapanık çok sosyal olmayan biri gibi.

Bir daha birine böyle hissedebilir miyim bilmiyorum ve bunu kaçırmak istemiyorum... napmalı bu adama? :KK43:

valla anlattiginiza gore, ya evli nisanli sevgilisi var sadece oylesine bakiyor ama ciddiye binmesin firsat olmasin diye sizden kaciyor yada, gercekten begenmesine ragmen olayi ciddiyete bindirmemek hatta baslatmaya firsat vermemek icin sebepleri var. Ogrenci olmaniz yasca kucuk olmaniz ne bileyim baska sebepler olabilir onuda tanimadan birsey diyemeyiz
Belkide siz surekli baktiginiz icin bakiyorda olabilir sizi arkadaslarina falan gotserip konusmus bide yani cidden hoslanan bir adam olsa o kadar ortaminiz varmis harekete gecmemesi icin hicbir sebep yok yani. Size bakislarini yanlis yorumluyorsunuz belkide

Merhaba kızlar, ben üniversite son sınıf öğrencisiyim yaşım 21. Aynı zamanda 1.5 yıldır çalışıyorum.

Konumu anlatmadan önce söylemeliyim ki ben aşkı çok ciddiye alıyorum, aşık oldum diyebileceğim bir ortaokul yılları var. Sevgilim olmadı mı oldu tabii, çok sevdim ama aşk değildi galiba hiç biri. Şıpsevdi kesinlikle değilim.

Bu yaz iş yerinde radarıma biri takıldı. 3 yıldır çalıştığım yerdeymiş askerden yeni dönmüş o yüzden yeni görmüşüm (benden 4-5yaş büyük). Nasıl radarıma takıldı derseniz benim masam azıcık uzak mesafeden direkt onların ekibi görüyor. Ben bilgisayara bakarken o tarafta ayaklanan biri olursa gözüm direkt takılıyor yani istemsizce. Bu şekilde benim gözüm adama takılıp duruyor ama fark ediyorum ki adam da bana bakış atıyor ara ara.

Neyse buna basit bir hoşlantı dedim geçtim ama günler haftalar geçtikçe öyle olmadığını anladım. Aslında sokakta görsem çok yakışıklı bulup ikinciye dönüp bakmam garip bir şekilde iç dünyamda ona doğru çekiliyordum. Bir yerde dış görünüşü birbirine benzeyen insanlar birbirine aşık olur gibi bir yazı okumuştum :) Adamın dış görünüşü benim erkek versiyonum gibi. Aynı uzun yüz aynı burun, beyaz ten, aynı mavi göz, saç rengimiz kahverenginin aynı tonunda. Tabi ben bu kadar etkilenmişken bakmamaya çalışıyorum ama gözlerim durmuyor. O da bizim masanın oradan geçtiğinde bakıyor bana ve bakışıyoruz, sonra utanıp hoop kafalar aşağıya...

Böyle günler geçip gidiyor kızlar yaklaşık 6 ay oldu, biz daha birbirimize elimizde o kadar fırsat olmasına rağmen selam veremedik. Yan yana geçerken tam günaydın diyeceğim kafasını eğiyor. Bir gün asansörde ikimiziz, adam gerildi belli tepelere uzaklara bakıyor. asansörden inince de yan yana yürüyor gibi olduk binadan çıkınca kapıda biraz bekleyip öyle arkamdan geldi. Benden kaçıyor gibi hissediyorum. Ben onun tüm arkadaşları ve ekibiyle samimiyim, o da benimkilerle konuşuyor ama beni görmezden geliyor. Ben onun ekibiyle yemekteydim hepimizi görmezlikten gelip gitti mesela :KK43: Ama uzaktayken baya baya bakıyor bundan eminim. Hatta bir gün ekibindeki iki kişiye uzaktan beni gösterip bir şeyler dedi sonra dönüp dönüp baktılar sürekli. Yine bir gün aşırı kalabalık asansörde yan yana gelmişiz farkında değilim. Kaçıncı kattayız diye yukarı bakınca fark ettim beni inceliyormuş kafayı hemen kaldırdı.

Sosyal medyada biraz stalkladım facebooktaki tüm arkadaşlarına tek tek baktım sevgilisi olabilir mi diye, bir belirti bulamadım. Sosyal medya pek kullanmıyor gibi zaten. Geçmişte baya aşk acısı çekmiş onu anladım ve biraz içine kapanık çok sosyal olmayan biri gibi.

