- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Bence ilgini farketti. Ama o seni istemiyosa önünü kesmek için abla demiş olabilirAslında bu kişiyle aynı yaştayız.Benden 6-7 ay kucuk abla diyor bana.Sinirlerim bozuldu.Neden böyle yapıyor?Tahmini olan var mı ?
E hic bozmadınmı1.5 sene oldu bizim işyerine geleli.İlk geldiği gün tanıştık ettik hoşgeldin falan, o günden beridir abla diyor.
Sizi büyük sanıyor belki. Geç kalmışsınız. İlk dediğinde düzeltmeliydiniz. Deyin ki "Aynı yaştayız abla diyorsun birkaç yaş büyük olsam teyze mi diyeceksin. Hani sorun değilde belirmekte fayda var diye düşündüm."1.5 sene oldu bizim işyerine geleli.İlk geldiği gün tanıştık ettik hoşgeldin falan, o günden beridir abla diyor.
O abla dedikce tansiyonu yükseliyor sinirden ağzımı açamıyorumE hic bozmadınmı
O ne öyle ya pazarcı agzı gibi aynı yastayız farkındamısın derdim ben olsam
Hic bozuldugunu belli etmeden müsait bi günde canısım sen kac yasındaydın ya bende aynı yastayım hani abla hos olmuyo diyiverceksin mecburO abla dedikce tansiyonu yükseliyor sinirden ağzımı açamıyorum
Aslında ilk geldiği günden beri son aylarda daha da şiddetlendi1,5 senedir abla diyor ok...
Siz ne zamandır size ısrarla abla diyen bu abiden hoşlanıyorsunuz?
Size abla dediği halde ??
Aslında ilk geldiği günden beri son aylarda daha da şiddetlendi
Belli etmedim çok fazlaBelli ettiniz mi etkilendiğinizi az çok anlamışsınızdır ?
Tatsızlık çıkmasından endişeniyorumE 25 yaşında kadınsınız size öneriler verilmiş yok tansiyonum çıkıyor yok sinirim bozuluyor ağzımı açamıyorum diyorsunuz azcık özgüvenli olun da verin cevabını.
Abla şunu uzatabilir misin?Tatsızlık çıkmasından endişeniyorum
Belli etmedim çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?