Kızlar merhaba. Ya bana yardım edin biraz lutfen.
Ben kursa gidiyorum. Uzun bi sureden sonra birinden etkilendim ya! 2-3 gundur aklimda.

Gecen gun derse gittim, yeni biri gelmis fark ettim. Cocugun arkasina oturdum. Cok ilgimi cekti. hos biriydi yani, eh iste. Ama ilk defa boyle biraz kalbmin pirpir ettigini hissedince mutlu oldum.
Bi de ben okuz gibiyim yaa. Hic cilvesiz falan. Bakamiyorum da cocuga, kaldi ki nasil bakicam? Bi ara tenefuste can sikintisindan, omzunu durtup hangi bolumde oldugunu mu sorsam dedim hani ama vazgectim. Bi de, kursta herkes kendi havasinda. Erkekler kizlarla muhabbet etmiyor. ben zaten, tek basimayim. 24 yasindayim, gelenlerin cogu evli falan. Konussam direkt dikkat cekerim diye kpnusmadim. kaldi ki sevgilisi var mi bilmiyorum falan...
Offff, aslinda cok gulumseyen biriyim. Hani muhabbet kurabilirim kendime guveniyorum ama cocuk kantine giderken ya da gelirken bile sirasina gecerken bakamiyorum ki?!? Kafami kitaba gomuyorum.
Sizce ne yapabilirim ya? Hicbir sey yapmayayim di mi? :/ Kizlar, bi fikir verin yaa.
Valla evde kalicam haa bu odunlugumdan oturu aslinda giriskenim hani muhabbet kurabilirim diyorum. ama o da cok sacma olur? Hangi universitede okudun falan diye. Milletin dikkatini cekecek, kimseye sormuyorum gidip onumde oturan cocuga sorsam komik olur? Gerci bi kiz var sinifta hep bi cocukla takiliyor arkadaslar ama iste ne biliyiiimm...
Bana akil verin yaaa. :/