Bir daha birine böyle hissedebilir miyim bilmiyorum ve bunu kaçırmak istemiyorum... napmalı bu adama? :KK43:
Yazıyı okumadım ama başlığı okudum ve aklıma gelen tek şey Oğuzhan Koç'un Yüzük şarkısı oldu. :KK45:

Kafamda deli sorular :KK53: Uyuz oluyorum boyle tiplere bakmaktan kastiniz ozel bir durum var belli ama prensimiz atini suremiyor size sebep mechul.....bence bir daha bakmayin 6 ay bakismami olur hadi oldu bunun tanismasi kac ay cikmasi etmesi derken,gencliginize yazik tam tersi psikoloji uygulayin bakalim kaybetmeyi goze alacakmi bakmayin gormeyin onemsemyin ve sakin ilk adimi atmayin her ihtimal olabilir kirilan siz olmayin

Hadi ya :110:
Sonra çocuk peşine düştü mü? Pişman oldun mu kaçtığın için?
Çocuk kaç kere konuşmak için yanıma geldi bi bahane bulup yüzüne bakmadım..
Bunun bi çaresi yok bence
Sonra başka biri oldu onun hayatında
O zamanlar evet keşke olsaydık dediğim çok olmuştu ama şu an sevgilim var başka biri ondan demiyorum bile hiç..
çook uzaktan bi izlediğini hatırlıyprum son kez bi daha da görmedim okulu bitti gitti.
Ben dediğim gibi başka biriyle beraberim ama nasıl oldu bu kişi uzaktan bana hiç bakmadı hiç çaktırmadı arkadaşız sandım buluştuk buluştuk derken elimi tuttu baktım ben de bişeyler hissediyordum zaten başladık.
O çocuk şu an duygularından kaçan kapalı kutu sen bakışlarınla belli ediyorsun ama bu kaçmasına sebep oluyor bişeyler hissetse de...

kız aynı iş yerinde çalışıpta günaydın niye demiyorsunuz günaydın diyin ki bu nezakettir sonra nasılsınız diyin zor bişey değil yani :cool: bence adamda utangaç tip var belki oda siz yanlış anlarsınız diye demiyordur siz diyin mesela bugün karşılaşınca:KK53::KK53:

Benim evlenmeden önceki işyerinden hoslandigim çocuk aklima geldi neredeyse ayni hepsi okuduğunda :))) en sonrada ben selam verebildim. Gunaydin dediğinde
Gülücük atardi buda benim karnimda kelebekler uçurdu...
Engelli diye vazgeçmiş öyle hissettim ailesi beni istemez demiştir dedimm.. O adamdan umudunu bulamadim hic..
Daha sora esim olacak kişiyle tanistim 10 ay içinde Evlendim. Çok şükür.
Esimle mutlu olduğumu görüyordu bakiyordu yüzü tuhaf üzüntülü haldeydi... Birden tayini cikti uzak memleketine..
Gittiğinde bana görüşürüz dedi.
Ben görüşmek istemiyorum. gorusmedim.. Bitti:)
Bosverr dedim esimle iyiki evlenmisim. İyiki var:)
Senin belki de o kişi sana nasip olucak yada olmuycak dua et de gunaydin iyi aksamlar felan de.. Gülücük atarsa hoslanti vardır :))

Adam diyorsun da adam olmak öyle kolay bişey değil. adam olmak sadece cinsiyetle olacak bişey değil. bahsettiğin kişi çok büyük olasılıkla oğlandır oğlan.

O bakışlardan umut bağlamayın derim. Yine isterseniz selamınızı sabahınızı verirsiniz. Adamda iş olsa altı ay beklemezdi gerçekten.

Adam diyorsun da adam olmak öyle kolay bişey değil. adam olmak sadece cinsiyetle olacak bişey değil. bahsettiğin kişi çok büyük olasılıkla oğlandır oğlan.

Mesajlarınız tokat gibi çarptı yüzüme :KK43: haklısınız belki de...
Ben o aradaki gerginliği kırmak adına insanlık yapıp günaydın vs diyeceğim...
Hayırlısı olsun...

İkinizin bulunduuğu bir ortamda bir arkadaşın siz ikiniz aslında çok yakışırsınız desin.Sen de gayet sevecen bir tepki ver.O da böylelikle mesajı almış olur.

Back
X