Hoslandigim cocugun “Gıdın var” demesi

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
Daha dogrusu ben yapıyodum o da izliyodu
Kafamı biraz fazla eğmişim, normalde de zaten pelikan gibi olan gıdım iyice sarkmış
Durup dedi ki “spora falan mı gitsen”
Nerden çıktı dedim “kendine dikkat et bence biraz gıdın çıkmış”dedi
O kadar utandım ki
Ama haklı yani gerçekten gıdım var ve 46 kilo falanım zayıfım yani. Çok da düzgün beslenirim. Bilmiyorum neden var.
nasıl kurtulurum ben bundan aşırı takıldım yardım edin lütfen.......yüz yogası falan yapıp sonuç alan var mı

46 kıloya gıdı mı
?
kendıne dıkkat et gıdın cıkmıs dıyen adama yemek mı pısırdınız :)
hayatda ogrenecegınız daha coook sey var sızın

sana bugun gıdın var diyen farzet evlendin ne der biliyomusun gögsün söyleymis seyin böyleymis diye kendine bosuna kusur bulma insan asık oldugu zaman kusur görmüyo zaten bence o cocugu salla bende gıdı var sendede kibir yalla tazzik de salla

Ona ne gidiginizdan ??, sagliginizi rahatsiz etmedigi sürece kimsenin kimseye karismamasi gerektigini düsünüyorum.

Kızlar ben zaten O söylemeden önce de rahatsızdım. Ve bunu söylediği an ondan buz kestim zaten. Çocukla alakalı sorum yok o yüzden ben nasıl çözebilirim bu sorunu.

Kızlar ben zaten O söylemeden önce de rahatsızdım. Ve bunu söylediği an ondan buz kestim zaten. Çocukla alakalı sorum yok o yüzden ben nasıl çözebilirim bu sorunu.
gıdınızı aldırın ozaman
gıdın plastık cerraha ve gıdımdan rahatsızım dedıgınızde sıze gerekenı soyleyecektır belkı uzmandan duyarsanız bazı seylerı daha etkılı olur

Çenenize mekik çektirin, töğbest... O kiloya gıdınız varsa, yapınız böyle demek ki. Dert mi? Herkesin Batman gibi kare, kemikli çenesi olmak zorunda mı? Ayrıca bu büyükbaş Yunan heykeli mi? Kusur bulmaya çok hevesliyse, geçsin aynanın karşısına, kendi evrimini tamamlamamış kıllı vücuduna diksin gözünü. Siz de hoşlanacak daha insan birini bulun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…