- Konu Sahibi zincirlerinden kurtul
-
İstek at bişey yazmazsa ilk mesajı sen atma. Bıraz beklet gerı sil.Herkese iyi akşamlar,
Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?
Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?
26 yaşındayìm, bende ciddi bir ilişkim olsun istiyorum artik.
Geri dönüş yapmazsa bosver.takma kafaya.Peki geri dönüş yapmazsa ? Beni takıntılı biri olarak düşünür diye korkuyorum. Yukardıda anlattığım olay 4 ay önceydi
Sosyal medya'da beni bulması zor, resmim falan yok.Adam tanışma sitesinden nasıl buldu sizi anlamadım orada ekleyeceğine sosyal medyadan ekleseymiş tuhaf geldi bana.
Bir kaç ay önce tanışma sitesindeydi, o zaman evli değildi (tabii aldatma yoksa). Simdi sevgilisi falan varmidir bilmiyorumAllasen evli mi değil mi emin ol, evli değilse ne istersen yap
Sitede ciddi ilişki isteyip istemediğini belirtiyorsun.Arayabilir de artık ciddi bir ilişki istiyorum diye yazınca konu sahibi tuhaf geldi. Çünkü o tip uygulamalardan ciddi ilişki nadirdir.
O sitelerde ciddi ilişki isteyip istemediğini belirtiyorsun, ona göre ilerliyorsunCıddı ılıskı nıyetındeysen madem kaydırmalı sıtelerde ne ısın var
Peki attım diyelim. Eğer bu müşteriyle çalışmaya devam etsek, ben nasil yüzüne bakarım ?At istek birşey olmaz bazen arsız olmak gerek hayatta. Sonuçta o sana istek atmış sal gitsin belki ciddiye döner kader bu işler bilemezsin aman evliyse uzak dur ama
Sosyal medyada eklemek artık çok sıradan bir şey ya çok normal bir şekilde gülümseyin görürsenizPeki attım diyelim. Eğer bu müşteriyle çalışmaya devam etsek, ben nasil yüzüne bakarım ?
Ayol o yüzüne bakacakta sen mi bakamayacaksın?Peki attım diyelim. Eğer bu müşteriyle çalışmaya devam etsek, ben nasil yüzüne bakarım ?
Tanışma sitesinde istek atması bana vaoww lık bir olay gelmedi adam kim bilir daha kimlere attı.???Zaten çalıştığınız yeri biliyor ufak bir ziyaret edip kahve içmeyi teklif edebilirdi.Erkekler artık hiç ilişki gayreti göstermiyor,tanışma sitesinden sosyal medyadan istek atıyor kim karşılık verirse artık onla, ondan haz etmezse hop başkasına.Ben biraz gayret görmek isterim gerçekten özel olduğumu hissetmek isterim öyle kaydırdıkça istek atılan herhangi biri olmak bana göre değil....Herkese iyi akşamlar,
Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?
Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?
Bende anlamadm fotom ismim yok takipcim yok diyor adam nasil buldu ulema gibiAdam tanışma sitesinden nasıl buldu sizi anlamadım orada ekleyeceğine sosyal medyadan ekleseymiş tuhaf geldi bana.
Bence adım atabilirsiniz. Biz sevgilimle ilk konuşmaya başladığımız zaman ben sana yazmaya çekindim ilk başta reddedersin ya da sevgilin vardır diye vs ben de onun için aynı şeyi düşünüyordum yakışıklı vardır biri vs diye bence adım atın belki güzel başlangıçlara yol açar bu adım.Herkese iyi akşamlar,
canım sağa kaydırmalı olan bi sıtede pek evlenecek adam profili olacağını sanmıyorum çapkınlık yapanlar genelde takılıyor o sitedePeki insan eveleneceği kişiyi gerçekten hissediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?