- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
46 kıloya gıdı mıKızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
Daha dogrusu ben yapıyodum o da izliyodu
Kafamı biraz fazla eğmişim, normalde de zaten pelikan gibi olan gıdım iyice sarkmış
Durup dedi ki “spora falan mı gitsen”
Nerden çıktı dedim “kendine dikkat et bence biraz gıdın çıkmış”dedi
O kadar utandım ki
Ama haklı yanigerçekten gıdım var ve 46 kilo falanım zayıfım yani. Çok da düzgün beslenirim. Bilmiyorum neden var.
nasıl kurtulurum ben bundan aşırı takıldım yardım edin lütfen.......yüz yogası falan yapıp sonuç alan var mı
sana bugun gıdın var diyen farzet evlendin ne der biliyomusun gögsün söyleymis seyin böyleymis diye kendine bosuna kusur bulma insan asık oldugu zaman kusur görmüyo zaten bence o cocugu salla bende gıdı var sendede kibir yalla tazzik de sallaKızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
Daha dogrusu ben yapıyodum o da izliyodu
Kafamı biraz fazla eğmişim, normalde de zaten pelikan gibi olan gıdım iyice sarkmış
Durup dedi ki “spora falan mı gitsen”
Nerden çıktı dedim “kendine dikkat et bence biraz gıdın çıkmış”dedi
O kadar utandım ki
Ama haklı yanigerçekten gıdım var ve 46 kilo falanım zayıfım yani. Çok da düzgün beslenirim. Bilmiyorum neden var.
nasıl kurtulurum ben bundan aşırı takıldım yardım edin lütfen.......yüz yogası falan yapıp sonuç alan var mı
gıdınızı aldırın ozamanKızlar ben zaten O söylemeden önce de rahatsızdım. Ve bunu söylediği an ondan buz kestim zaten. Çocukla alakalı sorum yok o yüzden ben nasıl çözebilirim bu sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?