Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FB ler ama ortada kadının tatmin olabildiği bir seks de yok. Adam resmen işini görüyor gidiyor. Kadını yatakta bile düşünmüyor. Ama konu sahibi '' Gözleri mavi, güzel bi bakışı var. '' diyor.

Hayata bakisim gereği, duygusallık olmadan salt cinsellik bana ters. Size ters değil ki adamın size hiçbir duygusu olmamasına rağmen, gönüllü fakbadisi olmuşsunuz. Bir de burada saf kız çocukları gibi aşık değil dimi cart curt boş boş konuşuyorsunuz. Adam da yatakta sizi çuval yerine koyup, öpmeye bile tenezzül etmeyip, erken boşalan, bosaldiktan sonra da kıçını dönüp yatan bir gereksiz. Hani adam süper sevisse, siz de açık yureklilikle adam çok iyi yaaa deseniz, diyeceğim ki, bu kadın da zaten cinsellik için adamla beraber, Anlamaya çalışacagim. Ama siz de doğru düzgün cinselliklik de yok, adam eski aşkını anlatıp ağlamaklı da oluyor, yani elle tutulur hiçbir şey yok sizin ahmakliginiz dışında. Elin adamı canı istediğinde evime gelip gidecek, gelip giderken, eli boş götü yaş gidip gelecek. Ben ona yemek içmek ismarlayacagim, yatakta bana necaset gibi davranacak, başkasını sevdiğini söyleyecek ve ben bu adamdan kopamayacagim. Delirmissiniz siz, ki adam da sizin deli olduğunuzu ima etmişti zaten. Devam edin, inşallah bitirirsiniz biran önce kendinizi.

Şu an bile çok üzülüyorum

Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum

Hem karnımı doyuran hem cebimden kuruş çıkartmayan hem de zahmetsiz ve bedava sekse ulaşabildiğim biri ile iletişimi kessem ben de üzülürüm.
Bir aydır görüşüyoruz bir çikolata bile alıp gelmedi inanın gelmedi ya

Bir kere, normal bir kadınin, bir erkeğin yatakta bencil, ruhsuz, erken boşalan bir adam olduğunu görünce ondan soğuması lazım. Yatak örneği veriyorum çünkü yataktan başka bir yakınlığınız yok. Siz ise tersinenhiç tatmin olmamanıza rağmen daha da baglaniyorsunuz. Normal değilsiniz, bizi de deli edeceksiniz.

Hiç böyle düşünmemiştim ya masum olduğunu düşünmüştüm
Belli yaşa gelmişsin, çok da ilişkin olmuş. Şu en eski çakal predatör erkek numarasını da yeme bi zahmet.
Bir aydır görüşüyoruz bir çikolata bile alıp gelmedi inanın gelmedi ya
Oh valla ekmek elden su gölden. Şu adamın yerinde olmak için böbreğini verecek olanlar var :)

Bu ilişkiden ciddi anlamda midem bulanıyor. Doğal olarak açtığınız şu konulardan da. Kırmak adına söylemiyorum ama gerçekten bizde bile mide kalmadı, sizde hala nasıl var hayret.
Bende dün bunu söylüyorum kendime bu ben değilim diyorum bu gaflete kapılıp hata ettim ama bu ben değilim işte bana dün diyor ki sen üzülmeyecek misin bu durumdan çıkabilecek misin diyor bende bilmiyorum dedim . Onunla konuşmasam ne kaybederim

Bu konuda yorum yapamıyorum çünkü konu sahıbi şaka gibi.
Aslında herseyın farkında ama işine de gelmiyor duydukları gibi.
Böyle çok değişik, ne yazayım dıe dusunuyrm ınanın birsey bulamadım.
Bir insanı düştüğü bu bataklıktan kendısı ıstemezse bız nasıl kurtaracağız ki.
Istediğiniz kadar yorum yapın kızlar konu sahıbi kesınlıkle aldış etmeyip kendı bildiği yoldan yüreyecek.

Erken boşalan bir ç.k.:)

Offf sizin için çok üzüldüm
Sizi resmen gömmüş
Bırakın sevmeyi bence hoşlanmıyor bile
Ne demek başkasıyla aynı eve çıkarsan konuşmayı kesebilirsin diyor
Yapmayın Allah aşkına ya
Ben bu adam ile konuşmayı kestiğimde onun için hiç bir şey eksilmeyecek

Bugün mesela dışarıya çıkmak için teklif etmişti ancak watsapta bile takılmıyorum sırf yazmasın dışarı çıkmamak için .. inanın tüm samimiyetim ile söylüyorum bu bendeki aşk olmaz dimi ben seviyor olamam dimi

Hem karnını hem ç.künü doyuran bir kadın daha nerde bulacak?
Bulamaz bakın size anlatayım ilk görüşmelerde hesabı bir kaç kez ödedi sonra o lovabaya gittiğinde ben ödedim hesabı .. sonra zaten evde görüşmeye başladık ben sürekli pastalar ekler aldım çünkü evde fırınım olmadığı için bu bana bir milyara geldi iç çamaşırlar felan da var bunun içinde hatta .. çok külfet oldu her yönden belki 1 ayda 16 kez görüşmüşüzdür ama bir kez bile bir şey alıp geldiğini görmedim zaten sevişirken bile öpüsüyor yani yaptığı bir şeyde yok ekstra sadece sürtünmeden ibaret onda da tatmin olduğunda duşa giriyoruz sonra bitiyor gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…