Hoşlandığım erkekle nasıl tanışabilirim? Yardim ediin! :(

cekirdekcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
1.035
2.133
133
Kızlar merhaba. Ya bana yardım edin biraz lutfen. :(

Ben kursa gidiyorum. Uzun bi sureden sonra birinden etkilendim ya! 2-3 gundur aklimda. :( Gecen gun derse gittim, yeni biri gelmis fark ettim. Cocugun arkasina oturdum. Cok ilgimi cekti. hos biriydi yani, eh iste. Ama ilk defa boyle biraz kalbmin pirpir ettigini hissedince mutlu oldum.

Bi de ben okuz gibiyim yaa. Hic cilvesiz falan. Bakamiyorum da cocuga, kaldi ki nasil bakicam? Bi ara tenefuste can sikintisindan, omzunu durtup hangi bolumde oldugunu mu sorsam dedim hani ama vazgectim. Bi de, kursta herkes kendi havasinda. Erkekler kizlarla muhabbet etmiyor. ben zaten, tek basimayim. 24 yasindayim, gelenlerin cogu evli falan. Konussam direkt dikkat cekerim diye kpnusmadim. kaldi ki sevgilisi var mi bilmiyorum falan...

Offff, aslinda cok gulumseyen biriyim. Hani muhabbet kurabilirim kendime guveniyorum ama cocuk kantine giderken ya da gelirken bile sirasina gecerken bakamiyorum ki?!? Kafami kitaba gomuyorum.

Sizce ne yapabilirim ya? Hicbir sey yapmayayim di mi? :/ Kizlar, bi fikir verin yaa.

Valla evde kalicam haa bu odunlugumdan oturu aslinda giriskenim hani muhabbet kurabilirim diyorum. ama o da cok sacma olur? Hangi universitede okudun falan diye. Milletin dikkatini cekecek, kimseye sormuyorum gidip onumde oturan cocuga sorsam komik olur? Gerci bi kiz var sinifta hep bi cocukla takiliyor arkadaslar ama iste ne biliyiiimm...

Bana akil verin yaaa. :/

Kizlar ya, hepiniz sevgili bulmussunuz etmissiniz insan azcik bana da yardim eder! :(

Hiic yani. Hep entrikali, oyunlu, aldatmacali hikayelere ragbet var. :/

Diğer insanların düşüncelerini boş ver. Hoşlanmışsan sohbet etmek doğal ve normal. Hangi üniversitede okuduğuna dair sohbet açmak zorunda değilsin. "N'aber?" diyerek de sohbete giriş yapabilirsin.

Siniftayken, eğer yine arkasinda oturup durtukleme isteği gelirse, kendini tutma ve durtukle :KK53: önce hafif bi Gülümse, gozlerinin içine kaçamak bir bakış "ya pardon, rahatsız ettim ama bu konuyu anlamadım vs boyle dersler ilgili birşey sor, bu arada ben çekirdekçik diye devam et devamı gelir :)
Eğer bu kişiyle sınıfta veya sınıfa gelmeden karsilasirsan hafif bir tebessüm yine kaçamak bakislar, merhaba nasılsın dee devamı gelsin :KK50:
Öküz değilse onda da olursa bi hoslantilar tamamdır :KK76:
Bu arada hep cilveli işveli derler ama neden yalnızım ben He neden nedennnn o_O

Siniftayken, eğer yine arkasinda oturup durtukleme isteği gelirse, kendini tutma ve durtukle :KK53: önce hafif bi Gülümse, gozlerinin içine kaçamak bir bakış "ya pardon, rahatsız ettim ama bu konuyu anlamadım vs boyle dersler ilgili birşey sor, bu arada ben çekirdekçik diye devam et devamı gelir :)
Eğer bu kişiyle sınıfta veya sınıfa gelmeden karsilasirsan hafif bir tebessüm yine kaçamak bakislar, merhaba nasılsın dee devamı gelsin :KK50:
Öküz değilse onda da olursa bi hoslantilar tamamdır :KK76:
Bu arada hep cilveli işveli derler ama neden yalnızım ben He neden nedennnn o_O

