Hoslandigim kisi guvenilir mi

Evlilik dusunmuyor olusuna ragmen bi sans vermeyi dusunmeniz bana asiri sacma geldi
Madem bu problem degil eskisinden hic ayrilmasaydiniz madem. Bosuna ayrilmissiniz

Ya evet de sunu belirtiyim. Cocugun tipi cok hos ve devamli sohbet acmaya çalışıyo. Haliyle hoslanmaya basladim. Mantik devreden cikti

Kizlar merhaba
Su anda yalnizim ve bir kisi kafami karistiriyor. Daha onceki erkek arkadasim evlilik dusunmedigi icin ayrildik.
Yaklasik 2 aydir isyerinden biri benimle ilgileniyor. Bu kisi bekar ve sef pozisyonunda.
Devamli bakiyor ve ben mola odasina gelince o da hmn geliyor sohbet aciyo. Isyerinden bir arkadasim kesin senden hoslaniyor, istersen aranizi hmn yaparim dedi.
Bu arada bu kisi hakkinda 2 tane haber aldim. Bu cocuk eskuden bu sirketten baska bi kizla cikmis ve bu cocuk kizi aldatmis kiz yakalamis ve ayrilmislar. Bu beni cok dusundurdu.
Bir diger konu da cocuk bana kur yaparken baska bir kiza da kur yapiyor gibi bir duyum aldim. Sirkete yeni bi kiz baslamisti, cok dekolte giyiniyodu, ona yaziliyomus gibi duymustum. Sasirdim acikcasi.
Konuyu olabildigince kisa anlatmaya calistim. Su anda da bu cocuk dvmli pesimde gibi. Surekli bakıyor ve yemek molamda geliyor sohbet ediyor. En son evlilik yapmayi dusunup dusunmedigimi sordu. Hatta kendisinin de evlilik dusunmedigini belirtti. Isin kotusu ben de hoslanmaya basladim. Onun bu ilgisi benim de ilgi duymama neden oluyor ama guvenmeli miyim ne yapmali?
Güvenme. Arana mesafe koy. Bu duydukların bile yeterli

Şimdi ben biliyorum ki siz bu adamla olmak istiyorsunuz...
Eksi olan o kadar faktör varken buraya konu açmak bu demek bence
Ha tabiki orası sizi bağlar belki vakit geçirmek istiyor olabilirsiniz ciddi olmadan...

Fakat bir önceki sevgilinizden evlilik düşünmüyor diye ayrılmıssınız bu adamın farkı ne?
Sanırım tek farkı size kur yaparken başkalarına da yapması...

Iste cok ilgili ya ben de dogrulari gorememeye basladim sanırım. Bosluktayim ve hoslanmaya basladim malesef

Ya evet de sunu belirtiyim. Cocugun tipi cok hos ve devamli sohbet acmaya çalışıyo. Haliyle hoslanmaya basladim. Mantik devreden cikti
Mantik duygular devredeye girince islemez bazen evet ama sizin bu konuda sabit davranmaniz gerek
Daha simdiden hoslandim deyip kendi kurallarinizdan kriterlerinizden ödün veriyorsunuz.
E guvenilir biri de degilmis herkese yaziyor belli ki. Sonradan daha cok uzulursunuz.
Bile bile yanlisa gitmeyin bence.

Ya farkindayim ama cok ilgili bana karsi ben de yalnizim sanırım bosluktayim bu yuzden ilgisi hosuma gitti
Farkındaysanız ne yapacağınız belli. Boşluğunuzu hanzonun biriyle dolduramazsınız. İlgi insanın hoşuna gidebilir de, gerisi için biraz aklımızı mantığımızı dinlemek lazım.

Iste cok ilgili ya ben de dogrulari gorememeye basladim sanırım. Bosluktayim ve hoslanmaya basladim malesef
Çoğu insana ilgili ama anlattığınıza göre ben biliyorum ki doğruları burada 1000 kişi de söylese siz istediğinizi yapacaksınız....

Ama burada aaa siz haklıymıssınız aldatıldım evlilik düşünmüyor yok ben evlilik istiyordum derseniz
Burada çoğu insan baştan bildiğin şeyler için üzülmen çok saçma der
Ve ben burada adam kendini zaten açık ettiği için sizi suçlu bulurum...

Her gidişin bir de dönüşü var

Ne yapmali???her yemege gidisimde o da geliyo sohbet muhabbet. Isin kotusu hoslanmaya basladim.
Guvenilcek biri degil burdaki hanimlarin yorunlariyla emib oldum. Sohbet esnasinda sevgilim mi var desem?
Aynen. Hatta telefonla ara arkadaşını aşkım canım diyerek konuş. Yoksa sonu kötü bitecek.

Back
X