Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

ambivalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
374
7
26
İstanbul
arkadaşça sohbet sırasında içten içe hoşlandığınız erkek size direk ya da ima ederek Çirkin derse tepkiniz ne olurdu??

olay şöyle gelişti: x diye başka birinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi (

mizaç olarak esprili ve dobra biridir ama bunu söylerken ciddiydi yani gülmüyordu en azından

Son düzenleme:
arkadaşça sohbet sırasında içten içe hoşlandığınız erkek size direk ya da ima ederek Çirkin derse tepkiniz ne olurdu??

bana uygun olmadıgını dusunurum tatlı bır saka yapıyor ıse neysede apacık bunu ıma edıyorsa bu hıc hos olmaz bıran once ondan vazgecmeye bakardım yerınde olsam kocam jennıfer lopezı cok begendıgınmı soyledıgınde cok kıskanmıstım cunku cok guzel dedı bu melezler cok guzel oluyor dedı ben guzel degılmıyım demıstım o da ne alaka falan dedı ama ben buna bıle alındım dusun yanı:)

söylediği şekil öenmli..şakayla karışık çirkin dediyse şakaya vurur geçerim, ama ciddi ciddi çirkin dediyse asla artık hoşlantı falan olmaz ona karşı bende...
biraz detaylı yazarsanız daha net anlarız...

kendisinin çok da matah bir şey olmadığını ima ederdim ki "Tempra SLX" liği insin azcık

hoşlandığı için de böyle bir şey yapmış olabilir, bunun tersine davranışın örnekleri de mevcut

neye kime hangi çerçeveye göre çirkinlik sıfatı konduruluor ki çok sinir olurum bu muhabbetlere. karşısında sessiz utanıp oturmaz kendime öz güvenim olduğunu hissettiridim ben.

tamam şöyle x kişisinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi (

insanligindan süphe ederdim ve böyle bir insan gözümden düserdi.Ayrica, sende onun bir kusurunu bul ve direk veya imali bir yolla söyle. Ama muhakkak kalbi kirilsinki, anlasin insanlari üzmenin nasil birsey oldugunu.Insan kalbi kirmak bu kadar kolaymi?

bı erkege bole cumleler kurulmuaz cnm bnm..
egosu tavan yapar..
ben olsam yoo gayet hergun aynaya bakıyorum..
da senın kalbınıde aynaya tutmak lazımmıs sımdı anladım derdım bozardım

özgüvenimi kaybettim resmen. tabi belli etmemek için konuyu değiştirdim ama çok kırıldım. hayır o gün de bakımlı makyajlıydım falan ama

cidden çirkin misin peki, durma üstünde bu kadar

"kafanda ki o küçük leke ne? aaa beyninmiş" diyeceksin yaw hiç bana denk gelmez ki böyleleri

ya şöle bi durum olur, örn nişanlıma trip atıyorum suratına bakmıyorum seni çirkin şey dediğinde sadece dönüp ağzının payını vereceğimi bilir o yüzden çirkin seni diye sever beni. yani sevdiğindende olabilio da işte sölediği ortam ve söyleyiş tarzı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…