Hoşlandığım kişinin arkadaşı bana ilgi gösteriyor

Selinsalkimci2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
4
0
1
23
Ben 5-6 aydır birinden hoşlanıyorum. Geçen hafta arkadaşıyla tanıştım bir ortamda (3 ümüz de aynı bölümdeyiz)
O günden sonra samimi davranmaya başladı özelden mesaj attı falan. Ben kötü bir şey yapmasam da arkadaşça da olsam onunla konuşmak kötü hissettirdi. Hoşlandığım kişi bunu biliyorsa o yüzden adım da atmaz ben bu durumda ne yapmalıyım?

Durumun zor canım.Simdi hoslandigin çocuk artık sana gelmez bence arkadaşının hoşlandığı birine yönelmez.zaten hoşlanıyor olsa arkadaşının sana yazmaisna izin vermez

Cocukta senden hoşlandıysa hoşlandığın kişi uzak durabilir

Durumun zor canım.Simdi hoslandigin çocuk artık sana gelmez bence arkadaşının hoşlandığı birine yönelmez.zaten hoşlanıyor olsa arkadaşının sana yazmaisna izin vermez
Ben de öyle düşünüyorum ama arkadaşı ona söylemiş midir bilmiyorum. Arkadaşıyla tanışmadan önce kendisine biraz ilgimi belli etmiştim

Bu olay olmasa sözel olarak ifade etmeyi düşünmüyordum çünkü daha 1.sınıfız aynı bölümde geçireceğimiz yıllar var önümüzde sıkıntı çıkmasından korkuyorum
Açılmak için ilk önce samimiyetinizi arttırmaya bakın. O anlar zaten.
Mesajlaşmaya başlarsanız misal. Eğer o da hoşlanıyorsa bi müddet sonra konuşmanız flörtleşmeye döner. Daha sonra karşılıklı hislerinizi açıklarsınız.
Ama yakın arkadaş gibi yaklaşın ona hem bu sürede dahada iyi tanımış olursunuz.
Bi film varmış beraber gidelimmi aklıma sen geldin deyin. Misal böyle böyle yakınlaşın bence.

Bak, canim, ilk basta, önce o 3. sahiza bildir. Bak, birseyler seziyorum, sen benim tipim degilsin. Ben Mister X den hoslaniyorum. Ben seninle normal arkadas olarak saygimdan olarak yazisiyorum diyebilirsin. Sonra direk hoslandigin adamada bence söyle. Bak ben birseyler seziyorum, ama ben bu kisiden hoslanmiyorum, senden hoslaniyorum. Bi kahveye ne dersin?
Eger yok mok derse, arkadasligini bitirirsin baska sulara yelken acarsin.

Hiç birine birşey söyleme. Mesafeli davran, ötekisi de kendisi gelirse gelir. İnsanların gazına gelmeyin

Abartmasan mi ?.
Neden bu sucluluk hissi ?
Hem bu cocukla gorusunce cevrende bir tane erkek arkadasin olmayacak mi ?
Sen simdiden kendini bu sekilde sinirlama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…