Hoşlandığım çocukla kampa gideceğiz?

Hiç adı konmamış etmemişse ben buna takılmak derim zaten neyse zaten herşey buna göre şekil almış ki hangi sağlıklı bir erkek bunu kaçırır ki. Ciddi birşey ararsan sonra üzülme yeter ki cinsellikle pek bağlanan varlıklar değiller herkesin medeni kararı birşey diyemem.
Bence sağlıklı bir ilişki olması için önce temel olarak hafif duygusal bağ oluşmalı sevgilim diyebilmeli insan sonra gelismeli bu tür şeyler. Sen birşey yapma o halleder zaten yakınlaşmayı falan dert etme. Jdkddj Şimdiden iyi eğlenceler 🥰

Son düzenleme:
Herhangibir şey yaşadınız mı, eğer öyleyse nasıl oldu?

Bizde de tek çadır vardı ama sevişme yaşanmadı.(zaten müsait degildim) Sadece öpmüştüm ama yine de cok heyecanliydi. 😀 Ben devam ettirmedigim için sevişmeye doğru bir hamle gelmemişti eşimden de.

Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Zaten amaç sevişmek.
Niye dert ettin ki kdkdkd 🙄

İçini açmadan hiçbir sözün sorumluluğu altına girmeden bedavadan gecenin sonu belli biten date ayarlamış. Tamam devam etmezse üzülme sen de keyfine bak orasına bir şey dediğimiz yok ama biraz da o zahmet versin sadece cinsellik için yaklaşıyorsa bile alttan alsın iki güzel söz söylesin hoşlandığını dile getirsin canım. Hoşlandığın çocuk seni kolayca elde ettikten sonra senin kolay biri olduğunu düşünüp bir daha umursamasın mı? Tavra göre bazen tek geceliğin bile ağırlığı olur. Yaşandı bitti bi daha yaşanmaz ama çok kıymetliydi desin en azından. Erkek milleti kök sökmekten anlar. Sen kıyamayıp onun işini kolaylaştırırsın o "aa ne kadar kolay oldu" diye sinsice güler. Ne kadar bedel ödetirsen o kadar kıymetli oluyorsun :KK66:

Kendinize de çadır alsanıza. Belki adam çadırınız var sanıyordur sormaya bile gerek duymamıştır. Aynı çadırda kalmak abes kaçar. Ben normalde rahatımdır bu konularda hatta açtığım konuda bile yeni tanıştığım insanların evine gittim :D ama şöyle bir fark var sizinki direkt cinsellik için gidiyor gibi olmuş tek çadır detayıyla. Belki 2 çadır olsa adam bir şeyler yaşarız der ama emin olamaz, siz istemezseniz kendi çadırınızda uyuma opsiyonunuz olur ve en önemlisi daha şık olur. Öbür türlü neden bilmiyorum pek hoş gelmedi bana. (Sevgili falan değil flört bile olsaydınız okey diyebilirdim ama flört durumu bile yok aranızda bence bu detay çok önemli) arkadaşlıktan direkt hop ortak çadır ı ıh.

Ben kamp yapan insanları da çözemiyorum. Nasıl rahat ediyorsunuz? Güneş gelmiyor mu? Ya da soğuk olmuyor mu? Böcek girmiyor mu? Kamp olayı zaten benlik değil doğru düzgün tanımadığım bir insanla hiç gitmem. Alkol herkeste aynı etkiyi yapmıyor. Benim bir tane erkek arkadaşım gece clupten çıktık. “Geç oldu evime döneceğim” dedim diye arabamın camını yumruklamıştı. Gidemezsin diye. O tarz biriyle izbe bir yerde başbaşa kaldığımı düşünemiyorum.

konunuz çok heyecanlıydı. nasıl geçti :)

Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Sen olaya duygusal bakiosun ama o sadece cinsellik yönünden bakıyor bence eğer senin için kamp bittikten sonra umursamayan erkek moduna geçmesi sıkıntı olmayacaksa git ama yok ben sevgili olmak istiyorum diosan malesef hüsranla karsilasaksin biz sevgili miyiz diye sorunca çok anlam yükleme kdkdkdkdk cevabını alacaksın gibime geliyor

Bende o seni öper zaten kdkkddd🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Adamın niyeti o zaten merak etme .
Sonrasu hüsran olmaz umarım .
Beni aramadı biz şimdi neyiz muhabbetlerine girmezsin

Yeni bir başlık açmıştı kampın devamıyla ilgili. Seks yapmışlar ve kız pek memnun kalmamış, kısa sürmüş.
Bundan sonra neler oldu ben de merak ediyorum.

Benim daha önce böyle pek tecrübem olmadı ve ondan gerçekten çok hoşlanıyorum, bozmak istemiyorum. O yüzden sordum
Istemediğiniz hicbirsey yapmayın.
İçkiyi de amiyane olacak tabir ama lutfen ağzınızla için,kendinizi ne yaptığınızı unutacak kadar içmeyin olur mu?
Abla tavsiyesi olarak dursun burada.

Back
X