- 1 Şubat 2025
- 121
- 69
- 13
- Konu Sahibi yingyang92
Patronum falan değil. Bosuna eski konulara gitmeyin. İs yerinden de degil. Daha once ekmisti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şunun ensesine şimdi şabııılağıı gecirmelik değil mi yaE yani boyle önünü ardını bilmeden ne soylesek havada kalir. Seviyorsaniz gidin konusun bari ne diyeyim.
Eee kim ama merak ettik şimdiPatronum falan değil. Bosuna eski konulara gitmeyin. İs yerinden de degil. Daha once ekmisti.
Bir daha ekilmek için şans topunu çeviriniz.Patronum falan değil. Bosuna eski konulara gitmeyin. İs yerinden de degil. Daha once ekmisti.
Sizi daha once eken adam mantiken istemiyordur. Simdi ne degisti ki adam istiyor olsun?Hoslaniyorum iste. Onun da benden hoslandigini hissediyorum ama istemiyorum, sevgilim var deme ihtimali de var. Böyle durumda kendimi kucuk dusurur muyum, bilmiyorum. Stalk yaptim. Sevgilisi yok gibi ama artik kimseye guven olmuyor.
Daha once ekmisti.
Her hoşunuza giden adama yürüyecekseniz işiniz zor. En son patrona ölüp bitiyodunuz.Hoslaniyorum iste. Onun da benden hoslandigini hissediyorum ama istemiyorum, sevgilim var deme ihtimali de var. Böyle durumda kendimi kucuk dusurur muyum, bilmiyorum. Stalk yaptim. Sevgilisi yok gibi ama artik kimseye guven olmuyor.
Onun hoşlandığını nasıl anladınız ya da hissettiniz? Sizi daha önce ekmiş , bence hoşlanıyor olsaydıHoslaniyorum iste. Onun da benden hoslandigini hissediyorum ama istemiyorum, sevgilim var deme ihtimali de var. Böyle durumda kendimi kucuk dusurur muyum, bilmiyorum. Stalk yaptim. Sevgilisi yok gibi ama artik kimseye guven olmuyor.
Ben olsam söylerdim ya. Eskisi gibi değilim duygularımı saklamaktansa söymek daha iyi geliyor. Umarım pişman olmazsınızPatronum falan değil. Bosuna eski konulara gitmeyin. İs yerinden de degil. Daha once ekmisti.