Hoslandigim cocugun “Gıdın var” demesi

Hindiler gıdılarıyla dişisine kur yaparlar böyle sallaya sallaya hipnoz yapın aşka gelsin
Sanki o çok mu mükemmel sizde onun göbeğine,kassız olmasına vs bişeyini yüzüne vurun madem o gıdı vs dedikçe.

46kiloyla gıdı varsa, bence estetistene gidin

Haklı aslında gıdım var nedir ya?
Haddını bil leylek diyemedin mi, emınım kendısı gılgamıs gibidir.

Of boyle susup haklı aslında diyen hemcinslerime cok kızıyorum ya.
Dıyelım ki haklı, haddi mı peki bunu söylemek.
Burda mevzu haddini bilmemesi sizinde bildırmemenız

Bildiğin hanzo yani.
Söylenme şekli var, söylenme şekli var. Kaldı ki bir kadının hiçbir şekilde duymak istemediği kelimeler bunlar ‘kilo mu aldın?’ ‘Gıdın mı çıkmış?’ Vs... bide bunu spora mı gitsen? Diye imalarla söylemesi... basitçe.
Sen hoşlanıyorsun ama o senden hoşlanıyor mu bilemedim. Gerçi hoş neyinden hoşlanıyorsunuz böyle insanların onu da anlamam ☺

"Gıdı ile sporun ne alakası var? Tek fazlalığım gıdım o da tamamen biyolojik bir durum, ki 46 kilo olmama rağmen var. Yürüyüş bandında gıdımla mı yürüyorum ya sa danbılları gıdımla filan kaldırmam lazım herhalde, ilahiiii... Hiç güleceğim yoktu ne şapşalsın" diye alaya alamadın mı yahu?

Bırak o beyinsizi.

Hemen estetiğe yönlendirmek ne kadar doğru birşey? Bilemedim.
Kilosu zaten yok demekki estetik bir sorun sadece veya çene kaynaklı bir problem var.kafasına taktığı için çaresi var mı konuşsun bir doktorla neler yapılabilir kafasına yatmazsa yaptırmaz zaten hepimizin kusurları var onlarla yaşarız veya bir çaresi var mı diye araştırırız gayet normalKendisi kafaya takmasaydı zaten kimin ne dediği önemli olmazdı.

Ay oyle mi ben de sana bisey demek istiyordum diyemiyordum konuyu actigin iyi oldu senin de saclarinin onu acilmis cok gec kalmadan ektirsen mi deseydin... Nasilsa erkek garanti dokulmeye baslamistir.

Onun önceden gelen bir kuyruk acısı vardır. Kesin önceki kız arkadaşları tarafından beğenilmemiştir aynı şeyi size yaparak egosunu okşuyor güya. Kimse için kendinizi değiştirmeyin. Hoşlantınız da geçsin bu laftan sonra

Yani sende bu lafın üstüne çözüm arayışına girdin bana diycek eşim bu uslupla ayakkabımı çıkarır ağzının ortasına vururdum kendinize değer verin biri için değişmeyin

Google a gıdı egzersizi yaz sonuç alırsın. Bi ara yapmıştım fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…