Hoşlandığım bey kardeşim dedi 🤦🏼‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798

Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yere 🙄 ciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlar 🤦🏼‍♀️feci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.

Burada konuyu detaylıca belirtmiştim kızlar bir kaç defa sosyal medya üzerinden iletişime geçtik. En son konuşmamızda yaş konusu açıldı. Kendisi benden 2 yaş büyük. Benim yaşımı sordu bende söyledim. Aaa kardeşimle yaşıtmışsın dedi bende güldüm ne güzel aranızda fazla yaş farkı yokmuş dedim. Evet sende benim kardeşimsin dedi. Durduk yere 🙄 ciddi mana da şok oldum. Bende teşekkür ederim ama benim kardeşim bana yetiyor fazlasına ihtiyacım yok . Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim. Oda problem yok yazmış.
Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlar 🤦🏼‍♀️
Diğer konunuza da yazacaktım olmaz bu iş diye ama o kadar hevesliydiniz ki yaşasın görsün dedim.

Adam ilginizi farkedip set çekmiş. Olmayacağını anla ümitlenme diye kardeş muhabbetine girmiş.

Bariz bariz hoşlandığım bey bana kardeş ayağı çekti kızlar 🤦🏼‍♀️feci bozuldum. Bu arada kendisi garip bir adam ekleyen kız dünya güzeli de olsa takip etmiyor muhtemelen sadece tanıdıkları ile takipleşiyor.
Bozuldugunuzu belli etmissiniz eminim daha öncede hoslandiginizi belli ettiniz ve beyfendi kibar bi sekilde bosuna ümitlenmeyin demis

Beyefendi gibi kırmadan dökmeden olmayacağını söylemiş, senin hislerini anlamış ve onda karşılığı olmadığı için kibarca kapatmış konuyu.

Sana öyle geliyor da karşı taraf bunu kabak gibi anlıyor işte :KK70:

Bence de ilginizi anlamış. Durup dururken söylemesi anlamsız olurdu.

Hatta sonrasında verdiğiniz cevap bile ilginizi belli ediyor.

Geçmiş olsun, olmaz bu iş 😅 ayrıca belli etmedim demişsiniz ama kardeşim gibisin deyince verdiğiniz tepki bile ortaya koymuş gibi
Ya tanımadığım biri tanımak istediğim bir adam kardeşimsin diyince direkt zaten ne münasebet dedim 🤦🏼‍♀️ Belki tanısam hoşlanmayacağım benim de tanıdıkça kardeşim gibi görebileceğim biri olabilirdi ama hiç tanımadığın birine de kardeşim demek bilemiyorum.
Gram belli etmedim çocukla muhabbetim daha yoktu doğru düzgün o selam verdikçe ancak

“Böyle düşünmene sebep olacak bir yanlış anlaşılma olmasın olmamalı çünkü dedim”
Şu sözünüzle zaten ilginizi baya dile getirmişsiniz . Kardeş deme lazım olur’un bir değişik versiyonu gibi olmuş sanki 😌
Yanlış anlama dedim işte

Ya tanımadığım biri tanımak istediğim bir adam kardeşimsin diyince direkt zaten ne münasebet dedim 🤦🏼‍♀️ Belki tanısam hoşlanmayacağım benim de tanıdıkça kardeşim gibi görebileceğim biri olabilirdi ama hiç tanımadığın birine de kardeşim demek bilemiyorum.
Gram belli etmedim çocukla muhabbetim daha yoktu doğru düzgün o selam verdikçe ancak
Hoşlandığım bey diyecek kadar münasebetiniz olmuş demek ki. Tanımadan ne ara hoşlandınız. Demek ki bir etkileşim var ortada, karşıdaki de ağır salak değilse, bakışınızdan, mimiklerinizden, el kol hareketinizden yeterli çıkarımı yapar zaten. Baktı bu kız bana yürüyecek gibi duruyor dedi, yürümeden konuyu kesip attı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X