Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla gına geldi bacım ya. Hala da anlamadıysan Pes yani

Ekleri petifürleri bi kenara koyarsak, içine girmiyor mu sürtünme ne!?

Engeli bas ,suratina bakma, kapiya gelirse acma ,tum iletisim yollarini kes isyerinde karsina cikacak suratina bakma cunku yok oyle biri ... kendime soyledimlerle vs olmaz bunlari yap seni arayan kalbi degil ürolojik bölgesi ...sevdali kizlardan degilsin bu kafadan cik kuzum suan sevdigi kadin gelse bu yazdiklarimin aynisini sana yapar emin ol ...acima

Evet aslında başta böyle değildi bende anlam veremeden kendimi onu takarken buldum bana kattığı hiç bir şeyde yok aslında

Bana diyorki deneyelim diyorum seninle ama üzülürüz diyor. Sende istemiyorsun diyor . Ya bilmiyorum bende anlam veremiyorum

Yok benden dolayı istemediğimden dolayı yapmadı zaten öyle aşırı düşkün bir insan değil sadece dün geldi öpüştük o kadar mesela
Uyuyup sabaha kadar sende durdugu oluyor mu? Sevismeyecegim insanla öpüşmem ben bosa enerji israfi :) acaba ufak da olsa bisiler hissedio mu ki dicem umutlanirsin diye korkuorum. Ama adam cok leş biri ya seni hic umursamio baskasindan bahsetmek nedir.

Güzel kelimeleri şunlardır mesela prensesim çok güzelsin gibi ortak olarak film izledik bir kez ya nasıl anlatsam mutlu gibiyiz ama sevmeden onun aklında unutamadığı kız var beş sene olmuş kapanmamış yarası çok saçma değil mi ya

Fuckbuddylige karsi degilim ama bu iliski size kulfet. Bari pasta almayin ic camasiri filan. Bir de sizi tatmin etsin bari. Ama malzeme musait degil adam tam bir hoduk. Yani siz Noel Baba misiniz? Sizin icin bir sey yapmayan adami mutlu etmeye calisiyorsunuz? Pasta aliyorsunuz gozune guzel goruneyim diye ic camasiri aliyorsunuz? Noel baba iseniz de dunyada sevindirilmeyi hak eden ne cok insan var, gidin onlari sevindirin ayol

Bak bu adam sizinle iliski icine girdi diyelim. Biz sevgili olduk dedi cumle aleme de. Hayalinizdeki gibi bir iliski OL-MA-YA-CAK. Vallahi o kadar eminim ki konu sahibi. Ancak adi degismis olacak. Cinsel hayatiniz degismeyecek. Yine sadece o tatmin olacak. Cunku belli ki bencil biri. Bir kurus harcama yapmayacak. Cunku belli ki cimri biri. Sizin evinize arabaniza cokecek. Cunku belli ki adam kullanmayi seven biri. Kendisi belki gozu disarda olacak. Cunku belli ki beraber oldugu kadinin duygularini onemsemeyen biri. Ama sizi kiskanacak. Cunku belli ki simarik ve bencil.

Arada ay seninle cok mutluyum ay beni ozlemez misin hic diyecek. Bu laflarindan diyeceksiniz ki acaba beni seviyor mu.

Bakin sevgili olsaniz da bu boyle devam eder. Evlenseniz de bu boyle devam eder. Evlendigi kadina ailesinin hizmetini gordurecek erkek modeli.

Biz burda F*** buddylige karsi degiliz. Bize ne yani, isteyen istedigi ile yatsin. Siz bu adami kendinizden ustun goruyorsunuz sorun orda. Sizden ne ustunlugu var ya?

Size deger veren, jestler yapan, gelirken en sevdiginiz yiyecekleri alan, sevistikten sonra "askim senin icin de guzel miydi?" diye soran, butun gece sarilip uykusunun arasinda sizi open biriyle sevgili olun.

Sevgili olmayacagim fuckbuddy olacagim derseniz de: en azindan yatakta sizi de dusunen, gelirken nezaketen bir tatli bir icki alan, sizinle seks konusunda acik acik konusup nelerden hoslandiginizi ogrenmeye calisan, arada fiziginize iltifat eden, ve size senin psikolojik problemlerin var gibi hadsiz hadsiz laflar etmeyen, dizinize yatip salak salak eski sevgilisini anlatmayan, hadsizce baska erkeklerden sizi kiskaniyor ayaklari cekmeyen, saygili bir pic bulun.

Diyeceklerim bu kadar.

Sizin normal olduğunuzu düşünmüyorum ben. En ufak ilgi için her şeyi yapıyorsunuz. O yüzden de hiçbir ilişkinizde değer görmeyeceksiniz bu gidişle. Elelalemin sümüklü çocuğunun gönlünü eylicem diye pasta börek don mon alacağınıza kendinizi tedavi ettirin. Adam kandırmıyo bile sizi, sevmediğini kör sağır dilsiz anlar. Siz hala daha hoşlanmaz mı sevmez mi. Sevmez hollywoodun romantik komedisi değil bu adam seviştiği kadına sonradan aşık olsun. Aklınızı başınıza alın.

Ne is yapiyorsunuz bilmiyorum ama şehir değişikliği yapacağınız bir is ise sehrinizi değiştirin. Tertemiz birini bulup guzel bir sayfa acin bu koca herifin degil kendi çocuğunuzun nazina oynayın. ...
Yok öyle sans diyorsanız iradenizi kullanıp tekmeyi atacaksınız, iki üç gün ağlarsınız gecer bedenini bu koca bebege verme senin bedenin sana ait . Acıyarak acınacak hale düşeceksiniz, o zaman bu herif seni poh pohlayacak mi.
Ye iç gez sen sana yetersin boyle pislik heriflere pirim vermeyin lütfen. Bosuna heves yapıyorsun başkasını bulup o sana tekme atacak .

İki kere kaldı bende. Dün ona sordum dedim yanımdan neden kalkıp gidiyorsun geçenin üçünde ben uyuyamıyorum seni de uyutmuyorum diyor yanımdan kalkıp içeri gidiyor sonra .. öpüyor sarılıyor öyle tek amacı rahatlamak değil oturuyor kahve içiyor muhabbet ediyoruz

İş neden senin istediğin gibi gitmiyor biliyor musun?çünkü her işin bir yolu yordamı vardır...sen bu yoldan saparsan saçma sapan şeyler yaşarsın...önce arkadaş olunur..sonra küçük flörtleşmeler olur..bir davet yapılır..hoşlandığını söylersin falan. ..süreç böyle işler...siz doğrudan yatmışsınız. ..buda sizi değersiz yapmış

Sana tabikide değer veriyor ihtiyaçlarini gideriyorsun

Saçma değil. Adamın amacı belli kusura bakma. Senı sevdiği için yanında değil bu bilmem kaçıncı milyonuncu yorum. Kendı ihtiyaçlarını karşılamak, vakıt harcamak, bedavadan ev bulmuş kendısıne yemek hazırlayan ne derse tamam diyip kucak acan birini bulmuş gider mi ya tabıkı üzülür üzülmezmi. Kendıne gel kendini kullandırma artık ya bi ınsan kendıne neden ısrarla bu kötülüğü yapar hıc mi kadınlık gururun yok senin. Bırak kadınlığı insan olarak hıc mı kendine saygın yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…