Ya var ya, aslında ben de pozitifim görsen hani sürekli gülümsüyorum. Ama çocuğun sevgilisi varsa falan direkt ofsayt :D Bir de beni beğenmezse falan. Özgüvenim tam gerçi. Sabahın köründe de olsa, full makyaj gidiyorum. Eğer omzunu dürtüp de muhabbet kurarım da çocuk böyle dan gibi davranırsa, moralman çökerim valla. :D Var öyle ayılar da. :(

Ya var ya, aslında ben de pozitifim görsen hani sürekli gülümsüyorum. Ama çocuğun sevgilisi varsa falan direkt ofsayt :D Bir de beni beğenmezse falan. Özgüvenim tam gerçi. Sabahın köründe de olsa, full makyaj gidiyorum. Eğer omzunu dürtüp de muhabbet kurarım da çocuk böyle dan gibi davranırsa, moralman çökerim valla. :D Var öyle ayılar da. :KK43:
Var tabi bi tanesi bizim siniftaydi, aptal diyorum ona ben. Bildiğim kadariyla sevgilisi de yok ama aşırı muhafazakar bir tip :D yani ben baya baya belli ettim, bunda kıpırtı olmyinca boşver merve ya dedim, hoslansa karşılık verirdi, o da yok.. Benimle tek muhabbeti merve bu konu neydi sınavda bu mu cikcak,? Sonunda patladim, git forumdan bak hatırlamıyorum dedim her neyse..
Senin konuma gelince denemeden bilemeyiz, denemek de fayda var :)
Direk acilcak değilsin sen az muhabbet kur, muhabbet biraz ilerleyince belli et birazcık okuz değilse bos değilse olur bu iss :D ama denemeden bilemeyiz, en azından muhabbeti sen başlat derim sora gidişata bakarsın ;)

Var tabi bi tanesi bizim siniftaydi, aptal diyorum ona ben. Bildiğim kadariyla sevgilisi de yok ama aşırı muhafazakar bir tip :D yani ben baya baya belli ettim, bunda kıpırtı olmyinca boşver merve ya dedim, hoslansa karşılık verirdi, o da yok.. Benimle tek muhabbeti merve bu konu neydi sınavda bu mu cikcak,? Sonunda patladim, git forumdan bak hatırlamıyorum dedim her neyse..
Direk acilcak değilsin sen az muhabbet kur, muhabbet biraz ilerleyince belli et birazcık okuz değilse bos değilse olur bu iss :D ama denemeden bilemeyiz, en azından muhabbeti sen başlat derim sora gidişata bakarsın ;)

aaaaa adasiz biz yaa. :D Beni anlatiyorsunz sandim. Ben de merveyim. 2 yildan beri ilk defa biraz kiprasti kalbim ya. O zaman soyle de yapabilirim, onu ggordugumde fala hafif tebessum edebilirim. Gerci burada boyle diyorum ama karsisinda olsam, ya o da gulmezse diye ben de gulmm.

Aslinda hatirliyorum, kurstayken bi defa ilk baslarsa arkamda iki cocuk sesli biraz soru cozuyordu direkt kafami cevirdim dayanamadim. Bunlar da pardon rahatsiz mi ettik dediler bwn de yoo, soeuyu merak ettim dedim gulerek yardim etmeye calistim.

hani beynim hoslanmadigim erkek oldgunu anlasa, eminim konusuru. Ama diger turlu heyecan falan oluyo. Terslenmekten korkuyorum.

Nedi bu mervelerin derdiiiii :D

aaaaa adasiz biz yaa. :D Beni anlatiyorsunz sandim. Ben de merveyim. 2 yildan beri ilk defa biraz kiprasti kalbim ya. O zaman soyle de yapabilirim, onu ggordugumde fala hafif tebessum edebilirim. Gerci burada boyle diyorum ama karsisinda olsam, ya o da gulmezse diye ben de gulmm.

