- Konu Sahibi tyleelover
Adam çok net ve açıkça niyeti ortada.tercih senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşısı pazar olsun, ne diyeyimAman boşver o kadar yazılmış amaci belli cinsellik diye ertesi gün aramazsa ne yapcan diye umursamam,uzulmem tarzında cevap yazmis konu sahibi arkadas herseye razi kolay gelsin bacim iyi sevismeler.
kdkdkdkTelaş yapma onun niyeti de bu zaten.
Sevişirsiniz o gece.![]()
Herhangibir şey yaşadınız mı, eğer öyleyse nasıl oldu?
Zaten amaç sevişmek.Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Burdan bizim içimiz gıcıklandı soruyor halaTelaş yapma onun niyeti de bu zaten.
Sevişirsiniz o gece.![]()
Sen olaya duygusal bakiosun ama o sadece cinsellik yönünden bakıyor bence eğer senin için kamp bittikten sonra umursamayan erkek moduna geçmesi sıkıntı olmayacaksa git ama yok ben sevgili olmak istiyorum diosan malesef hüsranla karsilasaksin biz sevgili miyiz diye sorunca çok anlam yükleme kdkdkdkdk cevabını alacaksın gibime geliyorÇok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Çok uzun süredir hoşlandığım ve beğendiğim biri var. Ama o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum. Kamp planı yapmıştık. Biraz konuştuk, neresi olsun kimlerle olsun. Sonra o dediki araba bulamıcaz galiba kesin ikimiz gidicez kdkkd dedi. (motoru var) neyse bir süre sonra tekrar konuştuk. Arabalı arkadaşım var, ona sorabilirim dedim. Cevap vermedi. Dedim sen birisi olsun istiyor musun, ona göre çağıracağım. O da istemiyorum kdkdkdk dedi. Bir şekilde hafta sonu için plan yaptık. İkimiz olacağız. Çevrede insanlar da olacak, ıssız olmayacak. İçki de içeceğiz. Şimdi ben ona açılmak ya da en azından ilk hareketi yapmak istiyorum. Öpmek gibi vs. Sizce nasıl bir ortamda nasıl yapabilirim? Tecrübesi olan var mı?
Hadi hayırlı işlerDışarıdan arkadaşız. Haftada belki 2 gün görürüm. Ben 25 o 26 yaşında
Istemediğiniz hicbirsey yapmayın.Benim daha önce böyle pek tecrübem olmadı ve ondan gerçekten çok hoşlanıyorum, bozmak istemiyorum. O yüzden sordum