abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. yok gerçekten öyle. hatta bikaç arkadaşa sordum, onlar da öyle dedi. yüzünde kırışıklık filan yok ama genel olarak yüzü o yaştaymış gibi görünüyor. belki size denk gelmemiştir, ama bana denk geldi ve kendi gözlerimle gördüm.
kendisiyle arkadaşız biz. bana doğumgünümde açıldı. böyle özel bi günde açılmak istemiş, çok hoşuma gitti. kendisiyle bi gün dolaşırken bi bilezik görmüştüm, pahalı bişey değildi ama alamamıştım. onu almış hediye olarak bana. sonra bi gün bana "hayat sana çok güzel şeyler getirecek" demişti. söylediğine göre gözlerim ışıldamış o sözleri duyunca. evet haklıydı, çok mutlu olmuştum o sözü duyunca. işte onu da gitmiş, bileziğin iç tarafına yazdırmış. her zaman beni hatırlatacak bişey olsun istedim dedi verirken.
kendisi de farkında kendisinde olan sorunun. büyük ihtimalle bana hayır diyeceksin belki ama içimde kalmasını istemedim dedi. kendisiyle 1 yıldır tanışıyoruz, çok sohbetimiz oldu aşka, ilişkilere dair. kendisi gerçekten aşka değer veren biri. ilk görüşte aşık olmuş bana. bana dedi ki eğer sevgilim olursan dünya bi yana, sen bi yana olursun benim için dedi. çok uzun zaman sonra ilk kez dizlerim titredi tekrar biliyor musunuz?