• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Yuh bu ne pişkinlik. Herkes aşk acısı çekti ve geçti. Dramatize edip size anlatmasına ne gerek var. Evden kovmanız gerekiyordu. Açık açık sizi kullanıyor siz de farkındasınız ama yok nasıl yapıcam falan diyorsunuz. Kendinize bu kadar mı değer veriyorsunuz? Alsın acısını tek başına yaşasın. Beklentileriniz uyuşmuyor işte engelleyin her yerden, işte de zorunlu olmadıkça konuşmayın. Çocuk değilsiniz sınırlarınızı çizebilirsiniz.

Şuraya günlük aç bugün bu adamı bıraktım bana prensesim dedi ama onu umursamadim benden uzak dur dedim kendimle gurur duyuyorum felan yaz hergun bizde senin mantıklı davranışlarıni görürsek bizde seninle gurur duyalım ...asalagi bırakmamin 1. Günü diye yazabilirsin konu başlığına her gün ne hissettiklerini yalnizligini vs paylaşabilirsin

Şuraya günlük aç bugün bu adamı bıraktım bana prensesim dedi ama onu umursamadim benden uzak dur dedim kendimle gurur duyuyorum felan yaz hergun bizde senin mantıklı davranışlarıni görürsek bizde seninle gurur duyalım ...asalagi bırakmamin 1. Günü diye yazabilirsin konu başlığına her gün ne hissettiklerini yalnizligini vs paylaşabilirsin
Gerçekten çok güzel olur biliyor musunuz. Yoksa nasıl olur bilmiyorum 🤷‍♀️ bu takıntı durumum

İşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Ne yapacak kullanıyor işte.
Adam eski aşkı için ağlamış yanınızda, daha soruyormusunuz ne yapmaya çalışıyor diye.

Sizin algılarınızda bir sorun mu var? Neden anlamak istemiyorsunuz? Acilen psikiyatriste gitmelisiniz.

Kendime nasıl gelecegım bana giderken yanımdan yarın Bir yere gideriz dedi . Hayır diyemedim . Ya ben ne yapacağım alah aşkına nasıl vazgeçeceğim . Bana diyor ki ben çok üzülürüm konuşmayı kesersek sende üzülmez misin diyor . O öyle deyince bende umutlanıyorum. İşyerinde farklı bir çocuk vardı onun bana ilgisi vardı bugün bizi görünce oda çok kötü oldu . Gerçekten ben nasıl bir bataktayım
Üzülür tabi, bulmuş yağlı kapıyı kaybetmek istemiyor. Karnını doyuruyor, seks yapıyor yetmiyor aşkı için dizinizde ağlıyor, daha nolsun? Sizin gibisini asla bir daha bulamaz.

Fuckbuddylige karsi degilim ama bu iliski size kulfet. Bari pasta almayin ic camasiri filan. Bir de sizi tatmin etsin bari. Ama malzeme musait degil adam tam bir hoduk. Yani siz Noel Baba misiniz? Sizin icin bir sey yapmayan adami mutlu etmeye calisiyorsunuz? Pasta aliyorsunuz gozune guzel goruneyim diye ic camasiri aliyorsunuz? Noel baba iseniz de dunyada sevindirilmeyi hak eden ne cok insan var, gidin onlari sevindirin ayol :dondurma::KK50:

Bak bu adam sizinle iliski icine girdi diyelim. Biz sevgili olduk dedi cumle aleme de. Hayalinizdeki gibi bir iliski OL-MA-YA-CAK. Vallahi o kadar eminim ki konu sahibi. Ancak adi degismis olacak. Cinsel hayatiniz degismeyecek. Yine sadece o tatmin olacak. Cunku belli ki bencil biri. Bir kurus harcama yapmayacak. Cunku belli ki cimri biri. Sizin evinize arabaniza cokecek. Cunku belli ki adam kullanmayi seven biri. Kendisi belki gozu disarda olacak. Cunku belli ki beraber oldugu kadinin duygularini onemsemeyen biri. Ama sizi kiskanacak. Cunku belli ki simarik ve bencil.

Arada ay seninle cok mutluyum ay beni ozlemez misin hic diyecek. Bu laflarindan diyeceksiniz ki acaba beni seviyor mu.

Bakin sevgili olsaniz da bu boyle devam eder. Evlenseniz de bu boyle devam eder. Evlendigi kadina ailesinin hizmetini gordurecek erkek modeli.

