Merhaba kızlar daha önceki konumda aşık olduğumdan söz etmiştim ve sizlerden nasıl yakınlaşabilirim diye tavsiyeler almıştım bilmeyenler için tekrar özet geçeyim.Hoşlandığım kişi benim müzik kursundan hocam yaklaşık 2 aydır ondan çok hoşlanıyorum aşık oldum desem abartmış olmam.Her neyse ilk konumu açtıktan sonra kendisi beni twitterda takip etmişti bende onu.Daha sonra twitterdan konuştuk 2-3 kez havadan sudan derslerle ilgili falan..Ben yaşadığım bir rahatsızlık sebebiyle geçen hafta kursa gidemedim.Oda bana niye gelemedin falan yazdı ben rahatsız olduğumu hastaneye gidiceğimi söyledim.Bana istersen ben götüriyim sonrada bişeyler yaparız dedi fakat ben gerçekten çok kötüydüm ve reddetmek durumundaydım oda tamam ama özlersen yaz görüşelim tarzı bişey dedi.Şimdi sorunum şöyle kızlar;ben sanırım bu haftada gidemeyeceğim kursa zaten ondan sonraki hafta tatile çıkıcam..fakat onu görmeyi çok istiyorum ama yazarsam ne yazıcam hiç bilmiyorum dışarda görüşmek doğru olur mu yani doğruluktan kasıt o biraz çapkın gibi duruyo dışardan ama benim duygularım belli yani ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum kafam çok karışık istersen yazarsın gibi bişey dedi resmen yani top tamamen bende şu an acil yorumlarınızı bekliyorum :26: