Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

peki bunu sana söylerken gülüyormuydu
yani bazen sevdiğimiz insanlara takılmak için şaka yaparız ya
onun gibimiydi
yoksa ciddi ciddi mi bu ifadeyi kullandı ?
söyleyiş tarzına bakarak bir anlam yükleyebilirsin bence..

Birbirimize çok uyugunuz o zaman iki çirkin bi hamama yakışır derdim

Ergen mi bunu söyleyen ne düşüncesiz insanlar var

Böyle şaka olmaz...

Densiz herif

Peki bu bahsettiğiniz güzel olan x kişisi hoşlandığınız insan mıydı? yoksa başka birinden mi bahsediyordunuz?

cnm benım dusuncem senın ona olan ılgını farketmiş ve onun sana olan ilgisi olmadıgını saka maksadıyla sana resmen alene etmiş

Hoşlandığım erkek bana çırkın dese acayıp dalga geçerım, lafımıda sokarım
cıddıye bıle almam
sende alma boşver, kaç yaşında bu bebe

cnm benım dusuncem senın ona olan ılgını farketmiş ve onun sana olan ilgisi olmadıgını saka maksadıyla sana resmen alene etmiş

benim de aklıma bu geldi gene de insan onu seven birini aşağılamamalıydı bence
kalp kırmamak gerek. hem de seven bir kalbi...

Son düzenleme:
benim de aklıma bu geldi gene de insan onu seven birini aşağılamamalıydı bence
kalp kırmamak gerek. hem de seven bir kalbi...

kalp kırmasa umutlancaktın daha cok hayllere kapılcaktın bak oglan en iyisini yapmıs sende bırak baskanı sev hoslanıyrmussun hem daha kıymet bılcek insanlar cıkar karsına ne yapcaksın bu kendini begenmişi kuzum ya

Hangi erkek olursa olsun bir bayanın yüzüne çirkinsin demez bence. Dobraysa dobra yani sınırlarını bilsin..
Sana karşı hareketlerinden anlamıyor musun peki sana olan düşüncelerini falan..
Bence şaka gibi ama genel değerlendirmek lazım.

O zaman yol yakınken kendini kaptırmamışken vazgeç hoşlanmaktan, yeni aşklara yelken aç.
Çıkmaya başlamış olsanız sana daha neler der dobralık adına

Hoşlandığım kişi bana çirkin derse bende ondan hoşlanmam. Böyle de sert tavırlarım vardır asla taviz vermem.

Bunda bilemeyecek ne var? Artık hoşlanmadığım erkek olur tabii ki.

Aynen, su anlattiklarindan adamdan resmen ben sogudum burda :) Sen sogumadin mi bu adamdan konu sahibesi, ne terbiyesiz , ne dangalak bir adam boyle.

edit: Hanzo demeyi unutmusum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…