Biz burda F*** buddylige karsi degiliz. Bize ne yani, isteyen istedigi ile yatsin. Siz bu adami kendinizden ustun goruyorsunuz sorun orda. Sizden ne ustunlugu var ya?

Size deger veren, jestler yapan, gelirken en sevdiginiz yiyecekleri alan, sevistikten sonra "askim senin icin de guzel miydi?" diye soran, butun gece sarilip uykusunun arasinda sizi open biriyle sevgili olun.

Sevgili olmayacagim fuckbuddy olacagim derseniz de: en azindan yatakta sizi de dusunen, gelirken nezaketen bir tatli bir icki alan, sizinle seks konusunda acik acik konusup nelerden hoslandiginizi ogrenmeye calisan, arada fiziginize iltifat eden, ve size senin psikolojik problemlerin var gibi hadsiz hadsiz laflar etmeyen, dizinize yatip salak salak eski sevgilisini anlatmayan, hadsizce baska erkeklerden sizi kiskaniyor ayaklari cekmeyen, saygili bir pic bulun.

Diyeceklerim bu kadar.
Süper ötesi yorum, helal olsun!!! 😊

Herkes herkesten hoşlanmayabilir bunu kabul edin.
İğrenc olan sizden hoşlanmıyorsa sevgili olmak istemiyorsa niye vaktini harcıyor.
Hem sizin vaktinizi hem kendi vaktini çalıyor.
Belki her ikinizde başkalarıyla çok mutlu olacaksınız şu an buna da engel oluyor.
Adam kendi vaktini harcamıyor ki, her anı dolu dolu cebinden kuruş çıkmadan, hesap sorulmadan, hiç bir sorumluluk almadan, keyfi nasıl isterse öyle yaşıyor. Aşık olabileceği birini bulunca da tekmeyi basacak konu sahibine.

Ben bu adam ile konuşmayı kestiğimde onun için hiç bir şey eksilmeyecek
Eksilmeyecek olur mu? Bedava seks, bedava yemek içmek, bedava psikolog . Bunları kaybedecek bu adam.

Aksine sizin kaybedecek hiçbir şeyiniz yok. Hatta görüşmeyi keserseniz kazançlı çıkacaksınız ama ne yazık ki bundan haberiniz yok

Burada sorunun öznesi yanlış. Bu adamla vakit geçirerek "siz" ne yapmaya çalışıyorsunuz, ben asıl onu merak ediyorum. Motivasyonunuz nedir yani? Başa çıkamıyorsanız destek almayı düşünebilirsiniz.

Dışarı çıktım arkadaşlar birde ne göreyim benim yanında çalıştığım kadın benim bu bahsettiğim adam ve bir kız daha yanımdan geçti gittiler zaten biliyordum buluşacaklarını ama çok kötü oldu ya ben öyle görünce onları. Valla yazık bana ya

Dışarı çıktım arkadaşlar birde ne göreyim benim yanında çalıştığım kadın benim bu bahsettiğim adam ve bir kız daha yanımdan geçti gittiler zaten biliyordum buluşacaklarını ama çok kötü oldu ya ben öyle görünce onları. Valla yazık bana ya
Size dağlar taşlar dile de gelse nafile ... Boşuna burada yazan ellerimize yazık gerçekten . Bir daha lütfen konu açıp kimsenin vaktini de çalmayın bizlerle de dalga geçmeyin ! Hoşçakalın kendinize reva gördüğünüz hayatınızda başarılar

Size dağlar taşlar dile de gelse nafile ... Boşuna burada yazan ellerimize yazık gerçekten . Bir daha lütfen konu açıp kimsenin vaktini de çalmayın bizlerle de dalga geçmeyin ! Hoşçakalın kendinize reva gördüğünüz hayatınızda başarılar
İnanın beni kendime getirdiniz asla öyle demeyin ben çok rahatlıyorum kendime geliyorum teşekkür ederim ve biliyorum ki artık bir şeu yapmayacağım

Kadınlar tehlikelinin farkında değil. 😂

İnanın beni kendime getirdiniz asla öyle demeyin ben çok rahatlıyorum kendime geliyorum teşekkür ederim ve biliyorum ki artık bir şeu yapmayacağım

Sana geçen konunda da yazdım destek al tedavi ol. Senin kendinle ilgili sorunların var. Bunları halletmeden sağlıklı ilişki kuramazsın.
Şurada bile kendine hakaret ettiriyorsun sinir oldum. Kendini sevmiyorsun sen o yüzden birileri sevsin diye abuk subuk davranıyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X