Hoşlandığınız birine ......

Larina

CarpediEm Daha NE DİYEM:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.467
58
683
İzmir
Kızlar çok merak ediyorum deneyimlerinize ihtiyacım var hoşlandığınız birine ilk
açılan siz oldunuzmu hiç..tepkiler noldu..pişmanmısınız yada iyiki yapmışım diyomusunuz ??
:kedi:

ben ben bennn:kedi:
evet canım hoşlandım ve açıldım
tabi ki bunu yapmamda onun davranışları çok etkiliydi
iyi ki yapmışım diyorum,kesinlikle pişman olmadım
daha doğrusu kesinlikle pişman etmedi:asigim:
nihayetinde açıldım ve
sonuç ; 2 yılı bitirdik:lepi:

bende acılmıstımbilmiyorumkismile ki sonucu iyi oldu deydeyin dedigi gibi karsı tarafında hareketleri etkili oldu tabi

yapmadım ama yapanlara şahit oldum

sonunda erkek kıza hiç bir açıklamada bulunmadan terketti opuyorumnanaktan

evet ben yaptım ilk defa birine söyledim karşımdaki kişiden hiç bir tepki almadım en azından kötü bi söz söylemedi...hiç pişman değilim iyi ki söyledim...söylemeseydim üzülen ben olurdum ileride keşke söyleseydim diyeceğime iyiki itiraf etmişim diorum

2kez yaptım...1i çok güzeldi,başka sebeplerden bitti...
2.sinden çok pişmanım... eğer sadece reddedilseydim umrumda olmazdı..ama bi tarafları kalktı beyfendinin... ben de senden hoşlanıyorum ama bi ilişki düşünmüyorum dedi,e o zaman bu iş biter dedim...onun istediği benimle bakışıp bakışıp geçmesdiydi.. sonra bi havalara grdi ki görmeyin...
sonuç: bi daha asla yapmam o işi.... erkek gelsin valla umrumda değil... şu anda da ilişkiye başlamak dışında her aşamamızı tamamladığımız biri var hayatımda.ama gidip de ben senden hoşlanaıyorum demedim,demem de.... o gelcek... bundan sonra böyle....

tam olarak açılmak denemez bizimkine ama geçen sene 11 Nisanda msnde yazışırken böyle böyle biri olsa ama nerdeee vs gibi konuşmalar geçmişti aramızda ve 12 Nisanda yani tam 1 yıl önce bugün birlikteliğimiz başladı ve iyi ki başlamış iyi ki görüşmek için birbirimize kur yapmışız. şimdi onu çok seviyorum ve hayata gözlerimi kapatana dek yanımda olmasını istiyorum.

kızlarr ewet ben açılmayı düşünüyorum bunu bu gece bile yapabilirim telefonda kendisi askerde şuan 5 senedir tanıyorum ne diyim bişiler deyin fikirlerinize ihtiyacım varbilmiyorumkismile

dey dey ne güzel imrendim umarım benimde başıma kötü bişi gelmez duygusal anlamda hislerime karşılık bulurum çok heyecanlıyım :Sbilmiyorumkismile

ben orta sonda açılmıştım sonuç hüsraaann sempatiksalakcinni ama suç bendeydi olumsuz olacağının sinyalleri vardı, hatta ortadaydı olumsuz olacağı ama ben daha fazla içimde tutamadığım için sölemeye karar vermiştim.
ondan olumlu olacağına dair bir elektrik alıyorsan açıl derim ben, tel.de nette falan konuşuyorsanız iyice dikkat et konuşmalarına yazılarına falan. yoksa gururunu bir kenara bırakma. :1rolleyes:

aman erkekler de bir tuhaf, sonra ilişkiniz başlarsa ilerde sen koştun benim peşimden de diyebilir yani :mymeka:

karşındaki insandan bir ışık alıyor musun?? mesela benim erkek arkadaşım adıma şiir mi yazmadı dışarı çıkmak buluşmak için,tabi arkadaşız güya,sonra bağlamayla sevdiğim şarkıyı mı çalmadı... baya bir cesaret verdi bana,ben de itiraf ettim,benim için çok değerli olduğunu,yanımda olmasından çok mutlu olduğumu,ne zamandan beri böyle hissettiğimi.görmediğimde özlediğimi söylemiştim. tabi o da karşılık verdi,ama karşılık alacağımı da tahmin ederek konuştum. aranızda bir yakınlaşma yoksa bence açılma..

bence bir bayan asla ilk adımı atan taraf olmamalı çünkü erkekler kolay elde ettiği şeyin kıymetini bilmezler..
hoşlanıyosanız bunu bir şekilde belli edin mesela onunla ilgili sorular sorun doğum gününü burcunu filan ya da ne biliim ufak bakışmalar belki ama asla ilk adımı siz atmayın değersiz olursunuz...
naçizane tavsiyem:1closedeyes:

ben hayatta yapamazdım..yapmadımda zaten..inanın aşkımda öldüm nerdeyse ama açılmadım..gerçi o başlattı..sürekli bakıyordu,benim olduğum yerlere geliyordu..sonra baktım bende etkilenmiş aşık olmuşum..
artık içimde kaldığı için ağlıyordum,boşalayım bari diye..
sonunda o teklif etti..bende kabul ettim.....ama sonu hüsranla bitti..
salak bir kız yüzünden..aramıza girmek için herşeyi yaptı..nerdeyse gözümün önünde sanaaşığım deyip yerlere yatacaktı..bende bu durumu daha fazla kabullenemedim ve ayrıldım
çocukluk aşkımdı ilk aşkımdı benim..orta 3 teydim...
bişeyler yarım kaldığı için hep onu o saf sevgimle,saf halimizle hatırlıyorum..bazen rüyalarıma giriyor..offf nerden hatırladım şimdi..hey gidi ergenlik :))))))))

kızlar askerde şuan.. beni özlediğini söledi dün bana karşı çok ilgili sende bi gariplik var beni üzüyosun nie donuksun falan dedi:kedi:..donukluğumda napsam die düşünmekden kaynaklanıodu oda beni yanlış anladı..yani ışık çok bana göre..oyüzden cesaretlendim bende hüsrana uğramam gibi gelioo ama açılış konuşması nasıl olucak onu bilemedim.. pat diye senden hoşlanıyorummu desem acaba canlarım :kedi:

aman erkekler de bir tuhaf, sonra ilişkiniz başlarsa ilerde sen koştun benim peşimden de diyebilir yani :mymeka:

bizde bunun makarasını çok yapmıştıkkaydirigubbakcemile3
ama sen koştun ben koştum değil
iyi ki kazıklamışsın beni der durur benimki
bazen de ben ona iyi ki kandırmışsın beni derimopuyorumnanaktan

kızlar askerde şuan.. beni özlediğini söledi dün bana karşı çok ilgili sende bi gariplik var beni üzüyosun nie donuksun falan dedi:kedi:..donukluğumda napsam die düşünmekden kaynaklanıodu oda beni yanlış anladı..yani ışık çok bana göre..oyüzden cesaretlendim bende hüsrana uğramam gibi gelioo ama açılış konuşması nasıl olucak onu bilemedim.. pat diye senden hoşlanıyorummu desem acaba canlarım :kedi:

yok canım öyle deme,seni özledim demiş,sen de karşılık verseydin ona işte,belki seninle konuşmak için askerden dönmeyi bekliyordur. ben seniözlüyorum de,benim için değerlisin de ,belli et yeter,konuşur o zaten öyle bir niyeti varsa.

Back
X