hoşlandığım erkek çok yaşlı gösteriyor

_butterfly35_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
33
16
3
merhaba herkese. başlıktan da anlaşılacağı üzere hoşlandığım biri var. kendisi gerçekten çok iyi kalpli, romantik, düşünceli, bana karşı ilgili, sadakata önem veren biri. ama yaşına göre çok yaşlı gösteriyor, 33 yaşında ama 70 yaşında gibi gösteriyor. ben ise 31 yaşındayım. aslında ben de onu istiyorum ama insanların tepkilerinden çekiniyorum biraz. siz olsanız napardınız? yardımlarınız için teşekkür ederim.

İnsanlara göre yaşarsan işin var..
Önemli olan onun yanında kendini nasıl hissediyorsun,ruh eşin mi,tensel uyumunuz var mı? Ve evlenecek kadar duyguların yoğun mu bunları düşün.Sonuçta insanlar konuşurda konuşur...

Eğer insanlara göre yaşayacak olsaydık akıl yerine belirli toplum kuralları verilirdi,ona uyardık. Kısacası saçmalık sevgi iyi niyet önemli,millet her türlü konuşacak bir şey bulur zaten.

abartıyorsun diyen arkadaşlar olmuş. yok gerçekten öyle. hatta bikaç arkadaşa sordum, onlar da öyle dedi. yüzünde kırışıklık filan yok ama genel olarak yüzü o yaştaymış gibi görünüyor. belki size denk gelmemiştir, ama bana denk geldi ve kendi gözlerimle gördüm.
kendisiyle arkadaşız biz. bana doğumgünümde açıldı. böyle özel bi günde açılmak istemiş, çok hoşuma gitti. kendisiyle bi gün dolaşırken bi bilezik görmüştüm, pahalı bişey değildi ama alamamıştım. onu almış hediye olarak bana. sonra bi gün bana "hayat sana çok güzel şeyler getirecek" demişti. söylediğine göre gözlerim ışıldamış o sözleri duyunca. evet haklıydı, çok mutlu olmuştum o sözü duyunca. işte onu da gitmiş, bileziğin iç tarafına yazdırmış. her zaman beni hatırlatacak bişey olsun istedim dedi verirken.
kendisi de farkında kendisinde olan sorunun. büyük ihtimalle bana hayır diyeceksin belki ama içimde kalmasını istemedim dedi. kendisiyle 1 yıldır tanışıyoruz, çok sohbetimiz oldu aşka, ilişkilere dair. kendisi gerçekten aşka değer veren biri. ilk görüşte aşık olmuş bana. bana dedi ki eğer sevgilim olursan dünya bi yana, sen bi yana olursun benim için dedi. çok uzun zaman sonra ilk kez dizlerim titredi tekrar biliyor musunuz?

Hiç hayatında 70 yaşında birini gördün mü acaba :D
33 yaşında birinin 70 yaşında göstermesi için gerçekten bi hastalığı olması lazım(progeria) ki öyle bi hastalığı varsa 33 yaşına kadar da yaşayamazdı. Bu hastaların ömürleri 10-15 yıl oluyor. 40 olsa 50 olsa neyse de 70 çok uç olamaz bence. Ve ayrıca hoşlandığın kişinin dış görüntüsünden utanıyorsan ondan hoşlanmıyorsundur..

Eşim yaşını gösteriyor. Ben de 30 u geçmiş ama hala lise öğrencisi zannedilen biriyim. Yani eşim benden büyük duruyor. Tanıştığımızdan beri hiç sorun etmedim. Hiçbir zaman dış görünüş odaklı olmadım.

Ben erkeğin dış görünüşünü hiç önemsemeyen kadınlardanım. Bence erkeğin dış görünüşünden cok daha önemli şeyler var evlilik düşünüyorsanız özellikle. Uzun vadede dış görünüş size hiçbir şey kazandırmayacak. Kimseyi de umursayıp güzel giden bir şeyi bozmayın.

33 bir erkek için olgunlugun zirvede olduğu gayet ideal bir yaştır.70 bı ayağı çukurda ihtiyarın diye düşündüğümüz yaş degilmi?? Ay bir hoş oldum bence abartiyorsunuz en fazla 50 dir o

Back
X