- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Papatya129
-
46kiloyla gıdı varsa, bence estetistene gidinKızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
Daha dogrusu ben yapıyodum o da izliyodu
Kafamı biraz fazla eğmişim, normalde de zaten pelikan gibi olan gıdım iyice sarkmış
Durup dedi ki “spora falan mı gitsen”
Nerden çıktı dedim “kendine dikkat et bence biraz gıdın çıkmış”dedi
O kadar utandım ki
Ama haklı yanigerçekten gıdım var ve 46 kilo falanım zayıfım yani. Çok da düzgün beslenirim. Bilmiyorum neden var.
nasıl kurtulurum ben bundan aşırı takıldım yardım edin lütfen.......yüz yogası falan yapıp sonuç alan var mı
Hemen estetiğe yönlendirmek ne kadar doğru birşey? Bilemedim.estetik yaptırman lazım demekki veya çenende problem olabilir.
Kilosu zaten yok demekki estetik bir sorun sadece veya çene kaynaklı bir problem var.kafasına taktığı için çaresi var mı konuşsun bir doktorla neler yapılabilir kafasına yatmazsa yaptırmaz zaten hepimizin kusurları var onlarla yaşarız veya bir çaresi var mı diye araştırırız gayet normalHemen estetiğe yönlendirmek ne kadar doğru birşey? Bilemedim.
Ay oyle mi ben de sana bisey demek istiyordum diyemiyordum konuyu actigin iyi oldu senin de saclarinin onu acilmis cok gec kalmadan ektirsen mi deseydin... Nasilsa erkek garanti dokulmeye baslamistir.Kızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
Kafamı biraz fazla eğmişim, normalde de zaten pelikan gibi olan gıdım iyice sarkmış
O kadar utandım ki
Ama haklı yanigerçekten gıdım var ve 46 kilo falanım zayıfım yani. Çok da düzgün beslenirim. Bilmiyorum neden var.
nasıl kurtulurum ben bundan aşırı takıldım yardım edin lütfen.......yüz yogası falan yapıp sonuç alan var mı
Yani sende bu lafın üstüne çözüm arayışına girdin bana diycek eşim bu uslupla ayakkabımı çıkarır ağzının ortasına vururdum kendinize değer verin biri için değişmeyinKızlar hoslandıgım cocukla yemek yapıyoduk
O kadar utandım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?