Hoslandigim biri var, goruselim desem mi?

Hoslaniyorum iste. Onun da benden hoslandigini hissediyorum ama istemiyorum, sevgilim var deme ihtimali de var. Böyle durumda kendimi kucuk dusurur muyum, bilmiyorum. Stalk yaptim. Sevgilisi yok gibi ama artik kimseye guven olmuyor.

Hoslaniyorum iste. Onun da benden hoslandigini hissediyorum ama istemiyorum, sevgilim var deme ihtimali de var. Böyle durumda kendimi kucuk dusurur muyum, bilmiyorum. Stalk yaptim. Sevgilisi yok gibi ama artik kimseye guven olmuyor.
Sizi daha once eken adam mantiken istemiyordur. Simdi ne degisti ki adam istiyor olsun?

Her hoşunuza giden adama yürüyecekseniz işiniz zor. En son patrona ölüp bitiyodunuz.

Onun hoşlandığını nasıl anladınız ya da hissettiniz? Sizi daha önce ekmiş , bence hoşlanıyor olsaydı
" kusura bakma o gün yoğundum, bunu telafi etmek istiyorum müsait zamanda görüşelim mi?" demesi gerekirdi. Erkek milleti konuşmak istediği zaman türlü türlü bahane bulabilir.

Back
X