- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Senin elinde buGerçekten ya ben napıyorum oofff beynim ya nasıl bu kadar saygısızca davranabiliyprım
Valla acı ama gerçek ... yazdıkların öyle üzdü ki ama gerçek işte bunu bile bile devam ettirdim ama bir sonu olacak olmalıBen gerçekten sizin konularınızdan çok sıkıldım. Aynı adam hakkında açmadıysanız 3 konu açtınız. Mağdem iradeniz, gururunuz yok ne demeye tavsiye istiyorsunuz? Adam eli boş geldi, adam göğsümün altını öpmedi, adam eski sevgilisini anlattı? Neticede adam seni umursamıyor? Sen onun için rahatlamaya yaradığı et parçasısın. Bu kadar.
Buradaki pek çok kadın yalnızlık hissetmiştir, karşılık göremediği erkeklere aşık olmuştur ama hiçbirimiz bize değer vermeyen adamlarla yatıp kalkmadık. Allah seni insan yaratmış, hayvanlardan farklı olarak beyin vermiş Düşünme, muhakeme yeteneği ihsan etmiş. Onları kullanmayı dene. Yoksa hayvanlarda gidiyor kimin kokusunu severse çiftlesiyor.
Film Eşkiya
Çok güzel yazmışsınız peki seven değer veren bir insan olsaydı bana nasıl davranırdı pekiLaflara değil davranışlara bakmanız lazım. Adamı geçiyorum.bundan gizli bi haz alıyosunuz bunun farkına varın.adam sizi sevmiyor.sevmeyebilir ama insan olarak da ne değer veriyor ne saygı duyuyor.size eşya muamelesi yapıyor.sex shoplarda ki oyuncaktan farklı görmüyor sizi. Siz de böylelikle kendi değersizliğinizi,sevilmezliğinizi ,varoluşsal utancınızı kendi içinizde onaylamış oluyosunuz böylelikle.halbuki asla böyle değil.kendimize nasıl değer vermeye başlarız biliyo musunuz, en öncelikle bize değer vermeyenlerden uzaklaşarak.söylemesi kolay bunu biliyorum ama adamın kafasından çıkın şöyle diyo böyle diyo vs vs .kendinize dönün gücünüzü toplayın kesin ve net olarak kesin iletişimi.siz çok değerlisiniz kimsenin sevgi kırıntılarına boyun eğmek zorunda değilsiniz.yapabilirsiniz bunu sadece kendinize dönün yeterli.
Bunları yaptın diye seni sevmeyecek işte, kahrını çekiyorsun diye seni sevmeyecek. O sana ağlayarak anlattığı kız kahrını çekmiyordu, kahır çektiriyordu. İşin sırrı burda bak.Bulamaz bakın size anlatayım ilk görüşmelerde hesabı bir kaç kez ödedi sonra o lovabaya gittiğinde ben ödedim hesabı .. sonra zaten evde görüşmeye başladık ben sürekli pastalar ekler aldım çünkü evde fırınım olmadığı için bu bana bir milyara geldi iç çamaşırlar felan da var bunun içinde hatta .. çok külfet oldu her yönden belki 1 ayda 16 kez görüşmüşüzdür ama bir kez bile bir şey alıp geldiğini görmedim zaten sevişirken bile öpüsüyor yani yaptığı bir şeyde yok ekstra sadece sürtünmeden ibaret onda da tatmin olduğunda duşa giriyoruz sonra bitiyor gidiyor
Alenen bağıyor gözüne sokuyor. Erkek olmadan da yaşanıyor emin ol.Bu bariz belli değil mi ben niye saf gibi bana ilgi duyduğunu düşünüyorum
Değer verdiğini bence anlayamazsınız.duyguları anlayabilmemiz için önce kendimize yöneltebiliyor olmamamız gerek.yani kendinizi sevmeyi,değer vermeyi öğrenirseniz seveni değer vereni anlayabilirsiniz.herkesi ve herşeyi bi kenara koyup kendinize dönün.ha şunu da söyleyeyim artık insanlar oscarlık oyunculuk sergiliyorlar çıkarları için o yüzden bi daha biriyle tanışırsanız ilk 3 ay yükselmemeye özel gayret ederek sizi kullanmasına izin vermeyerek sadece karşınızdakini gözlemleyinÇok güzel yazmışsınız peki seven değer veren bir insan olsaydı bana nasıl davranırdı peki
Adam sandığımdan da çapsızmış.. kk'nın bazı bakire ergenleri gibi sürtünüp evine gidiyor hala ilgi duyuyor diyorsunBulamaz bakın size anlatayım ilk görüşmelerde hesabı bir kaç kez ödedi sonra o lovabaya gittiğinde ben ödedim hesabı .. sonra zaten evde görüşmeye başladık ben sürekli pastalar ekler aldım çünkü evde fırınım olmadığı için bu bana bir milyara geldi iç çamaşırlar felan da var bunun içinde hatta .. çok külfet oldu her yönden belki 1 ayda 16 kez görüşmüşüzdür ama bir kez bile bir şey alıp geldiğini görmedim zaten sevişirken bile öpüsüyor yani yaptığı bir şeyde yok ekstra sadece sürtünmeden ibaret onda da tatmin olduğunda duşa giriyoruz sonra bitiyor gidiyor
Bunun adı bambaşka bişey olmuş. Sizi sevse saygısı olsa o şekilde konuşmaz bence. Bence zamanınızı boşa harcıyosunuzİşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
Kısmetinide kapatiyorsun .. internetten olsa bir uzmanla gorussen bu konuyu iyi olurduKesinlikle öyle oldu o kadar özlüyorum ki onu ah diyorum bunlar nasıl insanlar
Siz aşık değilsiniz siz sevmiyorsunuz siz sadece boşluktasınız. Yalnızlıktan sıkılmışsınız sizinle olacak sevgi gösterecek birini arıyorsunuz. Muhtemelen yatma sebebiniz de zihninizde yakınlık hissetme arzusu. Ama inanın çok pişman olacaksınız hatta bir gün sevgili yapmış bir şekilde evinize gelecek siz mesajlarını görüp daha da üzüleceksiniz. O yüzden açık açık görüşmek istemediğinizi belirtin muhtemelen zaten 1-2 aya tutuşup tekrar görüşmek isteyecektir o zaman da kendinize saygınız adına görüşmeyin. Sizi sevgili olmaya sevmeye değer görmeyen bir adam olduğunu unutmayın. Sevmek isteyen adam her şeyi göze alır. Böyle korkak iğrenç olmaz.Bugün mesela dışarıya çıkmak için teklif etmişti ancak watsapta bile takılmıyorum sırf yazmasın dışarı çıkmamak için .. inanın tüm samimiyetim ile söylüyorum bu bendeki aşk olmaz dimi ben seviyor olamam dimi
adamın ne yapmaya çalıştığını hatta pardon ne yaptığını tek kelimeyle yazacağım; sizi kullanıyorİşyerinden bu adam ile aralıklarla evde görüştüğümü söylemiştim. Hatta bana önceki konularımda da ilişkini acilen kes dediniz. Bugün denedim. Ama neden olmuyor . Ona da söyledim dedim bu şekilde olmaya devam edecekse (eve gelip birlikte olma şeklinde) pskilojık olarak çok etkileniyorum. Ben böyle biri değilim dedim. Sonra dışarıda bunları konuştuktan sonra eve geldik sadece dizime yattı anlatmaya başladı . Eski kız arkadaşını 5 sene öncekini anlattı unutamadığını onu çok sevdiğini neden onu bıraktığını neden olmadı deyip durdu. Arkadan şarkı çaldıkça çok ağladım dedi bu şarkılarda. Bir erkek karşısındakinden hoşlansa bunları anlatabilir miydi ? Bu adamdan nasıl uzaklaşacağım nasıl durduracağım kendimi . Soruyor bana seninle sevgili olsak ikimizde üzülürüz diyor .. yani bilmiyorum adam ne yapmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?