Hoşlandığım adamın dizimde yatarken başkasına olan aşkını dinledim:( Bu adam ne yapmaya çalışıyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ya ben napıyorum oofff beynim ya nasıl bu kadar saygısızca davranabiliyprım
Senin elinde bu
Al karşına konuş
Benim evimi otel gibi kullanamazsın benimde bir hayatım var lütfen artık görüşmeyelim dersin
Benim istediğim ilişki türü bu değil
Bu kadar basit

Valla acı ama gerçek ... yazdıkların öyle üzdü ki ama gerçek işte bunu bile bile devam ettirdim ama bir sonu olacak olmalı

Çok güzel yazmışsınız peki seven değer veren bir insan olsaydı bana nasıl davranırdı peki

Bunları yaptın diye seni sevmeyecek işte, kahrını çekiyorsun diye seni sevmeyecek. O sana ağlayarak anlattığı kız kahrını çekmiyordu, kahır çektiriyordu. İşin sırrı burda bak.

Çok güzel yazmışsınız peki seven değer veren bir insan olsaydı bana nasıl davranırdı peki
Değer verdiğini bence anlayamazsınız.duyguları anlayabilmemiz için önce kendimize yöneltebiliyor olmamamız gerek.yani kendinizi sevmeyi,değer vermeyi öğrenirseniz seveni değer vereni anlayabilirsiniz.herkesi ve herşeyi bi kenara koyup kendinize dönün.ha şunu da söyleyeyim artık insanlar oscarlık oyunculuk sergiliyorlar çıkarları için o yüzden bi daha biriyle tanışırsanız ilk 3 ay yükselmemeye özel gayret ederek sizi kullanmasına izin vermeyerek sadece karşınızdakini gözlemleyin

Adam sandığımdan da çapsızmış.. kk'nın bazı bakire ergenleri gibi sürtünüp evine gidiyor hala ilgi duyuyor diyorsun hertarafı ilgi duysa kaç yazar ki bu adamın ?

Bunun adı bambaşka bişey olmuş. Sizi sevse saygısı olsa o şekilde konuşmaz bence. Bence zamanınızı boşa harcıyosunuz

Konularınıza bir baktım da çok hızlı yaşıyorsunuz herşeyi bir sakin olun ya. Ve bu adamıda bırakın gitsin. Kendinize erkeklerden başka ilgilenecek bir alan bulun artık lütfen.

Bu arada adamın eski sevgilisini de sevdiğini hiç sanmıyorum. egosunu sarsmıştır kız.karşısındaki insana özellikle bedensel paylaşım yaptığın bi insanla böyle eski sevgilinin anlatılmayacağını herkes bilir.bunun için çok çok düzgün biri olmanıza gerek yok ya da sevmenize hoşlamanıza.adam aynı zamanda bunları anlatıp egosunu tatmin ediyor.size çok hırpani davranıyor.çok üzülüyorum kadınlara ya.lütfen kendinize bunu reva görmeyin.

Siz aşık değilsiniz siz sevmiyorsunuz siz sadece boşluktasınız. Yalnızlıktan sıkılmışsınız sizinle olacak sevgi gösterecek birini arıyorsunuz. Muhtemelen yatma sebebiniz de zihninizde yakınlık hissetme arzusu. Ama inanın çok pişman olacaksınız hatta bir gün sevgili yapmış bir şekilde evinize gelecek siz mesajlarını görüp daha da üzüleceksiniz. O yüzden açık açık görüşmek istemediğinizi belirtin muhtemelen zaten 1-2 aya tutuşup tekrar görüşmek isteyecektir o zaman da kendinize saygınız adına görüşmeyin. Sizi sevgili olmaya sevmeye değer görmeyen bir adam olduğunu unutmayın. Sevmek isteyen adam her şeyi göze alır. Böyle korkak iğrenç olmaz.

Şu gurbet el draması yapanlara ifrit oluyorum
2 yan şehre taşınınca hemen dramaya bağlamayın yahu. Çıkmayın o zaman mahallenizden
Kaç konuda okudum gurbetteyim gurbetteyim diye
Gına geldi artık

Siz de gurbetteyim diye sevişin fuckbuddynizle
Ne alakaysa
Ne marjinal bir hayat yaşıyorsunuz

adamın ne yapmaya çalıştığını hatta pardon ne yaptığını tek kelimeyle yazacağım; sizi kullanıyor

Şoyle de soyledi mi"sen cok iyi birisin senin gibi birini uzmek istemiyorum.sana kiyamiyorum ben pisligin tekiyim degisemem.zamaninda aşık oldum canim cok yandi artik kimseyi sevemem" dedi mi.ya sene 2021 bizim salak erkekler bu yalandan asla vazgecmiyor ve kizlarimizda yiyor.adam sizi fuckbudy yapmis sizde dizimde agladi diyosunuz

Neden kendine bu kötülüğü yapiyorsun?
Sevilmiyorsun, değer görmüyorsun,adamın tek amacı var seni kullanmak, ilerde pişman olacağın şeyler yapiyorsun. Kendine gel lütfen bu kadar yorum yapan insan haksız olamaz değil mi? Bu kadar kötü bir konuma düşeceğine ömür boyu yalnız kal daha iyi ama bu adamdan uzak dur lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…