- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
FB ler ama ortada kadının tatmin olabildiği bir seks de yok. Adam resmen işini görüyor gidiyor. Kadını yatakta bile düşünmüyor. Ama konu sahibi '' Gözleri mavi, güzel bi bakışı var. '' diyor.Size hiç üzülmedim. Adamın hayatındaki yeriniz belli. Adama kızmaya bile hakkınız yok çünkü gözünüze yeterince sokmuş onun için ne ifade ettiğinizi.
Aşk kırıntısıyla doyuyorsunuz desem ortada aşkta yok. Siz bana bu kadarı bile yeter kafasındaysanız o başka.
Şu an bile çok üzülüyorumÜzgünüm ama sizi sadece fuckbuddy olarak görüyor. Eski sevgilisine de aşık falan değil kendini acındırıp ilişki istemiyorum bak ben yaralıyım imasında bulunuyor. Kendinize saygınız adına sadece arkadaşça görüşün lütfen yoksa çok üzülürsünüz.
Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorumSenin bu erkekere olan zaafin tüm siteyi bıktırdı. Allah aşkına koy şu adamı kapıya uzun süre başkasını da bulma. Bulursan da ilişkiye girme. Azcık kendine saygın olsun, sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Bu adama gelince ancaaaa ilişki başka hiçbir duygusu yok sana karşı.
Hiç böyle düşünmemiştim ya masum olduğunu düşünmüştümYeni taktik geliştirmiş, ya vicdan yapacaksın sıkı sıkı sarıp sarmalayacaksın ya hırs yapacaksın eskiyi unutturcam diye yırtınacaksın. Çakal herif.
Psikologa görün.Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum
Bir aydır görüşüyoruz bir çikolata bile alıp gelmedi inanın gelmedi yaHem karnımı doyuran hem cebimden kuruş çıkartmayan hem de zahmetsiz ve bedava sekse ulaşabildiğim biri ile iletişimi kessem ben de üzülürüm.
Belli yaşa gelmişsin, çok da ilişkin olmuş. Şu en eski çakal predatör erkek numarasını da yeme bi zahmet.Hiç böyle düşünmemiştim ya masum olduğunu düşünmüştüm
Oh valla ekmek elden su gölden. Şu adamın yerinde olmak için böbreğini verecek olanlar var :)Bir aydır görüşüyoruz bir çikolata bile alıp gelmedi inanın gelmedi ya
Bende dün bunu söylüyorum kendime bu ben değilim diyorum bu gaflete kapılıp hata ettim ama bu ben değilim işte bana dün diyor ki sen üzülmeyecek misin bu durumdan çıkabilecek misin diyor bende bilmiyorum dedim . Onunla konuşmasam ne kaybederimBu ilişkiden ciddi anlamda midem bulanıyor. Doğal olarak açtığınız şu konulardan da. Kırmak adına söylemiyorum ama gerçekten bizde bile mide kalmadı, sizde hala nasıl var hayret.
Erken boşalan bir ç.k.:)Bende dün bunu söylüyorum kendime bu ben değilim diyorum bu gaflete kapılıp hata ettim ama bu ben değilim işte bana dün diyor ki sen üzülmeyecek misin bu durumdan çıkabilecek misin diyor bende bilmiyorum dedim . Onunla konuşmasam ne kaybederim
Ben bu adam ile konuşmayı kestiğimde onun için hiç bir şey eksilmeyecekOfff sizin için çok üzüldüm
Sizi resmen gömmüş
Bırakın sevmeyi bence hoşlanmıyor bile
Ne demek başkasıyla aynı eve çıkarsan konuşmayı kesebilirsin diyor
Yapmayın Allah aşkına ya
Hem karnını hem ç.künü doyuran bir kadın daha nerde bulacak?Ben bu adam ile konuşmayı kestiğimde onun için hiç bir şey eksilmeyecek
Bugün mesela dışarıya çıkmak için teklif etmişti ancak watsapta bile takılmıyorum sırf yazmasın dışarı çıkmamak için .. inanın tüm samimiyetim ile söylüyorum bu bendeki aşk olmaz dimi ben seviyor olamam dimiBu konuda yorum yapamıyorum çünkü konu sahıbi şaka gibi.
Aslında herseyın farkında ama işine de gelmiyor duydukları gibi.
Böyle çok değişik, ne yazayım dıe dusunuyrm ınanın birsey bulamadım.
Bir insanı düştüğü bu bataklıktan kendısı ıstemezse bız nasıl kurtaracağız ki.
Istediğiniz kadar yorum yapın kızlar konu sahıbi kesınlıkle aldış etmeyip kendı bildiği yoldan yüreyecek.
Değişecek de sen izin vermiyorsun ki..Tokat gibi cevap . Bu algım onda değişmeyecek mi
Bulamaz bakın size anlatayım ilk görüşmelerde hesabı bir kaç kez ödedi sonra o lovabaya gittiğinde ben ödedim hesabı .. sonra zaten evde görüşmeye başladık ben sürekli pastalar ekler aldım çünkü evde fırınım olmadığı için bu bana bir milyara geldi iç çamaşırlar felan da var bunun içinde hatta .. çok külfet oldu her yönden belki 1 ayda 16 kez görüşmüşüzdür ama bir kez bile bir şey alıp geldiğini görmedim zaten sevişirken bile öpüsüyor yani yaptığı bir şeyde yok ekstra sadece sürtünmeden ibaret onda da tatmin olduğunda duşa giriyoruz sonra bitiyor gidiyorHem karnını hem ç.künü doyuran bir kadın daha nerde bulacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?