Aslinda hatirliyorum, kurstayken bi defa ilk baslarsa arkamda iki cocuk sesli biraz soru cozuyordu direkt kafami cevirdim dayanamadim. Bunlar da pardon rahatsiz mi ettik dediler bwn de yoo, soeuyu merak ettim dedim gulerek yardim etmeye calistim.

hani beynim hoslanmadigim erkek oldgunu anlasa, eminim konusuru. Ama diger turlu heyecan falan oluyo. Terslenmekten korkuyorum.

Nedi bu mervelerin derdiiiii :D
Sorma yaa nedir derdimiz :D bir de bu sitede merveden bol bisii yok :p
aynen canım ama o heyecan adrenalin bu isin tuzu biberi, diğer turlu çok ruhsuz olmaz mi ;) kararında heyecan iyidir, akışına bırak en azından bi merhaba de bi muhabbet olsun arada sen o sen o derken bisiler olur belkimm ;)

Sorma yaa nedir derdimiz :D bir de bu sitede merveden bol bisii yok :p
aynen canım ama o heyecan adrenalin bu isin tuzu biberi, diğer turlu çok ruhsuz olmaz mi ;) kararında heyecan iyidir, akışına bırak en azından bi merhaba de bi muhabbet olsun arada sen o sen o derken bisiler olur belkimm ;)

Tamam bakalim. 3 gun gorebiliyorum zaten. :/ Bu hafta gidince biraz cabalamaya calisacagim konusmak icin. En azindan bi sekilde bi diyaloga girecegim. Umarim. :D

cekinme konus,bodoslama gir havadan sudan..utandigini farkederse anlar zaten hoslandigini..bi nabiz olc onden..hic yurtdisi deneyimin oldu mu bilmiyorum ama mesela onceden barcelonaya filan gittiysen ordaki stadin buyuklugunden girip tarihinden cikabilirsin..ne biliyim basketboldan ralli`den filan konu acabilirsin..ben cok severim araba yarislarini meselan..hani biraz muhabbete notr olarak girmek daha iyi,sonra sonra ortaya cikar hayatinda biri var mi yok mu.
ben esimi politika konusarak etkilemisim:KK45: zaten bitirdigim bolumde siyaset uzerine..
erkekler konusabilecekleri ,konuyu hemen aska evlilige getirmeyen kadinlarla muhabbeti seviyor.ben bunu bilir bunu soylerim.
5 yillik evliyim iki insanin her konuda konusabilmesi evliligi mutlulugu herseyi etkiliyor.
bol sans:KK55:

Ben de aylardır birinden hoşlanıyordum tanıştım bir şekilde ama olmadı sanki. En son bir soru sordu cevap verdim ama o hala yanıt vermedi. Çok fazla beklentiye girmeden sakin sakin ilerle derim :)

yaşlar kaç peki ?

Ben 24, o da sanirim 24-25 dir. :) Pofff, kizlar var ya kendime bi an oyle cok guveniyorum bi am gaza geliyorum tam boyle ama hemen ters tepki alirim falan rezil olurum diye geri cekiliyorum. :)) Erkek olmak daha kolay sanki.

Aslinda 3-4 gundur aklimda yani. Sinifa yeni gelmis birisi. Soyle de bi sey var bu kpss kursu, yani belki cocuk bu tip seyler dusunmuyor olabilir. Gerci bem de dusunmuyordum sinav falan etkiler diye ama ilk defa uzun sureden sonra boyle heyecanlandim. bakamiyorum yuzune falan, egiyorum kafami. :/

Ben 24, o da sanirim 24-25 dir. :) Pofff, kizlar var ya kendime bi an oyle cok guveniyorum bi am gaza geliyorum tam boyle ama hemen ters tepki alirim falan rezil olurum diye geri cekiliyorum. :)) Erkek olmak daha kolay sanki.

