Hoşlandığım kişi bana abla diyor

umit neden olmasin. esimle aramda ay farki var. beni arkadaslariyla abla diye tanistirmisti. kendince duygularini gizlemeye çalışmış. benden küçük oldugu icin bakmam diye düşünmüş. ama ben bana abla desede hissetmistim sende gozlemle bakalim biraz

1.5 sene oldu bizim işyerine geleli.İlk geldiği gün tanıştık ettik hoşgeldin falan, o günden beridir abla diyor.

Ya galiba sizin ona hissettiğiniz duyguları o size karşı hissetmiyor. Klasik saygıyla karışık mesafeli duruş hitabıdır "abla". Yaşıt olup olmamanızla alakası yok. Bazen benden büyük koca koca adamlar bile bana "abla" diye hitap ediyor.

Ne ablasi ya hic bi iş arkadasim bana abla demedi gerci ben hep en kucuktum.digerlerine de dediklerini duymadim niye abla diyoki buyuk mu gosteriyosunuz

bizde lisedeyken erkekler kızlar bir birine kardeşim derdi bir arkadaşım da " kardeş ayağı g.t ayağı" demişti ki haklıymış coğu bir birleriyle ya çıktı yada evlendi ... belli olmaz bu işler ama siz yine de abla dedirtmeyin ... ben birsey hissetmesem bile abla denmesinden hoşlanmam hele ki iş ortamında

Bazi erkekler yasit olsan da hatta kendinsinden kucuk bile olsan guya saygi ifadesi olarak abla diyorlar mesela benim is yerimde de var emekliligi gelmis bazi erkek arkadaslarim bana abla diye hitap eder.

Abla deme lazım olur de. şaka bi yana ilgini farketti bence ve seni umutlandırmamak için de bu yolu seçti. Aferin bence. Daha ters davranıp iletişimi kesebilirdi. Tabi tam tersi de olabilir abla diyim bakalım ne tepki verecek diye. Sen bi kere ne ablası be ufal da cebime gir de. Bakalım ne tepki verecek.

Bilal göregen miydi sevdiğim kız bana abi deyince diyee şarkısı vardı o aklıma geldi nedense

Eşimde iş arkadaşlarına abla diyor. Neden diyince aramızda mesafe olsun. Hanım diyebilirsin ama samimiyiz ornegin . Ayse hanim fazla uzak ama yakin olunca hem hem sevgi hem saygi der

İlgisi yok işte size karşı belki ilginizi ankadı uzaklaştırmaya çalışıyor

Ne ablasi ya ay farkindan? 2-3 yaş küçük bile yaşıttır benim gözümde..
Kroluk veya buyuk gordugunden degil de mesafe koymak icin "abla" diyorsa ona bi sey diyemem tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…