Hoşlandığım kişi bana abla diyor

Sevdiğim kiz bana abi deyince şarkısı geldi aklıma

Ona karşı duygularin olmasa bile aranizda 6 ay olan birinin abla demesi cok sinir bozucu ben olsam bozardım bir daha diyemezdi.

1.5yıldır devam eden bi durum hoşlanmaya devam etmek için çok geç değil mi evet duyguları kontrol etmek zor ama artık bişi değişmez boşuna umut bağlamayın abla dedikçe nefret ederdim ben ne hoşlanması o abla dedikçe sizde abi deyin kudursun hiçte çaktırmayın çivi çiviyi söker yani kendini abla diyerek koruyan erkekte ayrı tiksinç

Bana ilgisi olduğunu öğrendiğim bi akrabamızın oğluna abi demeye başlamıştım 2 ay büyük benden , sırf aramızda farklı bişey olamayacağını anlasın diyeydi. Öyle birşeydir sizinkide.

Kesinlikle zerre kadar bir şey hissetmiyor. En ufak bi mevzu olsa bile abla demezdi. İhtimal yok bana kalırsa :d Sen de ona kardeşim de. ayrıca yaşınız kac?

Niye söylediğini bilemeyiz tabiki de o kişiyi tanımadan ama sana karşı bir ilgisi olmadığını söyleyebiliriz net olarak. Hicbir erkek ilgi duyduğu kadına abla demez.

Benim annemde eşim yaşındaki adamlara yani oğlu kadar adama abi diyor kafa atasım geliyor. Anne abi ne ya oğlun sayılır diyorum. Amaaann ne var onda diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…