Aslinda 3-4 gundur aklimda yani. Sinifa yeni gelmis birisi. Soyle de bi sey var bu kpss kursu, yani belki cocuk bu tip seyler dusunmuyor olabilir. Gerci bem de dusunmuyordum sinav falan etkiler diye ama ilk defa uzun sureden sonra boyle heyecanlandim. bakamiyorum yuzune falan, egiyorum kafami. :/

böyle giderse derslere de konsatre olamayacaksın gibi. derslerini etkilemey başlarsa bir karar ver. arada not filan iste ya da faceden ekle şurayı anlamadım bana anlatır mısını filan de. sana konu anlatırken çalısırken filan çok telefonla ugrasıyorsa da sorarsın '' sevgilin rahat bırakmıyopr galiba '' diye. ona görede ilerletirsin.sevgilisi varsa bırakırsın yoksa sana kalmış.

tabi bunlar benım fikrim yine en iyisini sen bilirsin ama arkasına otur ya da önüne otur,şu konuyu anlatır mısın bahanesiyle yakınlaşabilirsin.

cekinme konus,bodoslama gir havadan sudan..utandigini farkederse anlar zaten hoslandigini..bi nabiz olc onden..hic yurtdisi deneyimin oldu mu bilmiyorum ama mesela onceden barcelonaya filan gittiysen ordaki stadin buyuklugunden girip tarihinden cikabilirsin..ne biliyim basketboldan ralli`den filan konu acabilirsin..ben cok severim araba yarislarini meselan..hani biraz muhabbete notr olarak girmek daha iyi,sonra sonra ortaya cikar hayatinda biri var mi yok mu.
ben esimi politika konusarak etkilemisim:KK45: zaten bitirdigim bolumde siyaset uzerine..
erkekler konusabilecekleri ,konuyu hemen aska evlilige getirmeyen kadinlarla muhabbeti seviyor.ben bunu bilir bunu soylerim.
5 yillik evliyim iki insanin her konuda konusabilmesi evliligi mutlulugu herseyi etkiliyor.
bol sans:KK55:

Soyle bi sey de var. Daha adini bile bilmiyorum ki. :/ Yani direkt o konulara girersem biraz acayip olabilir. Herkes sohbetime bayilir, erkek arkdaslarim vs. :D Ama su an beni begenip begenmemesi, sevgilisi var mi yok mu bilmemem, bunlar hep bi ozguvenimi dusuruyor.

Oncw bi tenefus falan oldugunda, omzunu durtup selam, sen hangi okuldan mezunsun falan filan desem; o da mesela surdan mezunum dese bana sormasa buna bile icerlerim ben. :D

böyle giderse derslere de konsatre olamayacaksın gibi. derslerini etkilemey başlarsa bir karar ver. arada not filan iste ya da faceden ekle şurayı anlamadım bana anlatır mısını filan de. sana konu anlatırken çalısırken filan çok telefonla ugrasıyorsa da sorarsın '' sevgilin rahat bırakmıyopr galiba '' diye. ona görede ilerletirsin.sevgilisi varsa bırakırsın yoksa sana kalmış.

tabi bunlar benım fikrim yine en iyisini sen bilirsin ama arkasına otur ya da önüne otur,şu konuyu anlatır mısın bahanesiyle yakınlaşabilirsin.

uste ismini falan daha bilmiyorum bile. O zaman ilk etapta adini falan sormaliyim. :) Ders isini soramam cunku yeni geldi o da. :) Not da tutmuyoruz kitaptan anlatiliyo falan. :D O zaman ben bi adim atip konusmaya calisayim calisabilirsem. Yapabilirsem bravo bana. Yaparim yaaa :D İnsallah terslemez. o zaman yerin altina girerim. :( Millet de yanlis anlamaz umarim.

Back
X